Dodaj do ulubionych

Forum zeszło na psy

28.04.14, 15:15
Najwięcej wątków dotyczy ataków na religię katolicką bez powodu ot tak dla zasady
Obserwuj wątek
    • kulinarny.robert Re: Forum zeszło na psy 28.04.14, 15:18
      raczej odwrotnie ...tym bardziej ze wszystko co jest przeciw jest atakiem - wezcie sie ogarnijcie trochę
    • przesmiewca-lux Re: Forum zeszło na psy 28.04.14, 15:47
      res_tka napisał(a):

> Najwięcej wątków dotyczy ataków na religię katolicką bez powodu ot tak dla
      > zasady

Tak to już jest z ludkami o horyzontach kreta. I nie wiem kto jest bardziej ogłupiały w zaślepieniu i imperatywie ogłaszania własnych racji, do których nie jest w stanie nigdy nikogo przekonać. Niestety geny i wzorce zachowań odziedziczone po Kargulach i Pawlakach ujawniają się tu czasem w bardzo nieprzyjemny sposób.
    • rz2014 Re: Forum zeszło na psy 28.04.14, 15:48
      a tak, to tu normalne, trzeba się przyzwyczaić /nieodpisywac, ignorowac, etc/
    • 21_a_w_e prosta odpowiedż 28.04.14, 17:38
      Mówienie prawdy o czarnych i dewotach jest atakiem ? Wasz prezesik wiecznie gada - " chcemy prawdy," a tłum na Krakowskim wiecznie powtarza " żadamy prawdy" Macie więc tutaj całą tą prawdę - czytajcie w skypieniu i podziękujcie za nią. Czytanie was zrelaksuje w przerwach między kuckami przed obrazkiem świętego papieża, który i tak nie jest wstanie przerobić tych waszych próśb o to aby jaszego sąsiada szlag trafif ( albo podobnych ) . Więc Guciu - nie obrażaj nas tutaj.
    • wislocki12 Dokopać liberało i komuchom 28.04.14, 20:04
      No tak, trzeba przecież przede wszystkim dokopać liberałom i komuchom! ;-))
      • mr.paprykarz Re: Dokopać liberało i komuchom 28.04.14, 23:19
        Serdecznie polecam:
        www.radiomaryja.pl/forum/
    • wislocki12 Kto ich trzyma za klawiaturę? 28.04.14, 23:36
      Forum "zeszło na psy", bo "najwięcej wątków dotyczy ataków na religię katolicką"! No tak, ale dlaczego tak mało aktywni są sami katolicy? Ktoś ich trzyma za klawiaturę? ;-))
      • kulinarny.robert Re: Kto ich trzyma za klawiaturę? 29.04.14, 09:16
        pisać jednym palcem ? phi ...komu sie chce jak proboszcz mówi ze to grzech :-)
    • rz2014 Re: Forum zeszło na psy 29.04.14, 10:36
      trzeba tez pamietac o swobodzie wyrazania swoich opinii, jeden moze byc buddysta, drugii agnostykiem, trzeci katolikiem, etc.
      Myślę, że nie ma co oczerniac ale mówić prawdę, tak jak jest. A jak jest w KK to każdy widzi
      • przesmiewca-lux Re: Forum zeszło na psy 29.04.14, 11:17
        rz2014 napisał:

> trzeba tez pamietac o swobodzie wyrazania swoich opinii, jeden moze
        > byc buddysta, drugii agnostykiem, trzeci

Grzesiu! Toż tu nie o to chodzi.
        Katolickość, czy antykatolickość, to jedynie preteksty do zabicia nudy dla osobników o awanturniczych, prostackich charakterkach. A, że umysłu i horyzontów nie staje do prowokowania awanturek na inne tematy, bo że tak najłatwiej, to mamy, to co mamy. W koło Macieju to samo, aż do wymiotów.
        Chyba nikt mający mózg większy od rozwielitki nie wykoncypuje, że np. taki resmen zniechęci Lechowskiego do religii lub odwrotnie, Lechowski przez forum zrobi z Robercika ministranta i aktywistę PiS? ;-D

To jedynie potrzeba awanturki, zabijanie nudy i leczenie kompleksów na poziomie czworaków. Nic więcej.

• kulinarny.robert Re: Forum zeszło na psy 29.04.14, 13:24
          ale pierd....sz ...od rana do nocy
        • res_tka Re: Forum zeszło na psy 29.04.14, 15:54
          Ludzi możecie sobie obrażać ale obrażanie Boga jest niedopuszczalne i o to mi chodzi
          • przesmiewca-lux Re: Forum zeszło na psy 29.04.14, 16:19
            res_tka napisał(a):

> Ludzi możecie sobie obrażać ale obrażanie Boga jest niedopuszczalne
            > i o to mi chodzi

Nie widziałem tu obrażania Boga, choć wątki zadymiarzy raczej omijam szerokim łukiem i może czegoś nie doczytałem.
          • 21_a_w_e Re: Forum zeszło na psy 29.04.14, 16:24
            Ksiądz to nie Bóg. Bóg nie krzywdzi ministantów.
          • mjot1 Re: Forum zeszło na psy 29.04.14, 21:49
            Albowiem jeden jest. A imię jego…
          • wislocki12 Jak można! 29.04.14, 21:53
            Jak można obrazić coś, czego nie ma! ;-))
            • mr.paprykarz Re: Jak można! 29.04.14, 22:52
              To dlatego było tyle postów , że była kanonizacja, ale to już koniec. Teraz będzie o wyborach do Junii Przenajświętszej.
            • ouimet wislocki zdurnial kompletnie? 30.04.14, 00:24
              wislocki12 napisała:

> Jak można obrazić coś, czego nie ma! ;-))
              jak mozna oddychac czyms czego nie widac?
              :)))))udowodnij mi pokazujac powietrze...
              No i tradycyjnie: co bylo pierwsze-kura czy jajo?

Ps.podpytaj miroo,badz ed-a.Yanaan nie mysli,wiec nie narazaj go na przeciazenia zwojow tzw. u niego- mozgowych:))))
              • wislocki12 Trójca+MB+JPII 30.04.14, 01:24
                No tak, jak powszechnie wiadomo, oddychamy próżnią! Co Ci jeszcze pokazać? :-)
                I jeszcze drobne pytanko - jak można wierzyć w coś, czego nie widać? Cicho, wiem! Można tylko po prostu wierzyć! Wiadomo przecież, że to trzy osoby + Matka Boska + JPII! ;-))
                Co było pierwsze? A jakie to ma znaczenie dla pytania o Boga? A może Bóg najpierw stworzył jajo? A co, nie wolno mu?
    • 21_a_w_e prosty sposób 30.04.14, 09:30
      Prosty sposób aby podwyższyć jakość tego forum - po prostu zablokować osobnika o nicku ouimet i będzie po sprawie.
      • przesmiewca-lux Re: prosty sposób 30.04.14, 09:41
        21_a_w_e napisał(a):

> Prosty sposób aby podwyższyć jakość tego forum - po prostu zablokować
        > osobnika o nicku ouimet i będzie po sprawie.

A nie lepiej czasem spokojnie wytłumaczyć ludziom odreagowującym tu swoje frustracje, kompleksy i realizującym się ideologicznie, że znacznie lepiej to robić grając w tenisa, squasha, biegając po lesie, pływając, a w skrajnych przypadkach na leżance u psychoterapeuty. Podobno masturbacja nieźle rozładowuje napięcia sexualne, nie mówiąc o udanym współżyciu.

Nie wolałbyś pójść z Lechosiem na squasha niż napierdzielać tu bzdety i prowokować religijne awanturki? Resmenowi kupilibyśmy, trójfazową, wysokowydajną waginę i też chłopisko by nieco odetchnęło.
        • 21_a_w_e Re: prosty sposób 30.04.14, 14:02
          Z Lechosiem gdziekolwiek iść ? Po to aby się zainfekować nacjonalizmem ? Katolicyzm mi nie grozi bo jestem zaszczepiony - więc bez strachu że pójdę do piekła smażyć się w smole mogę nawracać wierzących inaczej ( czyli takich co nie modlą się do Boga tylko do świętych obrazków )
          • przesmiewca-lux Re: prosty sposób 30.04.14, 14:58
            21_a_w_e napisał(a):

> Z Lechosiem gdziekolwiek iść ? Po to aby się zainfekować nacjonalizmem ?

To przenośnia. Użyłem jej by między innymi tobie uświadomić, że takie głupawe awanturki są absolutnie bez sensu. Jeden jest wierzącym, wręcz "moherowym" katolikiem, a drugi owładniętym imperatywem walki antyklerykałem. Ich kontakt, to zjawisko tak żenujące, że aż śmieszne. Popatrz tylko niżej jak się tam jeden taki zapultał. Jakie treści w w jakim stylu z siebie wyrzucił. Niżej stoją jedynie kibole.

Naprawdę można rozmawiać o najróżniejszych tematach. Wymieniać się wiedzą, doświadczeniem, pomysłami. Czasem posprzeczać, a nawet powojować, ale niech będzie o co. A nie za nic i o nic robić z siebie resmena... brrrrrr..... straszne.

Po prostu, mądrzy i kulturalni ludzie unikają kilku tematów. Na szczycie listy jest religia i polityka.

• 21_a_w_e Re: prosty sposób 30.04.14, 17:00
              To niech religia mnie też unuika i nie włoczy się po mieście w Boże Ciało, niech nie wisi w urzędach i dzwony niech biją w słuchawkach. Wtedy się z nią napiję wódki w sierpniu - miesiącu trzeżwości. Tak na zgodę !!
              • przesmiewca-lux Re: prosty sposób 30.04.14, 17:27
                21_a_w_e napisał(a):

> To niech religia mnie też unuika i nie włoczy się po mieście w Boże Ciało,
                > niech nie wisi w urzędach i dzwony niech biją w słuchawkach.

Przyłączam się do twych "niechów".
                Niech się ode mnie odstosunkują z płaceniem podatków, koncesjami, kontrolami, nadzorem budowlanym.... a woda, prąd, gaz, benzynka i Internet niech rosną pod moim tarasem. Byle szybko żeby nigdy mi nie zabrakło.

;-D

• coralin Re: prosty sposób 04.05.14, 18:06
              przesmiewca-lux napisał(a):

> Po prostu, mądrzy i kulturalni ludzie unikają kilku tematów. Na szczycie listy
              > jest religia i polityka.

Nic dodać nic ująć.
        • kulinarny.robert Re: prosty sposób 30.04.14, 14:46
          ty mozesz robić za taką waginę...slinisz sie nalezycie i udawac tez potrafisz wiecznie mzaangazowany przygłupie ;-) razem z wszystkimi twoimi wcieleniami mozesz robić własnie za typowy spermochłon - moze wreszcie ktos ci zamnkie ten rozentuzjazmowany głupi kaczy ryj ;-)
    • coralin Re: Forum zeszło na psy 04.05.14, 18:03
      I jest to już raczej nie do uratowania, tu jest bagno. Z nienawiścią i prymitywizmem nie można wygrać, a część osób wchodzi tu, by zionąć nienawiścią.
      • 21_a_w_e Re: Forum zeszło na psy 04.05.14, 19:04
        Nie można wygrać - zgadzam się z Tobą. Z zacofaniem i zabobonami też nie.
        • coralin Re: Forum zeszło na psy 04.05.14, 19:13
          Zacofanie i zabobony są nieszkodliwe dla normalnego człowieka, nienawiść przeszkadza, bo godzi w drugiego człowieka.
          • 21_a_w_e Re: Forum zeszło na psy 04.05.14, 20:10
            W Warszawie np. przy Tęczy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka