chariezdha 17.11.18, 17:21 Polecam xalachtaquest@gmail.com wróżę sobie u niego od czasu do czasu i wszystko mi się sprawdza. Mogę się zawsze dopytać co i jak, a on mi zawsze odpowie w szybkim czasie. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zonkfort Re: Polecam wróżbitę 24.11.19, 03:18 I tak nie przekonasz nikogo, że to naciąganie. Odpowiedz Link Zgłoś
camaretto Re: Polecam wróżbitę 21.11.18, 11:55 A mogę polecić siebie?Mnie się też wszystko sprawdza, na blogu zrobiłam wróżbę, wyszło że PiS to manipulanci i mnie głowa to boli od polityki, ale "to już koniec".Na dniach wywalili Szydło i Macierewicza, nawet bez wróżenia się sprawdziło i lepiej się czuję i efekty tego "zamawiania " widać uzdrowicielskie... www.oczary.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lovelaska.aska Re: Polecam wróżbitę 24.01.20, 20:00 Nic o niej nie słyszałam. Zamawiał ktos coś u niej? Odpowiedz Link Zgłoś
canicula11 Re: Polecam wróżbitę 07.03.20, 21:08 Ten pan zajmuje się również rytuałami? Odpowiedz Link Zgłoś