mohitoo 03.04.08, 15:41 byla u mnie w odwiedzinach ciotka, zobaczyła że mamy sporo muszli i powiedziała że siedzi w nich diabeł - w wolnym tłumaczeniu wydzielaja negatywną energię. Czy ktos ma jakieś doswiadczenie w tym temacie, czy to jakis zabobon Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saliko Re: Sprawa z muszlami 04.04.08, 09:08 Pierwsze słyszę, a jestem leciwą damą tkwiącą e ezo od wieków.To jakiś lokalny przesąd. Może jednak spróbujesz to sprawdzić.Mnie np. wybitnie szkodził pierścień Atlantów a na forach są wręcz peany pochwalne..Muzułmanie cenią sobie talizman zwany Okiem Proroka a na polskich forach przeczytałam wiele informacji, że nam akurat szkodzi. Jest jeszcze mozliwość, że szkodliwe są konkretne muszle. Odpowiedz Link Zgłoś
saliko Re: Sprawa z muszlami 04.04.08, 09:12 Dodam jeszcze, że nadmiar czegokolwiek, najsilniejszych talizmanów nie wyłączając, jest szkodliwy.Moja znajoma ma kilkaset aniołków i robi się duszno, jak sie u niej chwilkę posiedzi. Wejdź do pokoju, w którym pobożna, dobra osoba powiesiła mnóstwo obrazków świętych, też nie robi to dobrego wrażenia choć każdy z osobna jest sympatyczny. Odpowiedz Link Zgłoś