Dodaj do ulubionych

wampiry energetyczne

26.10.05, 17:47
czasami spotykam sie, w duzym skopisku ludzkim- (komunikacja miejska) z
odbieraniem mi sil witalnych-zyciowych.Odbywa sie to zawsze ,gdy znajduie sie
,niedaleko mnie taka baba (60-letnia)ma tez takie slepia jak judasz lub
zlodziej.Prosze o pomoc ,jak sie przed czyms takim bronic-to nie jest sen,
tylko absurdalna prawda zycia.Jezeli jest jakas ochrona przed taka osoba to
prosze o ratunek.
Obserwuj wątek
    • exwitch Re: wampiry energetyczne 26.10.05, 20:27

tak dzieje się tylko wtedy, gdy twoja własna 'energia' jest osłabiona. Sprobuj
      nie mieć z tą osobą kontaktu wzrokowego. Raczej współczuj takiej brzydkiej
      kobiecie...jej życie napewno nie jest lekkie...Moze cierpi w duszy. Współczucie
      to twoja siła...
      ♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫
      • domek-domek Re: wampiry energetyczne 29.10.05, 17:39
        tak naprawde to nie polega na kontakcie wzrokowym.moja zona odczucie ma jakby
        zimnej pustki i czegos zlego,ja natomiast czuje jak jakas sila wwierca mi sie
        wtyl glowy,bronie sie wzywam opiekunke nasza i aniolow ale to na nic sie nie
        zdaje.ta sila jest coraz mocniejsza ja pomimo oporu wewnetrznego slabne i czuje
        jak to cos wyssysa ze mnie sily.nawet nie wiem jakie, tylko ze wtedy zle sie
        czuje boli mnie dluzszy czas glowa jestem oslabiony.raz bylem z mojm
        psem-uznawany za morderce,grozna rasa,i on sam wtulil sie w kat siedzenia i
        siedzial skulony.w kosciele widzialem jak starsza kobieta -gdy ta osoba byla
        blisko,zemdlala i erka musiala ja zawiesc do szpitala.to nie jest zbieg
        okolicznosci.myslalem ze sa na to jakies amulety ,albo cos innego podobnie jak
        malym dzieciom zaklada sie czerwona tasiemke na raczke.
        • lusi4 Re: wampiry energetyczne 13.01.06, 13:41
          Hmm ja miałam kontakt z wampirem energetycznym w dyskotece,dobrze ze w miare
          szybko stamtąd wszłam,gdybm tam została kilka minut dłużej zemdlałabym.Od tego
          czasu nie chodze na dyskoteki.Widocznie jestesmy słabi pschicznie skoro
          wysysaja z nas energie,bo na silnych ludzi to wampiry sie nie rzucają.
          Pozdrówka domek-domek
    • jamila Re: wampiry energetyczne 13.01.06, 21:55
      Hmm...Nie sadzilam, ze bede pisac na tym forum wiecej, niz 2 posty:) Ale
      pomyslalam, czytajac to, ze moze moge doradzic cos pozytecznego, zwlaszcza tym,
      ktorzy szukaja dramatycznie pomocy.

Jesli wiec sprawa jest powazna, mam pytanie, czy jestes w stanie - Domku-domku,
      wydac na siebie 75$? Jest to obecnie przy niskim kursie dolara niewiele ponad
      200 zl. To nie jest malo, ale tez nie za wiele, jak na to, co polecam: tyle
      kosztuje doglebne oczyszczanie metoda SRT (Spiritual Response Therapy) przez
      jej mistrza Roberta Detzlera (USA). Cala rzecz sprowadza sie technicznie do
      napisania do niego maila (po angielsku) z krotkim opisem problemow zyciowych.
      Kiedy uzna, ze oczyszczanie jest mozliwe (a prawie zawsze jest), wowczas te
      kwote nalezy wyslac przekazem (lub od razu placi sie karta kredyt.) Tak wiec
      przez internet mozna zamowic seans na odleglosc. Rezultatem jest oczyszczenia
      wszystkich negatywnych programow Twojej podswiadomosci (ktore sprawiaja, ze
      m.in. takie ataki sa mozliwe) ze wszystkich poprzednich wcielen (najpewniej ta
      baba jest kims, kogo znasz z poprzednich inkarnacji i macie relacje karmiczna)

Dodam, ze znam juz kilka osob, ktore sie poddaly temu oczyszczaniu i sama
      zbieram pieniadze - reakcje sa nadzwyczajne, ludzie czuja sie jakby im odjeto
      caly zyciowy ciezar, odzyskuja energie i czuja sie jak nowonarodzeni.
      Niesamowite.
      Jesli wiec chcesz domku-domku, skorzystaj z tego, a uwolnisz sie od wielu
      problemow, nie tylko tego 'wampira':))) Moge ew. pomoc w przetlumaczeniu tego
      maila do R. Detzlera (ma byc krotki, tylko kilka najwazniejszych rzeczy w
      punktach, imie i nazwisko, byc moze data urodz.)
      Linki:
      www. srt.pl - tu poczytaj o tej metodzie
      www.spiritualresponse.com

Pozdr:)
    • angest Re: wampiry energetyczne 20.01.06, 02:47
      Aby sie ochronic nos przy sobie cos czerwonego. Moze byc zwykla czerwona nitka.
      Nawet niewielka ilosc czerwieni blokuje wampiryzm. Pozatym krzyz atlantow
      polecam. Jesli chcesz go nabyc to polecam sklep Ciszaka. Robi naprawde
      rewelacyjna bizuterie ezoteryczna. Pozatym wymagalabys sprawdzenia pod katem
      wplywow astralnych, inaczej mowiac czy nie jestes opetana. Moj znajomy robi
      takie sprawdzanie. Oto link: www.allegro.pl/show_item.php?item=82184485 .
      Naprawde warto bo bedziesz wiedziec czy wymagasz egzorcyzmu.
      Co do egzorcyzmu to znajdz dobrego egzorcyste ktory odprowadzi byt do swiatla
      Boga a nie zsunie z pola aurycznego. No ale to pod warunkiem ze masz cos na sobie.
      • lusi4 Re: wampiry energetyczne 20.01.06, 15:01
        Hmmm myślisz angest ze cos czerwonego blokowałoby wapmiry energetyczne?
        Sama nie wiem czy to możliwe,nie spotkalam sie jeszcze z czyms takim.
        W sumie to niewiele wiem o tych wampirach,nie "siedze" w tym tak jak w duchach
        i aniołach.
        Pozdrówka angest:)
        • angest Re: wampiry energetyczne 20.01.06, 15:19
          No wiec....jak najbardziej. Minimalna czerwien, moze byc nawet bielizna pomaga.
          Wampiryzm energetyczny jest zwyklym atakiem na biopole czlowieka. Taka osoba
          robi to z poziomu astrala. A tam sa byty, wiec powinnas cos wiedziec na ten temat.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka