istna 25.07.07, 19:28 Śni mi się, że znajduję (w lesie ofkoz) bardzo dużo dorodnych grzybów (nigdy nie jestem do końca pewna, czy są jadalne). Aha, i nie za bardzo mam do czego je wrzucać. Proszę osoby kompetentne o głęboką interpretację:> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ropusznik Re: grzybobranie 25.07.07, 19:33 moze 'unikaj basenów i natrysków publicznych' lub 'nie przymierzaj butów na goła stopę' ? Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: grzybobranie 25.07.07, 19:39 Boję się, że to raczej może dotyczyć unikania żywiołowych kontaktów seksualnych:( Ale dziękuję za twoją interpretację:) Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: grzybobranie 25.07.07, 19:50 istna napisała: > Boję się, że to raczej może dotyczyć unikania żywiołowych kontaktów > seksualnych:( niewykluczone, ale jeśli już, to chodzi raczej o te w pracy Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: grzybobranie 25.07.07, 23:37 Dziękuję panu, ale jest pan nieoryginalny w swych skojarzeniach:P Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: grzybobranie 26.07.07, 09:52 Trzon grzyba symbolizuje wiadomo co, zwłaszcza że trzony grzybów niejadalnych są na ogół potężniejsze od jadalnych, a kapelusz wskazuje na to, że wykorzystanie trzonu będzie bezpieczne, albowiem dany kapelusz wygląda jak diafragma. Odpowiedz Link Zgłoś
misiek_haribo Re: grzybobranie 26.07.07, 10:00 Wygrasz na loterii, ale w międzyczasie postanowisz prowadzić ascetyczny tryb życia i będziesz się brzydzić bogactwem oraz zgniłym konsumpcjonizmem. Nie odbierzesz nagrody i staniesz się sławna wbrew woli, co przyprawi cię o głęboką frustrację. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: grzybobranie 26.07.07, 15:13 Hehe. I 'Viva" będzie chciała zrobić z toba wywiad, a ty się będziesz bronić, uciekając oknem. Odpowiedz Link Zgłoś
oneira Re: grzybobranie 26.07.07, 21:45 Czasem mnie również snią się grzyby i bardzo lubię te sny. Przeważnie zwiastują jakąś miła niespodziankę,nieoczekiwany zysk osiągnięty bez specjalnego wysiłku z mojej strony.Bo i na jawie przecież zbieramy grzyby choć myśmy ich nie posiali, prawda? W przeciwieństwie do owoców rąk pracy ludzkiej zbieranych np. na polu - las obdarza nas swymi darami za darmo. Wystarczy jedynie być w odpowiednim czasie i miejscu. Sen zawiera więc obietnicę, że i Ty również skorzystasz z okazji - będziesz w odpowiednim czasie i miejscu, by coś zyskać.Co? Ba, gdybym to ja wiedziała! Odpowiedz Link Zgłoś