pan.bogdan4 25.06.09, 06:51 ponoc nieuleczalnej,czy znacie takie przypadki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amethystray Re: czy dobry bioterapeuta wyleczy z boleriozy? 25.06.09, 14:24 Samym dostarczaniem bioenergii niewiele zrobisz. Przydaloby sie dodatkowo zadzialac lekami bioinformacyjnymi, na przyklad firmy JOALIS sa bardzo skuteczne. Odpowiedz Link Zgłoś
wiedz-ma13 nie tylko... 25.06.09, 22:50 Nie tylko,kochany,nie tylko...Bo dobry wyleczy i z czyraków,i z hemoroidów.Lecz czy z głupota sobie poradzi..? Odpowiedz Link Zgłoś
mag401 Re: czy dobry bioterapeuta wyleczy z boleriozy? 02.07.09, 18:49 Znam jedną młodą osobę, gdzie badali ją przynajmniej w 2 szpitalach i nie mogli wykryć boreliozy / ta Pani zarobkowo zbierała jagody /. Praktycznie była sparaliżowana. Praktycznie z bardzo ograniczonymi ruchami została wypisana ze szpitala. Zaproponowałem krople K 24 Na dolegliwości boreliozy Praktycznie nie widać u tej Pani kłopotów ruchowych. Krople można zamówić: 62-800 Kalisz ul. Długa 7b-9 tel. 62 760 12 10 www.gemmokal.eu Pozdrawiam Cichocki Warszawa. Proszę się zapoznać z działanie leku. W razie wątpliwości porozmawiać z Panem Andrysiakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kotkowa1 Re: czy dobry bioterapeuta wyleczy z boleriozy? 02.07.09, 21:49 PRAKTYCZNIE to widzę tu jedną wielką ściemę i reklamę. A krople niby z czego, ze takie cudowne i działają na paraliż?! Odpowiedz Link Zgłoś
mag401 Re: czy dobry bioterapeuta wyleczy z boleriozy? 03.07.09, 09:44 Warto wejść na stronę i poczytać na temat leczenia preparatami ziołowymi. Nikt mi nie zrzuci , że przez parę lat kiedy piszę na forum prowadzę reklamę. Ktoś powinien powinien informować o możliwości innej pomocy przy tak trudnych chorobach. Proponuję by kotkowa1 zainteresowała się kroplami K23 i K23a. Pozdrawiam Cichocki Warszawa 3.07.2009r. Odpowiedz Link Zgłoś
kotkowa1 Re: czy dobry bioterapeuta wyleczy z boleriozy? 03.07.09, 16:18 Weszłam, poczytałam. To, ze piszesz przez wiele lat na forum nie znaczy, ze nie prowadzisz reklamy! Oczywiście, ze powinno się informowac, ale pisanie, że krople takie i takie uleczą paraliż jest oszustwem! Wiesz jaka nadzieje dajesz ludziom, którzy są bardzo chorzy? Nadzieje nie pokryta faktami! Twoje sumienie pozwala ci pisac takie rzeczy? A już zupełnie nie rozumiem po co polecasz mi krople na astme. Odpowiedz Link Zgłoś
mag401 Re: czy dobry bioterapeuta wyleczy z boleriozy? 03.07.09, 19:43 Witam Cichocki. Jeśli coś podaję to wstępnie sprawdzam a decyzja należy do Ciebie. Czy mam rozumieć, że na tym forum objawiła się nowa siła wszystko wiedząca i będzie cenzurowała wypowiedzi. Już na jednym z forum jest taki specjalista , który działa pod kilkoma pseudonimami i sam z sobą rozmawia udawadniając jakieś bzdury. Więcej na Twoje wypowiedzi nie będę odpowiadał i musisz znależć inną ofiarę. Cichocki. Odpowiedz Link Zgłoś
kotkowa1 Re: czy dobry bioterapeuta wyleczy z boleriozy? 03.07.09, 23:43 ależ ja Cię nie atakuję!Tylko rozmawiam i pytam. No i absolutnie nie jestem wszechwiedząca, choć kto by nie chciał ;-)). A i zwyczaju sama ze sobą rozmawiać też nie mam - przynajmniej na forum :-) I jak widzisz pisze wciąż pod jendym nickiem, więc nie wiem, o co Ci chodzi. A dalsza wymiana zdań między nami nie ma rzeczywiście sensu - no chyba, ze najpierw kupiłabym preparaty i wychwalała ich cudowność.A ja ośmieliłam się mieć inne zdanie. sorki . Odpowiedz Link Zgłoś
chemik333333 a jak zdiagnozowac borelioze? 04.07.09, 13:40 a jak zdiagnozowac borelioze?skoro testy western blot i pcr wychodza ok, to jakie sa inne metody zeby w 100% upewnic sie? czy jasnowidz lub wrozku, lub dobry bio poprostu moze z przekonaniem zdiagnozowac czy ktos ma borelioze czy pasozyty czy raka? Odpowiedz Link Zgłoś
sabineks12 Re: czy dobry bioterapeuta wyleczy z boleriozy? 09.10.22, 13:03 Nie wyleczy. To nie lekarz. W takiej sytuacji bioenergoterapia jest bezradna. Odpowiedz Link Zgłoś
bogdansmolen Re: czy dobry bioterapeuta wyleczy z boleriozy? 17.10.22, 13:11 Jak dla mnie tlyko lekarz nie wierzę Bioterpaie , tylko antybiotyk może wykończyć to ustrojstwo Odpowiedz Link Zgłoś
oskinoskig Re: czy dobry bioterapeuta wyleczy z boleriozy? 27.10.22, 08:46 Wątpię. Z takim problem to powinno udać się do lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
antoniskalski123 Re: czy dobry bioterapeuta wyleczy z boleriozy? 29.11.22, 18:57 boreliozy raczej nie wyleczysz nie znam takiego przypadku, antybiotykoterpaia wg mnie tylko Odpowiedz Link Zgłoś