m.aloes 04.09.06, 17:50 myślę, że potrzebne są mi dobre czary lub zaklęcia, mam ciąg niepowodzeń od ponad dwóch lat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angest Re: dobre czary potrzebne!!!! 04.09.06, 21:28 Tu nie potrzeba ci zadnych czarow ani magii. Przede wszystkim, trzeba umiejetnie spojrzec na siebie i wykryc bledy. Nic nie dzieje sie bez przyczyny. A od zycia dostajesz to na co zasluzylas. Zwrocenie sie w kierunku magii, skonczy sie negatywnie. Nie chce gleboko wnikiac, bo to nie to forum,a w sprawach "magii" mam spora wiedze. Nie wchodz w to. -- zapraszam na reiki-usui.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kaska123 Re: dobre czary potrzebne!!!! 05.09.06, 16:02 angest napisał: > Tu nie potrzeba ci zadnych czarow ani magii. Przede wszystkim, trzeba umiejetni > e > spojrzec na siebie i wykryc bledy. Nic nie dzieje sie bez przyczyny. A od zycia > dostajesz to na co zasluzylas. > > Zwrocenie sie w kierunku magii, skonczy sie negatywnie. Nie chce gleboko > wnikiac, bo to nie to forum,a w sprawach "magii" mam spora wiedze. Nie wchodz w > to. > > -- A mozesz cos wiecej o tym powiedziec, ja tez sie zastanawiam i mam watpliwosci czy nie pozostawic wszystkiego swojemu losowi, a myslisz ze to moze byc niebezpieczne > zapraszam na reiki-usui.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marlena.skrabulska Re: dobre czary potrzebne!!!! 05.09.06, 16:33 Zaklęcia czy też może lepiej modlitwy pomogą tylko na chwilę jesli istnieje inna przyczyna niepowodzeń np. klątwa, urok, istoty astralne lub duch albo karma. Trzeba to zbadać i określić, co przeszkadza w szczęściu. Jeśli karma, niestety należy odpracować, w innych przypadkach odprowadza się i oczyszcza. Bardzo pomaga... Odpowiedz Link Zgłoś
m.aloes Re: dobre czary potrzebne!!!! 07.09.06, 09:49 PAni MArleno chętnie o wszystkim Pani opowiem jak tylko się zobaczymy. Jetsem ciekawa czy znajdzie się na to antidotum. C Odpowiedz Link Zgłoś