03.03.07, 22:16
Śniły mi sie dzisiaj bociany, nie pamiętam ile ich dokładnie było. Latały na tle przepięknego krajobrazu. Spoglądałam na nie i leżałam na jakimś łóżku na brzuchu. Po chwili dwa bocian usiadły na moje plecy i (nie wiem czym) naciskały, chodziły po mojej szyi, karku. Robiły to dosyć mocno, aż się dusiłam i krzyczałam aby ktoś je ze mnie zrzucił. Dziwny sen, cały czas mam go przed oczami.
Prosze o interpretacje
Anna
Obserwuj wątek
    • dynamitee Re: Bociany 05.03.07, 12:40
      bocian we śnie może oznaczać narodzenie nowego projektu, pomysłu w życiu, ale
      także partnerstwo i życie rodzinne, pragnienie stałego związku, założenia domu
      i posiadania dziecka, lub też pojawienie się dziecka.

w twoim śnie leżysz na brzuchu na jakimś łóżku- skojarzyło mi się to z
      biernością, poddaniem. poddaniem dlatego, że bociany siedzą ci na plecach, są
      siłą dominującą, a ty jesteś zdominowana. mało tego, one cię duszą!, odcinają
      ci dopływ powietrza, ograniczają możliwość ruchu. jest ich 2, czyli para,
      dlatego myślę, że w tym przypadku chodzi o partnerstwo, związek 2 ludzi. to
      partnerstwo uwiera, dosłownie "dusisz się" w związku. być może nie chodzi o
      rzeczywisty związek, a jedynie o lęki z nim związane (strach przed zależnością
      w związku, podporządkowaniem się partnerowi, utratą niezależności).
      • ania.la Re: Bociany 05.03.07, 20:20
        Dziekuje za odpowiedź. Obecnie nie jestem w stałym związku, ale interpretacja ciekawa, być może dotyczy to przyszłego partnerstwa.
        Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka