04.06.16, 15:54
Witajcie,

Przez kilka lat przechodziłem depresje, ona się skończyła i nadal nie czuję w sobie emocji, uczuć, ciągle chodzę zmęczony psychicznie, szybko się przemęczam. Czuję się ogólnie słabo. Podejrzewam, że mam problem z wampiryzmem. Moje podejrzenia uzasadniam, że czuję jakąś energie przyczepioną do mojej prawej stopy, co od czasu do czasu się wije. Czuje, ze mam jakieś wpływy na sobie, choć one się zmniejszyły poprzez to co robiłem. Domyślam się kto to podczepił się, wiem, że jest wampirkiem, bo widziałem jak z jego brzucha linka z czymś na końcu wędrowała nad moją głowę...
Próbowałem wiele metod: rytuał odcinania, szukałem pomocy u archaniołów, Oczyszczanie przez p. Magdę Żądło, korzystałem z tunelu oczyszczającego, odcinanie - usługi, rytuał w kręgu ognia, oczyszczanie aury - usługi, bioenergoterapii, czytałem ksiązki Łazariewa.
To wszystko przyniosłao zamierzone skutki, ale nie udało mi uwolnić od tego. Ciągle czuje, jakby ktoś się karmił moją energią.

Teraz planuje wybrać się na mszę uzdrawiającą w tej intencji.

Prosze o pomoc. Będę wdzięczny! Pomysły mi się kończą co mam zrobić, a czuje się licho, czasami jakbym miał umrzeć...

Pozdrawiam serdecznie
Obserwuj wątek
    • olek13 Re: Wampiryzm 04.06.16, 17:47
      Wkręcasz sobie ezogłupoty i cały jesteś przejęty nimi.
      Zrób sobie kompleksowe badania lekarskie i zajmij się czymś interesującym (tylko nie ezobzdurami). Od razu Ci się poprawi.
      • lara9369 Re: Wampiryzm 04.06.16, 18:21
        Olku, właśnie przez takie osoby jak ty można wpaść w depresję!!! Człowiek o pomoc prosi.
        Ezogłupoty wyrosły na żyznej glebie głupot religijnych: wznosząc oczy ku niebu, człowiek przestał dostrzegać obok siebie - człowieka! Epidemia depresji w naszych czasach jest wynikiem tego, że zamiast zwykłego ludzkiego ciepła, bardziej troszczymy się o różne pierdoły. już nie potrafimy kochać bliźniego swego, ani obdarzyć ciepłem
        • olek13 Re: Wampiryzm 04.06.16, 21:09
          No to potrzeba zmiany sposobu myślenia, a nie ezogłupot. Trzeba realnej, empatyczne pomocy, a nie wciskania bzdurnych "wytłumaczeń" i rytuałów.
          • olek_dziki Re: Wampiryzm 05.06.16, 09:24
            Jak najbardziej potrzeba takiej pomocy co piszesz, rzadko się z nią spotykałem, gdy miałem problemy zdrowotne. Ale wiedz, że niektóre rytuały pomogł mi w powrocie do zdrowia w czasie depresji. ;)
    • krysiek84 Re: Wampiryzm 07.06.16, 09:44
      Przez wiele lat miałam ten sam problem! Cały czas miałam wrażenie, że ktoś żeruje na mojej energii jak i siłach. Powoli zaczynałam tracić nadzieję... dopiero pomoc wróżki Pani Emilii Angel mi pomogła. Raz w sposób związany z ezoteryką (rytuał), a innym razem zwykłą poradę i dobrym słowem!
      Polecam Ci odezwać się na maila: wrozbyemiliiangel@gmail.com
      A na pewno Ci pomoże! Przynajmniej mi się udało zostawić problem za sobą!
      • olek13 krysiek84 sypnął spamem 07.06.16, 18:06
        Każdy chce zarobić.
        • olek_dziki Re: krysiek84 sypnął spamem 10.06.16, 18:08
          Haha, dzięki, ale wróżb nie potrzebuje ...
    • 1salamandra Re: Wampiryzm 11.06.16, 07:35
      CO ZA GŁUPOTY !!!
      • fratolinka Re: Wampiryzm 28.06.21, 13:06
        Dokładnie kogoś fantazja ponosi.
      • holistyczka Re: Wampiryzm 01.07.21, 13:17
        Masz racje!
    • krysiek84 Re: Wampiryzm 25.06.16, 12:56
      Polecam odezwać się do wróżki Emilii: wrozbyemiliiangel@gmail.com
      To najlepsza specjalistka z jaką miałem do czynienia. Regularnie pomaga mi w sprawach tarota, a dzięki jej rytuałowi miłosnemu - moja dziewczyna wróciła do mnie po rozstaniu i jesteśmy szczęśliwsi niż nigdy wcześniej!
      • olek13 Re: Wampiryzm 26.06.16, 20:30
        Wróżka uruchomiła ostrą kampanię reklamową. Interes nie idzie?
    • camaretto Re: Wampiryzm 04.07.21, 18:20
      Rytuały polecam nie tyle, że mam je za skuteczne, tyle że odbieranie chleba osobom autentyk z ESP uważam za przesadęi żenadę, dająi tak coś jak tylko palec wskazujący na księżyc, ale przynajmniej we właściwym ierunku. Reszta z miłą chęcią wskaże że raj jest "gdzieś na Zachodzie" I TO będzie rzetelna prawda, ale być może ...tylko dla nich.
      Mam różnych magicznychspraw full używam, działają,mimo to że moja wiara czasamisiada i gnie się... włącznie s symbolami chrześcijańskimi, "bo tak", mimoże nie wierzęczy też nie jestem nawet w tej religii.Po prostu,działają - na zasadzie artefaktu, bodajże..A Bogowie i tak z10 razy zapytają,czy Maryjce wolno się "wypowiadać", bo nie wierzę w chrześcijaństwo, przecież to logiczne.By mi niejedną schizę przylepili gdyby mogli, ale grupę czy ch...rześcijanina przeproszą ... i po co chrzanić jeśli widać?
      Coś cię źle odcinali jeśli się kręciło ... Sam sobie wystaw ochronę przez którą nikt i nic... są różne metody autoprojekcji. Zamawiając wróżbitę często złudny moment, że chronisz się"za kimś mija,a efekt przechodzi teraz przez 2 osoby i bywa zwielokrotniony.Niestety, mało ludzi pamięta, że będąc sam... no jesteś sam .Za to ... sam.
    • antoniskalski123 Re: Wampiryzm 29.11.22, 20:17
      ok

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka