melinek 09.04.03, 19:03 Interesuja mnie tylko te pomyslne ;)) uklady planet. Wypowiedzcie sie prosze tylko bez tego astologicznego medlenia oczu o Saturanach, Nepturach i innych. ;)) Prosto z mostu bez hermetycznosci. :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anahella Oki, na pierwszy watek robie horoskop... 10.04.03, 02:09 i na Wawe, bo tam bylas jak go zalozylas. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella mam juz kosmogram 10.04.03, 02:23 Piekny, silny horoskop z Ksiezycem na Ascendencie:) No dobra, bez astrologicznego belkotu:) Forum jest wywazone, ale moze zmieniac swoje oblicze. Cel jaki przyswiecal ci przy zakladaniu go moze byc zrealizowany ale tez wcale nie jest taki stabilny. Czyli ja mysle ze jak jeden sie zrealizuje to bedzie wytyczony nastepny. Na pewno zawsze nadrzednym celem bedzie poszerzanie horyzontow. Atmosfera przyjazna, sady wywazone. Moga tu zostac zawarte nagle przyjaznie, wpisy beda cechowane ekolwencja. Mysle ze forum bedzie bardzo mocno utozsamiane z zalozycielka. Towarzystwo na forum mocno poszukujace, w tematach pojawi sie nie raz pytanie o Boga i religie. Dla niektorych moze byc powodem transformacji myslowych i bedzie ten nowy sposob myslenia ostro walczyl ze starym. To tyle bo jest juz pozno i nie chce bzdur wypisywac. Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Dziekuje Anahello :)) 10.04.03, 15:46 Zrobilas kawal dobrej roboty. Tez mialam wrazenie, ze forum jest pod dobra gwiazda. :)) Niech ci los popularnoscia twojego forum wynagrodzi. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś