burza38 20.08.09, 08:23 Bardzo proszę o pomoc chciałabym odnaleźć swojego Anioła;) data urodzenia 25.04.1970 i druga data 24.11.1978 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
k1234561 Re: Anioł - data urodzenia 22.08.09, 23:13 W jednym i drugim przypadku Anioł Stróż Odpowiedz Link Zgłoś
chanella.net Re: Anioł - data urodzenia-jaki dla mnie? 22.11.09, 18:46 Witam Moja data urodzenia 8-11-1981 Jaki Anioł dla mnie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
k1234561 Re: Anioł - data urodzenia-jaki dla mnie? 25.11.09, 20:30 Również Anioł Stróż. Zanim zacznieczniecie "bawić" się w szukanie,a później modlenie się do jakiegoś anioła o dziwnie brzmiącym imieniu,przeczytajcie post pt."??" o ile się nie mylę jest pod tym postem,na głównej stronie. Lepiej modlić się do tych Aniołów,które są nam znane i wymieniane w Biblii.Inaczej to nigdy nie będziecie mieć pewności do kogo tak naprawdę się modlicie. Anioł Stróż,Archanioł Michał,Gabriel i Rafał to chyba wystarczająca ilość aniołów do których można się zwracać z imienia w modlitwie. Reszta to nie wiadomo do końca skąd się wzięły i czemu służą.To jak chodzenie we mgle,niby coś tam widać a jednak nie widać i można się nieźle zagubić.Pomyślcie o tym wszyscy usilnie szukający "swego" anioła. Odpowiedz Link Zgłoś
chanella.net Re: Anioł - data urodzenia-jaki dla mnie? 29.11.09, 21:58 Pytałam z czystej ciekawości. Odpowiedz Link Zgłoś
finela Re: Anioł - data urodzenia-jaki dla mnie? 02.12.09, 18:35 Witam serdecznie. W jaki sposób można się dowiedzieć z daty urodzenia kto jest moim Aniołem? Moja data 9 luty 1988 r. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
k1234561 Re: Anioł - data urodzenia-jaki dla mnie? 03.12.09, 11:24 Witam serdecznie,a tak przez grzecznośc zapytam,po co Ci ta wiedza? Przeciez każdy ma swojego Anioła Stróża,on się Tobą opiekuje w szerokim znaczeniu tego słowa. Co Tobie da,że gdzieś ktoś napisze Tobie,że rzekomo Twój Anioł to Elemiach,Nelkhael czy inne obco,dziwnie brzmiące imię niewiadomo co oznaczające i kogo. Było juz to tu w wątku ale i na forum wałkowane.Skąd te nazwy? Nigdzie w Biblii nie funkcjonują,z tego co się orientuję to w żadnej innej księdze jak Koran czy inna też nie,chyba tylko w kabale,ale nie jestem pewna. Te nazwy wymyślili ludzie dlatego nie do końca wiadomo kogo tak naprawdę będziesz przywoływać zwracając się do tego Anioła. Anioł Stróż,Archanioł Michał,Gabriel i Rafał nie wystarczą?? Odpowiedz Link Zgłoś
finela Re: Anioł - data urodzenia-jaki dla mnie? 03.12.09, 19:16 Pytam z ciekawości ;) Owszem wystarczą mi Ci Aniołowie.. i dziękuję ?Im że są :) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
melindak Re: Anioł - data urodzenia 19.10.22, 16:59 Takie pytania najlepiej zadać do kart. Klasycznych lub tarota Odpowiedz Link Zgłoś
uno.puno Re: Anioł - data urodzenia 26.10.22, 08:23 Musisz też aktywnie szukać sama ezoteryka nie wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś