Dodaj do ulubionych

Genowefa Masternak

04.03.09, 12:52
Czy ktos korzystał z jej usług i na ile były one skuteczne? Czy
zapłacone pieniądze warte były tego co zrobiła?
Obserwuj wątek
    • klego Re: Genowefa Masternak 23.02.15, 13:09
      Chociaz od Twojego pytania minelo wiele lat, to i tak odpowiem, bo moze ktos inny bedzie szukal opinii. Bylam tam rok temu. Pani suma sumarum wziela 2500 zl i obiecala zdrowie, powodzenie i uwolnienie talentow. Nic nie ziscilo sie. 1500 kosztowaly sesje i 1000 za miesieczna opieke zeby nikt w tym czasie nie zaszkodzil. Wyrzucone pieniadze. Ja osobiscie odradzam, bo naprawde zdrowie (a na tym mi zalezalo) nie poprawilo sie ani troche.
      • mag401 Re: Genowefa Masternak 23.02.15, 14:24
        Nie wiem jakimi energiami posługiwała się parę lat temu ale obecne energie z mojego punktu widzenia są bardzo złe.
        • 12345-qwert Re: Genowefa Masternak 25.02.15, 08:54
          To kogo polecasz
          • mag401 Re: Genowefa Masternak 25.02.15, 11:39
            Witam! Nie potrafię nikogo wskazać bo nie utrzymuje kontaktów z osobami zajmującymi się rozwojem duchowym i bioenergoterapią. Najgorsze jest to , że duża ilość uzdrowicieli zaczyna pracować na złych energiach ( często demonicznych ). W gazecie Nr. 3 Czwarty Wymiar na str. 15 jest wywiad z Gabrielle Orr na temat Kroniki Akaszy. Sam bym się wybrał na kurs ale za 3 dni trzeba zapłacić 890 zł. Mam wrażenie, że uzyskane wiadomości praktyczne pozwolą rozwijać się duchowo ale i stan zdrowia też będzie można poprawić. Dla zainteresowanych podaję adres www.arslibra.pl
            • olek13 Re: Genowefa Masternak 25.02.15, 11:46
              Czy może jest gdzieś dostępny niezawodny i dokładny przyrząd, obiektywnie (czyli niezależnie od obsługi) wskazujący, czy "energie" są demoniczne?
              Tak nieśmiało pytam, bowiem wzajemne oskarżenia w światku ezoterycznym o to, kto posiłkuje się demonami, a kto nie, przybierają wręcz gorszący rozmiar.
              Dodam tylko, że wahadełka itp. gadżety nie spełniają w/w warunków z samej swojej natury.
              Zatem..?
      • kobieta071982 Re: Genowefa Masternak 14.07.15, 09:46
        A mi pomogła bardzo! Oczyściła atmosferę w domu ( z mężem przestaliśmy się kłócić, mąż jest spokojniejszy) , w pracy ( koleżanki zaczęły traktować mnie poważnie ) Ja też nabrałam duuużo dystansu do mojej pracy, przestałam przejmować się wszystkim i denerwować o byle co. Bardzo pomogła mojej córce, która miała okropne lęki itp.
        Pani Genowefa ma prawdziwy dar pomagania ludziom! Warto zapłacić, jeśli chcecie zmienić swoje życie na lepsze!
    • klego Re: Genowefa Masternak 28.05.15, 16:09
      Ona używa reiki a to jest już bardzo przestarzała i zużyta energia. Odchodzi się już od niej. Szkoda, że dopiero teraz to wiem...
    • 123liczy7 Re: Genowefa Masternak 16.06.15, 19:00
      Opowiem historię z tą Panią i to co mi powiedziała. Nie będę oceniać, Ty pytasz ja jako bliźni dzielę się. Włączyła mi się lampka. Poszłam tam zdruzgotana. Na starcie opowiedziała a raczej pochwaliła się co i jak ona to może zniszczyć klątwy i czarne energie. Wyceniła 1000 zł miesięcznie . Na moje stwierdzenie ,że nie mam takich pieniędzy - nie mogła uwierzyć, że ktoś nie ma 1000 zł. Ale to nie wszystko. Najdziwniejsze jest to, że kazała mi sobie przypominać i podać nazwiska moich wrogów. Byłam zaskoczona- powiedziałam , jawnie nie mam wrogów, a to co moi ukryci wrogowie robia w ukryciu ja tego nie wiem, skoro bym wiedziała to nie przychodziłabym do niej. w mojej ocenie to ona powinna zlokalizować kto co i kiedy? Powiedziała, że jedna z jej klientek nawet podała 80 nazwisk...... To już pozbawiło mnie jej wiedzy i rzetelności w moich oczach. jak się dowiedziałam, że jest chyba uczennicą r.u więcej tam nie wróciłam. Do tej pory jest dla mnie szokiem, że takie ch...ry złapane na jej smycz podają jej nazwiska niewinnych być może ludzi a ona im szkodzi. Wydała mi się wielce cwaną kobietą. Nie czułam się przy niej halo. Pokazała mi się ,że jest inicjowana w czarnego arymanicznego egregora. Ja osobiście nie polecam - ona działa na usługach czegoś niedobrego dla nas ludzi. Wiem co mówię. Mocno oberwałam od jej demona. Chyba wiecie, że ci wszyscy miszczowie maja podczepionego demona. On ich niby broni, kradnie siłę , energię( pieniądze) klientom. Demony się cieszą bo są najedzone a ich nosiciele maja kasę, którą wyłudzili od nieświadomych ludzi. Ludzie dobrej woli nie bójcie się obnażać prawdy. kłamstwo faryzeuszy trzeba obnażać bo inaczej się rozprzestrzeni. Magowie to nie są ludzie- to sługusy astralne mroku i ciemności. Ale Prawda zawsze zwycięży. Jej demon mnie pokopoał trochę, tym bardziej z przyjemnością chcę ostrzeć innych cierpiących bliźnich przed wizytą u takich i podobnych.
      • prostyludzik Re: Genowefa Masternak 17.06.15, 20:59
        Kurcze, czytam i oczom nie wierzę. Nie wiem co oferuje pani umieszczona w tytule, ale czytając wasze wypowiedzi wnioskuję, że nic dobrego. Zamiast kombinować z dziwnymi ludźmi i ich działaniami polecam ludzi zajmujących się białą magią, to jest taką, która służy i pomaga innym. Tam nie ma miejsca na jakiekolwiek działanie mogące komukolwiek zaszkodzić. Jedyne co się może komuś nie podobać, to to, że osoba szkodząca innym zostanie zablokowana ze swymi działaniami, ale nad tym chyba nikt rozpaczał nie będzie. Tutaj niepodważalnym autorytetem jest Zbigniew Popko (www.popko.pl), choć dorobił się już swoich następców www.uzdrowiciele24.pl
        • kobieta071982 Re: Genowefa Masternak 14.07.15, 09:50
          I tak właśnie działa Pani Genowefa - Ona potrafi właśnie zablokować osobę która nam szkodzi!
          Poza tym przesyła do człowieka naprawdę pozytywną energię i wibracje które naprawdę działają.
    • odmieniony29 Re: Genowefa Masternak 25.08.15, 14:45
      Czytałem wcześniejsze wpisy i chyba nie mówimy o tej samej osobie... Pani Genowefa jest niesamowicie serdeczną i ciepłą Esencją, dobro i miłość które od niej emanują są prawdziwe, szczere, ŚWIADOME.
      Z całą odpowiedzialnością polecam wizytę u pani Genowefy - ma to jednak sens tylko jeżeli na prawdę chcecie i potraficie uwierzyc i zaufać a przede wszystkim zmienić SIEBIE. Bez tego wątpię żeby jakiekolwiek zabiegi/wizyty/terapia cokolwiek pomogły.

Do osób wypowiadających się wcześniej, o pieniądzach "wyrzuconych w błoto", pani Genowefa może Was odblokować, wskazać drogę, wesprzeć dobrym słowem, ale tak długo jak nie zrozumiecie że to WY, że to w WAS jest problem i przede wszystkim WY sami musicie stawić mu czoła - no cóż, życie to nie bajka, nikt za Was nie posprząta. Zabiegi REIKI to nie wszystko - trzeba nad sobą pracować, w pełni oddać się medytacji, znaleźć lub też obudzić w sobię wiarę. Podejście typu PŁACĘ-WYMAGAM nie znajduje to żadnego zastosowania. Ale niestety, żyjemy w czasach konsumpcjonizmu i ciągłej gonitwy i wiele osób myśli że wystarczy zapłacić i "cud sam się stanie". Pracujcie ciężko, wierzcie głeboko a wtedy się stanie.
      Pozdrawiam WSZYSTKICH którym udało się wyjść poza racjonalny umysł, poza EGO, i dojrzeć ŚWIATŁO nawet w najciemniejszym mroku. WY którym się to niestety nie udało - nie poddawajcie się, na tej drodze jest miejsce dla każdego. To zależy TYLKO od Was.

Ostatnie zdanie do osoby która powyżej napisała że REIKI jest "przestarzałe" :D hehehehe
      Energia to nie tablet czy smartphone, ani też trend w modzie, nie "starzeje się". :)
      Powiedz proszę jakie Energie są teraz na topie :) bardzo mnie to ciekawi :)
      Z niecierpliwością czekając na odpowiedź...
      Bartek
    • prosty-lud Re: Genowefa Masternak 20.10.15, 10:09
      UNIKAĆ. Wytrawna manipulantka od miękkiej po twardą manipulację- jesli manipulacja nie pomaga działa strachem. A KTO działa przez STRACH KONTROLĘ I LICZY NA KASĘ NO KTO ? socjopata (to utajona forma psychopaty dlatego bardziej szkodliwa. jest - otoczona " swoimi demonami" Ludzie się boją zemsty więc siedzą cicho. Pani bazująca na cierpieniu ludzi, którzy szukają pomocy-kobieta korzystałam z jej usług egzorcyzmu- NIE POMOGŁY najciekawsze to jest to ,że kazałą wypisywać i przynosić listy z nazwiskami osób, niby naszych wrogów. Tych nazwisk było ze 300- w końcu Pan BÓG dał mi rozum i oprzytomniałam, że ona szkodzi ludziom i tym z tych list. Trafiłam po jej działaniach do psychologów.A Chrześcijanie modlą się aby przestała ludziom robić szkody i im i tym z tych karteczek. No odpowiedzcie sobie sami po co jej nazwiska ludzi z datami urodzin. Kiedy płacisz może jest i nieżle ale miesiąc się skończy i zobaczysz później po pół roku, roku, może za 5 lat. Więc już dziś się módl do Boga i poczytaj popko.pl. uważają go za kontrowersyjnego. ... Ale coś jest na rzeczy. po działaniach ich ludzie kończą albo w psychiatryku albo umierają albo mają szczęście i trafiają do ludzi , którzy pomagają im wyjść.
      • mag401 Re: Genowefa Masternak 22.10.15, 16:18
        Witam ! Jakoś się tak dziwnie składa, że mistrzowie reiki których znam zaczyna im brakować energii. Kradną energię od jednych i przekazują ją innym. Walka energetyczna z tymi ludźmi jest bardzo trudna ponieważ otrzymują oni osłonę demoniczną. Nie miałem bezpośredniego kontaktu z tą osobą. W internecie różni uzdrowiciele pokazują swoje zdjęcia a tej mistrzyni rejki nigdzie nie widziałem. Gdzie ona przyjmuje w Warszawie ?
    • oskanowska Re: Genowefa Masternak 23.02.23, 05:07
      Ciekawe
    • oskanowska Re: Genowefa Masternak 23.02.23, 17:23
      Sporo się nauczyłam
    • oskanowska Re: Genowefa Masternak 24.02.23, 12:15
      Spoko
    • oskanowska Re: Genowefa Masternak 25.02.23, 00:22
      Sporo się nauczyłam
    • oskanowska Re: Genowefa Masternak 25.02.23, 12:34
      Spoko
    • oskanowska Re: Genowefa Masternak 26.02.23, 02:17
      Ktoś słyszał ?