10.10.13, 13:46
Mój ulubiony P.Roth musi zaczekać az wymrą wszystkie lewaczki i feministki.
fakty.interia.pl/raport-nagrody-nobla-2013/newsy/news-literacka-nagroda-nobla-2013-przyznana,nId,1040234#utm_source=sg&utm_medium=referral&utm_campaign=wd
Obserwuj wątek
    • res-men Re: Niestety! 10.10.13, 13:54

Widocznie w komisji siedziało samo lewactwo wychowane na bolszewiźmie
      - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S.Lem
      • lechowski51 Re: Niestety! 10.10.13, 14:04
        ...i tu wreszcie udało Ci sie,po wielu miesiacach wypisywania tutaj bzdur,napisać prawdę!
        • res-men Re: Niestety! 10.10.13, 14:08

widzisz jak nie warto ludzi oceniać po pozorach ?

Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S.Lem
          • lechovski51 Re: Niestety! 10.10.13, 14:51
            W ten sposób wszyscy już będą wiedzieć, że jestem nie tylko internetowym durniem, ale też umiem czytać. Czasem nawet czytam książki.
            A w każdym razie ich tytuły.
            • rz-e Re: Niestety! 10.10.13, 14:54
              lechovski51 napisał(a):

> W ten sposób wszyscy już będą wiedzieć, że jestem nie tylko internetowym durnie
              > m, ale też umiem czytać. Czasem nawet czytam książki.
              > A w każdym razie ich tytuły.

ty nie pisz takich rzeczy bo sie res-misiaczek zalamie z zazdrosci.
              • lechovski51 Re: Niestety! 10.10.13, 14:59
                Przeczytalem też kiedyś książkę. Była to książka P. Rotha.
                Bardzo mi się spodobała.
            • res-men Re: Niestety! 10.10.13, 15:00

Nigdy nie napisałem ze nie czytasz - pisałem nawet ze jestes oczytany bo robisz takie wrazenie i napewno masz wiedzę ukierunkowaną w jakiś tam swiatopogląd - gdybyś jeszcze potrafił mniej kategorcznie ją prezentować ... miałbyś innych rozmówców - robiąc z ludzi idiotów nie spodziewaj sie innych reakcji jak odwet

• rz-e Re: Niestety! 10.10.13, 15:09
                res-men napisał:

> gdybyś jeszcze potrafił mniej kategorcznie ją prezentować ... miałbyś innych ro
                > zmówców - robiąc z ludzi idiotów nie spodziewaj sie innych reakcji jak odwet

niemozliwe !!! swiat zwariowal !!!
                takie madrosci pisze czlowiek ktory kazdego ze slow: ciota, fiut, debil uzyl na tym forum ponad 1000 razy i raczej kwiatkow nimi nie opisywal.

• res-men Re: Niestety! 10.10.13, 15:41

ale zapomniałes napisać kacza dupo ze tylko do ciebie smieciu ...

• lechowski51 Re: Niestety! 10.10.13, 15:51
                    To,że jesteś chamski i cechuje Cie prymitywizm to wiemy.Miałem przynajmniej nadzieję,że nie kłamiesz....
                    • res-men Re: Niestety! 10.10.13, 15:56

Ty jestes za to swięty jak anioł pański - jak kuba bogu tak bóg kupie - spodziewasz sie czegoś innego ? Nazywam rzeczy po imieniu - skoro jestes chamem mówię chamskim językiem ...wybór nalezy do ciebie - pisałes ze odchodzisz i tak dalej ze nie gadasz ze mną - będz facetem a nie cipką w męskim ubraniu i dotrzymuj słowa ...klecho

• rz-e Re: Niestety! 10.10.13, 15:57
                    res-men napisał:

>
                    > ale zapomniałes napisać kacza dupo ze tylko do ciebie smieciu ...

hahahahahahahahahaha idz do lekarza po leki na demencje starcza dziadku - sklerotyku, bo juz nie pamietasz nawet co i do kogo piszesz. a michaline zwana misia jeszcze pamietasz? czy spusciles powietrze i gnije w jakims kufrze?

zapytaj jeszcze czy przymus opluwania innych wyzwiaskami da sie leczyc?
                    a moze to nie jest wina twojego wychowania, degeneracji spolecznej i demencji umyslowej tylko:

Autor: res-men ☺ 23.09.13, 15:53
                    Drogi Adminie - czy mógłbyś z łaski swojej upomnieć , zdscyplinować , ukarać , skasować , zbanować lub cokolwiek wymyslisz niejakiego rz-e / łowcę / jeszcze kilku - zakłóca porządek , trolluje pod kazdm moim wątkiem ....wyzwala we mnie totalną niechęc co skutkuje uzywaniem przeze mnie słów ogólnie uzywanych jako obraźliwe łacznie z duzą dozą pogardy ...

hahahahahaha to jeden z najfajniejszych twoich postow. placz i sliczna usprawiedliwianka wrodzonego chamstwa w jednym - piekne a jakie madre i inteligentne ;D

• res-men Re: Niestety! 10.10.13, 16:02

pisz na temat kaczy fiutku

• Gość: Dudu Re: Niestety! nobel z chemii niespodzianka IP: 79.162.96.* 10.10.13, 16:21
      Przyznano nagrodę nobla z chemii 2013 szkoda że nie polak.
      Nagroda Nobla 2013 z Chemii przyznana
    • Gość: RolaKościoła Re: Niestety! IP: *.rzeszow.hypnet.pl 10.10.13, 20:27
      A skoro jeszcze, ku żalowi twojego ulubionego Ph.R. (?) nie wymarły (lewaczki i feministki), to może mały cytacik z "Newsweeka":

"N.: Jaka powinna być rola Kościoła w Polsce?
      Ks. Jacek Stasiak: Na pewno nie powinien być partią siły, a czymś takim właśnie jest w tej chwili. :-( Kościół powinien być wspólnotą wierzących, zmierzających do wszechstronnego rozwoju. Powinien być instytucją , która budzi moralny niepokój, zmusza do refleksji, pracy nad sobą.:-) Niestety, dla większości społeczeństwa przestał pełnić tego typu funkcję, a to dzięki swoim urzędowym przedstawicielom." :-(

Co o tym sądzisz, Urzędowy Przedstawicielu?
      • resovski Re: Niestety! 11.10.13, 07:29
        Nagroda z matematyki 2013r - za rachunek prawdopodo­bień­stwa

"Naukowcy z Wielkiej Brytanii, Holandii i Kanady otrzymali tę nagrodę za odkrycie, że im dłużej krowa leżała, tym większe jest prawdopodo­bień­stwo, że wstanie. Jednak jeśli już krowa wstanie, to nie można przewidzieć, jak szybko znów się położy"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka