Dodaj do ulubionych

arkana małe

22.08.05, 15:52
czy potraficie może zinterpretować karte król pałek z arkan małych, king of
wands zdaje się...wyciągnęłam tą karte pytając o parntnera, jaki on będzie i
chciałabym teraz, żeby pomógł mi ktoś tą krte zinterpretować, jakiego
mężczyzne opisuje itd...
Obserwuj wątek
    • witch-witch Re: Gratuluję! 11.09.05, 11:08
      emka125 napisała:

> czy potraficie może zinterpretować karte król pałek z arkan małych, king of
      > wands zdaje się...wyciągnęłam tą karte pytając o parntnera, jaki on będzie i
      > chciałabym teraz, żeby pomógł mi ktoś tą krte zinterpretować, jakiego
      > mężczyzne opisuje itd...
    • marlena.skrabulska Re: arkana małe 11.09.05, 21:39
      emka125 napisała:

> czy potraficie może zinterpretować karte król pałek z arkan małych, king of
      > wands zdaje się...wyciągnęłam tą karte pytając o parntnera, jaki on będzie i
      > chciałabym teraz, żeby pomógł mi ktoś tą krte zinterpretować, jakiego
      > mężczyzne opisuje itd...

Ja tez moge pogratulować, ale bezpieczniej by było, gdybys usłyszała prognozę na przyszłość. Samo wyciągnięcie to połowa sukcesu..:)
      Teraz warto by wnikliwie przeanalizowac jego osobowośc, intencje wobec Ciebie i waszą przyszłość.

Pozdrawiam :)
      • emka125 Re: arkana małe 12.09.05, 00:30
        dziekuje za odpowiedzi...natomiast to była tylko prognoza mówiąca że ktos taki
        sie pojawi, ja nieznam jeszcze jegomościa:)..dlatego cięzko tez chyba mówić o
        intencjach i prognozie wspólnej przyszłości...wnikliwej analizie poddamy jak
        się juz pojawi ;D
        • marlena.skrabulska Re: arkana małe 12.09.05, 09:43
          emka125 napisała:

> dziekuje za odpowiedzi...natomiast to była tylko prognoza mówiąca że ktos taki
          > sie pojawi, ja nieznam jeszcze jegomościa:)..dlatego cięzko tez chyba mówić o
          > intencjach i prognozie wspólnej przyszłości...wnikliwej analizie poddamy jak
          > się juz pojawi ;D

Oczywiście, osobista weryfikacją to podstawa, ale nie wiem dlaczego nie można mówić o intencjach i przyszłości? Jak najabrdziej mozna, tylko... może dla świętego spokoju lepiej nie nastawiać się w okreslony sposob do tej znajomości? ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka