Gość: kali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 14:48 Zaczynamy budować organizację MW w Rzeszowie!!! Przyłącz sięi walcz !!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Grzegorz Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! IP: 194.246.107.* 22.06.05, 14:55 Co znaczy ze młodzież jest wszechpolska ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaligula MW to zjawisko paranormalne IP: *.kom.pl / *.kom.pl 28.06.05, 19:48 czytając brednie jakie publikuje ta organizajcja na wych stronach www można się zapaśc w fotel z wrażenia. to ludzie głębokiej wiary, oni naprawdę głęboko wierzą.... w te bzdury które tam wypisują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: MW to zjawisko paranormalne IP: *.univ.rzeszow.pl / *.univ.rzeszow.pl 29.06.05, 10:59 Byłem na oficjalne stronie MW i nie zauważyłem tam żadnych bredni. Są tam artykuły dotyczące aktualnych wydarzeń, historii, itp. Nie rozumiem co jest dla Ciebie brednią. Chyba Twoje zacietrzewienie nie pozwala zrozumieć inaczej myślących niż Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :o) GIERTYCH JUNGEN IP: *.res.pl 04.07.05, 00:00 heheh bardzio lubie jak zwolennicy konigłowego sie bulwersują na moje posty heheh nio nic taka to już ich mentalność-pozdrawiam was jak i waszą rozgłośnie RADIO MA RYJA Odpowiedz Link Zgłoś
oscarmielec Re: MW to zjawisko paranormalne 06.07.05, 01:38 Młodzież wszarz polska niech sie lepiej idzie zapisac na grupowa terapie u psychiatry, albo najlepiej niech was zamkna w domu bez klamek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pedał Roman Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 14:56 Jeśli jesteś GŁUPI BRZYDKI nikt cię NieLubi i chcesz żyć w talibanie - Czekamy na ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Salmonnella43 Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 10:48 Wydaje mi się nie na miejscu oceniać w ten sposób młodych chętnych do działania ludzi.Belke w czyimś oku widzimy a we własnym nie czujemy.Ludzie!!! czy wy tylko potraficie okładać się błotkiem.Uwazam, że zawsze są dwie strony medalu i jeśli nie zanm dokładnie faktów nie wydaję sądów o ludziach i ich działalności.Może Ci młodzi ludzie przedstawiani są tak dlatego, bo chcą aby żyło się lepiej tylko inni wielbiący zakłamanie za wszelką cenę próbują ich zniszczyć i zamaskowac to co jest rzeczywistoscią.Może przeciwnikami takich organizacji są ci którzy chcą przyperfumować ciągnący się za nimi smrodek a prawda w oczy kole.Czy wy wszyscy tutaj oczerniający innych macie coś na sumieniu ze tak naskakujecie na tych o których nie wiecie nic prócz tego że są z MW?? Z tego co obserwuje to inteligentni mający cele w zyciu ludzie.Nie są głupi ani brzydcy niby ogladacie Tv pokazują ich tam czasem - to przystojni męzczyźni i ładne kobiety.Jestem również pewna, że są lubiani nie tylko w swoich kregach- (jakby ktoś chciał się pokusić o stwierdzenie wzajemnej adoracji!!!.Myślcie a nie wypisujcie bzdur, bo wystawiacie opinie sobie a nie MW, KTÓRA W PRZECIWIEŃSTWIE DO WAS FORMUUJE TRAFNIEJSZE WYPOWIEDZI I WYCIĄGA WNIOSKI A NIE TYLKO PLECIE BYLE CO!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubuu Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 11:00 i dlatego rzucają kamieniami i wykrzykują faszystowskie hasła??? To dość dziwny sposób na zmianę świata... Znamy z historii ludzi, którzy tak chcieli działać. Normalni ludzie reagują złością na MW i nie ma się co dziwić, ponieważ zagrożenie jakie niosą jest naprawdę duże. Odpowiedz Link Zgłoś
maskub Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! 23.06.05, 12:15 Gość portalu: bubuu napisał(a): > i dlatego rzucają kamieniami i wykrzykują faszystowskie hasła? > Znamy z historii ludzi, którzy tak chcieli działać. > Normalni ludzie reagują złością na MW hehe a to dobre ludzie reaguja nerwowo i ze złością na sam widok sympatyka MW. hehe fajnie to ująłeś/aś a co powiesz na temat ostatniej parady normalności w warszawie gdzie ludzie cieszyli sie na sam widok, że coś takiego jest zorganizowane, usmiechy i serdeczne słowa od tych postronnych osób to niby ta złość i gniew? Nie wydaje mi się. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pace GIERTYCH NAZI IP: *.res.pl 23.06.05, 12:58 MW to jedna wielka sekta. chore poglądy idące z chorymi czynami. powyrywać chwasty i będzie spokój. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bies i Czad Re: GIERTYCH NAZI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 15:47 Sam jesteś z sekty, komuchu chory.Lecz sie, tylko skutecznie,najlepiej na Kubie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocio Re: GIERTYCH NAZI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 22:43 Pace ty sam jestes chory; jak kazdy oszolom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arafat Re: GIERTYCH NAZI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 21:06 młodzieży weszpolska-agresja to oznaka zaniku siusiasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLAK Re: GIERTYCH NAZI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.05, 18:54 co byś chciał robić w życiu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLAK Re: GIERTYCH NAZI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.05, 18:56 pewnie twoim marzeniem jest wyjazd za granicę w celu zarobkowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berta Re: GIERTYCH NAZI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 22:41 Pozamykac ich w rezerwacie i zapewnic im duzo wódy i noży. roblem sam sie rozwiaze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krh Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! IP: 80.51.168.* 24.06.05, 09:00 Młodzież Wszechpolska??ilu z nich ma zamiar cos zrobic wogóle??wiekszosc z nich to bezmózgi biegające z kijami w rękach i koło naszywki MW mają sfastyke albo "ojke"...przeciez to jest szydera...a nasze władze jeszcze bedą bronic takich ludzi,którzy niby "chcą cos dobrego zrobic"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bies i Czad Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 15:52 Jakie to faszystowskie hasła wykrzykują?I jakie zagrożenie niosą ze sobą.Bredzisz, nie masz pojęcie jaki ma statut MW a takie bzdury piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_west Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! 23.06.05, 11:08 Gość portalu: Salmonnella43 napisał(a): > Wydaje mi się nie na miejscu oceniać w ten sposób młodych chętnych do > działania ludzi. Belke w czyimś oku widzimy a we własnym nie czujemy.Ludzie!!! tylko co to za sposoby działania? przecież co chwilę docierają do nas informacje o tym jak MW nie zgadza się ze swoimi przeciwnikami (a to słowa powszechnie uważane za obelżywe, a to kamienie). Jak to się ma do wiary do której oni tak co chwilę nawiązują? > czy wy tylko potraficie okładać się błotkiem. Uwazam, że zawsze są dwie strony > medalu i jeśli nie zanm dokładnie faktów nie wydaję sądów o ludziach i ich > działalności. kilka faktów podałem już w tym wątku. dodam do tego jeszcze: MW w czasach II RP nawoływała do bojkotu sklepó 'niepolskich' (przeważnie konczyło się to demolowaniem tych sklepów), wprowadzenie tzw. getta ławkowego, ograniczenie dostępu ludności żydowksiego pochodzenia do edukacji (tzw. numerus clausus) - to właśnie do tych 'wspaniałych' tradycji nawiązują bojówkarze koniogłowego > Może Ci młodzi ludzie przedstawiani są tak dlatego, bo chcą aby > żyło się lepiej tylko inni wielbiący zakłamanie za wszelką cenę próbują ich > zniszczyć i zamaskowac to co jest rzeczywistoscią. że niby 'wielbię zakłamanie'? a co ty wiesz o mnie? > Może przeciwnikami takich > organizacji są ci którzy chcą przyperfumować ciągnący się za nimi smrodek a > prawda w oczy kole. raczej ich przeciwnikami są ludzie myślący którzy wiedzą do czego moze doprowadzić takie 'myślenie'. pamiętaj że faszyzm to nie ideologia ale przestępstwo. > Czy wy wszyscy tutaj oczerniający innych macie coś na > sumieniu ze tak naskakujecie na tych o których nie wiecie nic prócz tego że są > z MW?? ja mam na plecach ślad po działaczach MW, którzy mi go zostawili podczas 'pokojowej demonstracji własnych przekonań' > Z tego co obserwuje to inteligentni mający cele w zyciu ludzie. jaki cel? zbudować kraj bez 'obcych? dzisiaj obcymi są geje, żydzi, komuniści.. a jak już tych nie będzie to kto? rudzi? wysocy? piegowaci? ci co się jakają? bo przecież to nie jest 'normalne'... > Nie są > głupi ani brzydcy niby ogladacie Tv pokazują ich tam czasem - to przystojni > męzczyźni i ładne kobiety.Jestem również pewna, że są lubiani nie tylko w > swoich kregach- (jakby ktoś chciał się pokusić o stwierdzenie wzajemnej > adoracji!!!. > Myślcie a nie wypisujcie bzdur, bo wystawiacie opinie sobie a nie > MW, KTÓRA W PRZECIWIEŃSTWIE DO WAS FORMUUJE TRAFNIEJSZE WYPOWIEDZI I WYCIĄGA > WNIOSKI A NIE TYLKO PLECIE BYLE CO!!!!! ta.. szczegolnei ten tekst był dogłebnie przemyślany i można na jego podstawie napisać rozprawę doktorską: cyt "Zamulony TYPIE wnet to bedą maszerować PEJSATE TŁUSTE CEBULAKI a ty kmiocie będziesz codziennie rano za starą bułkę wynosił pełny nocnik z urobkiem Salci, i jeszcze rączkami będziesz oskrabywał to co pozasychało .Ale czego można oczekiwać od sprzedawczyków którym Pejsaci dając kilka stówek zrobili w główkach ŁAJNO. Przed II WŚ. podobnie nasrano pewnej grupie Polaków i mieli to co mieli np: GALICYJSKĄ BIEDĘ." na pewno świadczy to o inteligencji piszącego, jego wyedukowaniu, znajomosci zasad języka polskeigo itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bona Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 22:39 Salmonella. Nauczyłeś się tego na pamięć ?Gratuluje. A moze tylko maqsz konski łeb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszechrusek Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! IP: 213.25.45.* 22.06.05, 15:07 A macie już swastykę?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! IP: 62.233.250.* 22.06.05, 15:08 Lepiej zajęlibyście się tym, co młodziez powinna robić. Dziwne pola wyżycia się sobie znajdujecie:). Lepiej się uczyć i bawić, niż walczyć ( zwłaszcza tak, jak wy to robicie:). Na walkę to przyjdzie czas po skończonych studiach- o pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DAWID. Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 15:25 Ale zaraz poleci szambownia: że faszyści itd.Dlaczego nikt MW nie nazwie komunistami Żydowskiego pochodzenia którzy przywlekli sie do Polski z armią czerwoną np: tacy "patryjoci " jak Berman ,Borejsza, Minc,Różański, Szechter. Sztolcman , Morel ,itd.CO nie było takiego wydażenia w najnowszych dziejach Polski.???? A może to wzorowi Polacy walczacy owasza i naszą wolnośc. ???????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak ale nie wsze Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 16:41 wydaŻenia to pSZykład nowej WszeHpolskiej ortografii.HAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adaś Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 22:47 Zlikwidowac wylegarnie pol-gestapo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Giertych Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! IP: 193.151.68.* 22.06.05, 15:19 A z kim mam walczyć? Z waszym nacjonalizmem i głupotą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: josef Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! IP: *.akademiki.uni.torun.pl 22.06.05, 15:48 To dotad w Rzeszowie nie bylo organizacji Wszechpolakow? Kurcze, trzeba bylo sie tym pochwalic w konkursie na metrostolice ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł bała Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! IP: *.osk.enformatic.pl 22.06.05, 16:30 Jesteśmy. Jeśli ktoś byłby zainteresowany to na wszechpolacy.pl znajdzie kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: josef Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! IP: *.akademiki.uni.torun.pl 22.06.05, 17:11 Jestescie? Jako czlonkowie organizacji z innych miast czy juz sie zorganizowaliscie w tym miescie? I dlaczego dopiero teraz szukacie? Dotad nikt sie nie dal nabrac na wasze faszystowskie hasla? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legionare Mw Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 10:09 MW zostawcie w spokoju łobuzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxx Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 08:29 Pawełku w jakim towarzystwie Ty się obracasz? A wydaje się że jesteś normalny facet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 22:49 Idz sie jebac wszechpolaku z twoja Polska dla Polakow. Szuje won. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dracula WSZECHGŁUPKI !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 17:03 Może razem z Romanem postatystujecie w filmach o Frankensteinie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Clian Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! IP: *.pul.tke.pl 22.06.05, 17:11 OK bede walczył ale czy dostane karabin??AHa i gdzie ta wojna, bo ja to najchetniej walczylbym po 17 czyli po wyjściu z pracy!!!! bedzie tak?? Odpowiedz Link Zgłoś
adam_west Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! 22.06.05, 17:12 powiedz gdzie macie siedzibę.... przez przypadek zdarzy się to samo co jakiś czas temu z siedzibą weszpolaków w łodzi :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel bala Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! IP: *.osk.enformatic.pl 22.06.05, 17:15 Prosze Panstwa - to nam sie zarzuca agresje, chamstwo i wszystko co złe. A co widzę? Nic tylko obelgi i uragania. Ja wam źle nie zyczę. Pozdrawiam raz jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: josef Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! IP: *.akademiki.uni.torun.pl 22.06.05, 17:22 Kłamiesz. A ta wasza parada normalnosci to co? Moze powiesz ze to byla zbiorowa halucynacja wszystkich nie-wszechpolakow? Kto powiedzial ze Hitler rozwiazal problem gejow? Kto rzucal jajami, kamieniami i butelkami w pokojowa demonstracje? Kto bil tych demonstrantow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pb Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! IP: *.osk.enformatic.pl 22.06.05, 17:49 sprawdziłem bo ten koles "od hitlera" jest z mojego okregu. Nikogo takiego nie ma wierz mi lub nie. Natomiast dalsza polemika nie ma sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: josef Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! IP: *.akademiki.uni.torun.pl 22.06.05, 18:06 I co z tego, ze mogl nie byc czlonkiem MW. Ale wsrod wszechpolakow czul sie swoj, skoro bezkarnie wykrzykiwal hasla o Hitlerze i nikt go nie uciszyl. Ja tylko przypominam fakty, a ty piszesz ze polemika nie ma sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pb Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! IP: *.osk.enformatic.pl 22.06.05, 18:20 fakty sa takie ze to byla wroga nam prowokacja bo ktos taki nie istnieje w Debicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: josef Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! IP: *.akademiki.uni.torun.pl 22.06.05, 18:38 I co przez to probujesz udowodnic? Ze MW to tak naprawde lagodne baranki? Czy to, ze gosc nie byl z Debicy, a nawet moze nie byl czlonkiem MW automatycznie oznacza prowokacje? Mozesz to udowodnic? Przeszkadza ci osobiscie to haslo? A czy ktos z MW i LPR potepil to haslo o hitlerze? Odpowiedz Link Zgłoś
legionare Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! 23.06.05, 11:26 młodziez wszechpolska nie pasuje do społeczeństwa w którym młodziez nie robi nic co nie jest związane z ich własnym "ja".Mówi się ze MW to skini,faszysci,wywrotowcy ale nie zapominajcie ze są także bardzo dobrze wykrztałceni,zdolni do poswiecen,zorganizowani.to jedyna powazna oddolna młodziezowa organizacja w Polsce.przyznajcie ze sa niezwykle aktywni. Troche znam historie przedwojennej endecji i nie bardzo mi sie chce wierzyc ze naprawde sa nazistami. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_west Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! 23.06.05, 11:47 nie trzeba sięgać az tak daleko.. nie tak dawno temu głosno było o tym jak to dwóch działaczy MW sie w pociągu bawiło. byli oni co prawda osądzeni przez sad koleżenski ale za... picie piwa w miejscu publicznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ns Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! IP: *.dnet.pl / 80.50.19.* 05.07.05, 01:02 mówisz, że to ludzie "wykrztałceni" ... Odpowiedz Link Zgłoś
adam_west Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! 22.06.05, 17:22 nie zapominaj o faszystowskich hasłach wykrzykiwanych przez kolegów, 'prawdziwych polaków' - specjalnie przez małe 'p' bo ktoś taki jest zwykłą kanalią... a że się z nimi zadajesz, działasz razem z nimi według wspólnych zasad i przyjętych idei... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pb Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! IP: *.osk.enformatic.pl 22.06.05, 17:52 Cóż Adam - pocieszam się ze choć jeden z naszej dwójki zostanie zbawiony Odpowiedz Link Zgłoś
adam_west Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! 22.06.05, 19:46 a chyba powinieneś się martić dlaczego tylko jeden a nie dwóch... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 16:24 ja wam żle nie życzę a jutro podziękuję wam beisbolem kamieniem ipodobnymi akcesoriami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bergson Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 22:53 Hitlerowcy tez swojemu norodowi zle nie zyczyli i zginelo Niemcow 20 milionow. Nazi do szamba. Podajcie adres waszej siedziby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: josef Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! IP: *.akademiki.uni.torun.pl 22.06.05, 17:25 a, wlasnie co sie stalo z ta lodzka siedziba weszpolakow? Pozar? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pb Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! IP: *.osk.enformatic.pl 22.06.05, 17:58 I uwaga natury ogolnej. Jesli chcecie rozmawiać to prosze zejsc z haseł tupu weszpolska, wieśniaki, faszyści etc. Inaczej dialog jest niemożliwy. Nawet jesli uważacie mnie za kogoś takiego. Ja nie lubie panów Biedronia i Niemca ale moge z nimi rozmawiać. No a jesli chcecie dalej jechać po kimś i lżyć kogoś to nie miejcie do niego pretensji ze tak i on robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: josef Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! IP: *.akademiki.uni.torun.pl 22.06.05, 18:27 Ale podlegasz tym ludziom, ktorzy marza o przesladowaniu mniejszosci seksualnych. Twoja gotowosc do dialogu z Niemcem czy Biedroniem nie ma zadnego znaczenia, bo w MW jestes i zostaniesz tylko malym ogniwem bez zadnego wplywu na ogolna polityke mlodziezowki. > No a jesli chcecie dalej jechać po kimś i lżyć kogoś to nie > miejcie do niego pretensji ze tak i on robi. Jaka akcja, taka reakcja. Zaczeliscie od rzucania kamieniami a teraz sie, biedactwa, żalicie sie ze was uwazaja za faszystow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pb Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! IP: *.osk.enformatic.pl 22.06.05, 18:48 Kamieniami rzucał najprawdopodobniej ONR. Z tego co wiem istenieje w tym panstwie indywidualizacja winy. I kolega mnie skazał na role szeregowca - smutne:) Odpowiedz Link Zgłoś
adam_west Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! 22.06.05, 19:43 a czy jako prawdziwy katolik nie powinieneś kolegów z ONRu zachęcić do tego aby przestali rzucać kamieniami? a czy jako prawdziwy katolik nie powinieneś pomóc poszkodowanym? a czy jako polak możesz patrzeć ze spokojem na to że twój rodak krzywdzi drugiego polaka? tego was nie uczą w tej organizacji która na zewnątrz tak często rzuca bogoojczyźnianymi hasłami? hipokryzja i zakłamanie.. nic więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pb Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! IP: *.osk.enformatic.pl 22.06.05, 19:59 prosze mnie nie rozsmieszać. Mnie akurat tam wtedy nie było, winnych nie złapałem za reke. Jesli ja jestem hipokryta to z kolegi sedzia taki jak z komisarza nkwd. No i jestem słabym pedagogiem, ale jak masz powołanie to idz i nauczaj Odpowiedz Link Zgłoś
adam_west Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! 22.06.05, 20:10 odpowiedz ty mi w takim razie na pytanie dlaczego weszpolacy odpowiedzialnością za działania kilku osób związanych z SLD obwiniają wszystkich członków SLD?? bądźże konsewentny - jesteś w końcu w tej organizacji. idąc za waszszym myśleniem(trudne słowo), za waszą logiką(jeszcze trudniejsze słowo) mogę tu i teraz z całą stanowczością stwierdzić: tak, jesteś odpowiedzialny i za to, i za kolegów co to w pociągu śpiewali sobie faszystowskie przyśpiewki, i za to ze w opisie strony www jednego z waszych okręgów były nawiązania do faszystowskiej symboliki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pb Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! IP: *.osk.enformatic.pl 22.06.05, 23:34 Jak juz mówiłem wyzej - rozmawiac moge ale z ludzmi kulturalnymi i w sposob cywilizowany(trudne słowo) Odpowiedz Link Zgłoś
adam_west Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! 22.06.05, 23:46 rozmowa w sposób cywilizowany? to znaczy ze kamienie mają być czyste a butelki tylko z przezroczystego szkła? a tak na poważnie to czy mógłbyś określić pojęcia 'kulturalny' i 'cywilizowany'? a najlepiej przedstaw jakiś przykład... ze swojej organizacji.. może jakaś większa akcja o której w polsce było głośno? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutny jakiś Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.05, 20:04 co się z tym społeczeństwem dzieje... wpadamy ze skrajności w skrajność... tylko czekać jak ulicami będzie maszerował tłum kiboli ze sfastykami na rękawach, przemieszany sztandarami LPR i śpiewać będzie " Fuhrer wróci, zapłoną znów piece, drut kolczasty potrzebny będzie nam...". Puknijcie się w głowę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CHŁOP POLSKI. Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! IP: 80.48.248.* 22.06.05, 22:31 Zamulony TYPIE wnet to bedą maszerować PEJSATE TŁUSTE CEBULAKI a ty kmiocie będziesz codziennie rano za starą bułkę wynosił pełny nocnik z urobkiem Salci, i jeszcze rączkami będziesz oskrabywał to co pozasychało .Ale czego można oczekiwać od sprzedawczyków którym Pejsaci dając kilka stówek zrobili w główkach ŁAJNO. Przed II WŚ. podobnie nasrano pewnej grupie Polaków i mieli to co mieli np: GALICYJSKĄ BIEDĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_west Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! 22.06.05, 23:29 no cóż... powiem tylko że zapomiałeś wspomnieć o innych prześladowcach: masonach, cyklistach, murzynach, czerwonych, chińczykach, arabach, pedałach, internacjonalistach, zwolennikach UE, niemcach, geremku, socjaldemokratach... o kim jeszcze?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peret Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 22:57 Lubie chlopow ze swastyka. Martwych. Odpowiedz Link Zgłoś
svintuh Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! 22.06.05, 23:01 o co chcecie walczyć weszpolaki? o oderwanie Podkarpacia od Unii i przyłaczenie do WNP? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pb Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! IP: *.osk.enformatic.pl 22.06.05, 23:36 w pierwszej kolejnosci o twoje ubezwłasnowolnienie Odpowiedz Link Zgłoś
adam_west Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! 22.06.05, 23:41 cyt: Ja wam źle nie zyczę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: josef Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! IP: *.akademiki.uni.torun.pl 23.06.05, 00:01 coo, nerwy puscily, coo? spodziewales sie, ze na forum miasta znanego z "konserwatyzmu, tradycyjnego szacunku dla prawicy" powitaja faszystow z otwartymi rekami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pb Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! IP: *.osk.enformatic.pl 23.06.05, 08:13 Szefie ja jestem bardzo spokojnym, nawet nieco flegmatycznym człowiekiem. Podpisuje się imieniem i nazwiskiem i wierz mi ze twoja nienawiść tylko mnie umacnia. Nawet się ciesze z tych ataków. Swiadczy to o tym ze rośniemy w siłe. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_west Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! 23.06.05, 08:29 czyżby kolejny 'męczennik za sprawę' ?? :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pb Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! IP: *.osk.enformatic.pl 23.06.05, 08:25 I dla twojego dobra zalecałbym lekture jakijś książki o doktrynach politycznych. Zalecam Sylwestrzaka, dobra i calkiem niedroga.Jedną z cech faszyzmu jest etatyzm(trudne słowo),interwencjonizm(tez trudne) prowadzący conajmniej do korporacjonizmu(b.trudne słowo) a najczęściej socjalizmu(jak u tow. Hitlera czy w sporym zakresie tow Mussoliniego - byłego socjalisty z resztą)Jesli natomiast pofatygowałeś się zeby znaleźć jakąś moją pojedyncza wypowiedz to poszukaj sobie tego co mysle o gospodarce. Wiekszych wolnorynkowców nie znajdziesz napewno w PO. WIem ze to trudne zadanie ale moja wiara w inteligentnych ludzi jest spora, a ty jestes inteligentny bo inteligencja bije z twojej twarzy. Kłaniam sie nisko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubuu Jak wygląda kulturalny wszechpolak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 00:24 bi.gazeta.pl/im/8/2774/z2774758G.jpg - ten z lewej artykuuje heil van Gogh, van Gogh...??? bi.gazeta.pl/im/6/2774/z2774756G.jpg ten też??? bi.gazeta.pl/im/7/2774/z2774757G.jpg bi.gazeta.pl/im/2/2774/z2774752G.jpg bi.gazeta.pl/im/7/2761/z2761997G.jpg bi.gazeta.pl/im/8/2761/z2761998G.jpg bi.gazeta.pl/im/2/2762/z2762522G.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubuu Re: Jak wygląda kulturalny wszechpolak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 00:26 ad. 1, sorry miało być "ten z prawej" :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hk Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 01:11 Spoko, jesteśmy tu i nadejdzie nasz czas :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 01:57 wasz czas nadejdzie wraz z rozbudową struktur więziennych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! IP: 194.246.107.* 23.06.05, 07:06 Młodziezy Wszechpolskiej nalezy sie bac. To nie żarty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ns Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! IP: *.dnet.pl / 80.50.19.* 05.07.05, 01:15 masz racje, nalezy sie naprawde bac...glupota jest podobno zaraźliwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferdek kiepski Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 23:01 Nie bac sie nalezy, tylko tepic wszelkimi sposobami.Moze znasz ich adres? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: josef Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! IP: *.akademiki.uni.torun.pl 23.06.05, 10:28 Wasz czas nigdy nie nadejdzie bo macie zbyt duzy negatywny elektorat. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T1 Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 11:28 Jeśli naprawdę wierzysz, że "nigdy" to możesz być pewien, że któregoś pięknego poranka poczujesz się bardzo zawiedziony. Możemy mówić jedynie o prawdopodobieństwie takiego czy innego rozwoju wydarzeń. Jeśli zakładasz, że prawdopodobieństwo realizacji tego scenariusza wynosi 0, to robisz duży błąd. Właściwie postawione pytanie nie brzmi "czy?" lecz "kiedy?" Asta la vista baby :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remus Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 22:59 Wasz czas nadejdzie, tylko co zrobic z takim gownem, ktorego nawet ziemia nie zechce przyjac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tertulian Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 11:47 Boże chroń nas przed tymi nacjonalistami, którzy tempią każdą odmienność i ludzi , którzy mają inne zdanie stosując faszystowskie metody! Odpowiedz Link Zgłoś
macpherson Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! 23.06.05, 12:03 Sądzę że zapisywanie się do Młodzieży Wszechpolskiej w chwili obecnej jest już bezcelowe. Przypuszczam, że już niedługo zostanie ona zdelegalizowana na podstawie art. 13 Konstytucji "Zakazane jest istnienie partii politycznych i innych organizacji odwołujących się w swoich programach do totalitarnych metod i praktyk działania nazizmu, faszyzmu i komunizmu, a także tych, których program lub działalność zakłada lub dopuszcza nienawiść rasową i narodowościową, stosowanie przemocy w celu zdobycia władzy lub wpływu na politykę państwa albo przewiduje utajnienie struktur lub członkostwa." I żadna demagogia Giertycha ich nie wybroni, gdyż na całe szczęście w Trybunale Konstytucyjnym zasiadają Prawnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 12:27 sam sie przyłącz i daj spokój narmalnym ludziom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał orszak MW do boju! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 12:41 www.rafalorszak.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Orszak Ukraińska hańba! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 12:56 prawy.pl/czytaj.php?id=3594&dz=felietony Odpowiedz Link Zgłoś
adam_west Polska hańba 23.06.05, 13:07 przed wiekami, w czasach największej świetnosci Rzeczypospolitej byliśmy stawiani jako wzór państwa tolerancyjnego, gdzie każdy, niezależnie od narodowości, wyznania czy przekonań miał swoje miejsce... a dzisiaj?? www.lewica.pl/?dzial=polska&id=3357 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Black blok Zeszuf Re: Polska hańba IP: *.ostnet.pl 23.06.05, 13:22 Slyszalem, ze NOP-owcy ostatnio cos probuja zorganizowac, jak zawsze... a wiadomosc o tym, iz MW zamierza opanowac Rzeszow rozbawila mnie. Przyznam, ze tylko czekam az otworza swoja siedzibe w stolicy Podkarpacia. Nie daje im dluzej niz tydzien egzystowania. Pozdrowienia dla tolerancyjnego rzeszowskiego spoleczenstwa oraz homofobów, nazioli i ksenofobów z MW & LPR. No respect for MW! Odpowiedz Link Zgłoś
macpherson A potem nastała kontrreformacja 23.06.05, 13:22 wraz z Wazami, ofensywa kleru i ta trwa po dzień dzisiejszy przy użyciu organizacji ludzi prymitywnych, których nienawiścią i frustracjami odpowiednio ten kler kieruje. Polecam świetną pracę Pawła Jasienicy "Polska anarchia". Odpowiedz Link Zgłoś
nolnejm Re: Ukraińska hańba! 23.06.05, 23:25 co się stało Misiu?! nie kochany byłeś w dzieciństwie że takie stronki tworzysz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! IP: *.univ.rzeszow.pl / *.univ.rzeszow.pl 23.06.05, 16:10 Po przeczytaniu polemiki między internautami dochodzę do przekonania, że ludzie którzy atakują MW to chorzy z nienawiści do całego świata ludzie. Czego wy chcecie od tych młodzieńców? Czy zrobili wam jakąkolwiek krzywdę. Czepiacie się bo coś robią aby Polska była lepszym krajem. Weźcie się do roboty a nie tylko plujecie całymi dniami za monitora innych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asso Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! IP: *.univ.rzeszow.pl / *.univ.rzeszow.pl 23.06.05, 16:13 Popieram panie Zbigniewie. Życzę powodzenia Młodzieży Wszechpolskiej w jej pracy dla Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubuu Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 16:15 Zbigniew, sam siebie popierasz czy kolega z pokoju?? Odpowiedz Link Zgłoś
adam_west Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! 23.06.05, 16:17 Gość portalu: asso napisał(a): > Popieram panie Zbigniewie. Życzę powodzenia Młodzieży Wszechpolskiej w jej > pracy dla Polski. no ładnie.. tylko trzy minuty potrzebowałeś na skonstruowanie tak zawiłego zdania... Odpowiedz Link Zgłoś
nolnejm Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! 23.06.05, 23:29 Hehehe człowieku - czy ty studiujesz czy wykładasz? Może tylko kafelki;) Mniejsza o to, ale powinieneś mieć coś pod tą czaszką, hę? Piszesz bzdury - bo trzeba byc slepym by nie zauważyć nietolerancji, nie mówię o braku akceptacji ale o nietolerancji, o szerzeniu nienawiści, pseudopatriotyźmie, pseudokatolicyźmie wszechpolaków. Sorry kolego ale tak jak oni i ty zbłądziłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubuu Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 16:15 co konkretnie??? tu jest kilka przykładów. Najlepiej zapamiętałem fragment o matce zasłaniającej wózek z dzieckiem(sic!) przed lecącym kamieniem. Jeśli ktoś z MW chce zmieniać ten świat to niech zacznie od siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubuu Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 16:17 jeśli nie przeczytałeś wszystkich postów to tu jest ten o którym mówię wcześniej forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=25533940&a=25563319 Odpowiedz Link Zgłoś
nolnejm Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! 23.06.05, 23:32 Z miłości można nawet zabić swoją Miłość! tyle tylko ze to nie jest wtedy miłość tylko jakieś zboczenie... Sorry ale MW są zboczeni, zboczyli poprostu z właściwej drogi;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoko spoko Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.05, 19:02 kazdu tam mógł być i sobie żucić nie koniecznie musiał być to człowiek z mw. Moze nawet celowo ktoś to zrobił żeby był na mw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Kawalec Re: TRZYMAJCIE SIĘ !!! IP: *.univ.rzeszow.pl / *.univ.rzeszow.pl 23.06.05, 16:17 Normalni ludzie są z wami. Nie zwracajcie uwagi na obelgi i ataki nieprzychylnych wam ludzi, którzy opinię o was wyrabiają sobie na podstawie tego co przekazują wrogie wam media. RÓBCIE SWOJE! POWODZENIA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Staszek Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! IP: *.univ.rzeszow.pl / *.univ.rzeszow.pl 23.06.05, 16:21 Do tych którzy atakują MW mam pytanie: KTO LEPIEJ ZADBA O POLSKĘ NIŻ MŁODZI LUDZIE KTÓRZY BEZGRANICZNIE KOCHAJĄ SWOJĄ OJCZYZNĘ I SĄ W STANIE ODDAĆ ZA NIĄ ŻYCIE? Może kosmopolityczna lewica, lub ówczesna skorumpowana elita polityczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! IP: *.univ.rzeszow.pl / *.univ.rzeszow.pl 23.06.05, 16:31 Czy ktokolwiek z internautów zna jakiegoś działacza MW osobiście? Sądzę, że nie. Dlatego śmieszne jest dla mnie atakowanie kogoś kogo się nie zna. To jest właśnie faszyzm-stereotypy, uprzedzenia, ksenofobia...to na tym urosła siła Hitlera. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_west Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! 23.06.05, 16:35 w biblii jest napisane: po czynach ich poznacie Odpowiedz Link Zgłoś
alekr Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! 23.06.05, 16:44 ja znam jednego. nie chcę się kogokolwiek bezpodstawnie atakować ale wchodziłem na strony MW i wychodziłem przerażony. widziałem też MW na krakowskiej paradzie równości i nie chciałbym żadnego przedstawiciela tej organizacji spotkać osobiście np wieczorem w ciemnej bramie. po prostu boję się ludzi którzy są agresywni. agresja jest najbardziej widoczna w ich działaniach, nic nie pomogą sensowne wypowiedzi np. Pawła Bały nt kolei. dla mnie wszechpolacy to tłum agresywnych gości i kilku naprawdę inteligentnych przywódców którzy " idą do mediów". Uważam, że niektóre poglądy, które głoszą są bardzo niebezpieczne i podsycają nienawiść do innych kultur, narodów czy ogólnej odmienności. to mi się nie podoba. pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
ares19 Elegancka młodzież wesz-polska 23.06.05, 16:58 Co wy chcecie od wesz-polaków??? Oni są dobrzy !! religijni, moralni, mają poparcie prawdziwych polaków i sami są prawdziwymi polakami !! Teraz nawet gdzieniegdzie pomagają małolatom,ponoć udzielają im korepetycji, pomagają w nauce młodszym kolegom i uczą ich wesz-polactwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TeDe Re: Elegancka młodzież wesz-polska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.05, 19:59 Mój dziadek należał do Wszechpolaków i za to ginoł po wojnie w więzieniu. I nie kpij z nich. Jeśli byli by głupkami czy wariatami to nikt by nie zwracał uwagi na nich. Ale za to ze byli silni i walczyli dla Polski i za Polskę to zginęli. A nie wiem czy wiesz w większości "zamęczali na śmierć" w brutalny sposób. Sporo z AK należało do nich. Oczywiścuie to byli tylko młodzi, chyba do 30 roku zycia można było należeć do Wszechpolakach. Teraz interesuję sie sam nimi i patrząc na te jakies 100 lat ich istnienia to idea jest ta sami i nadal aktualna. Oni chcą żeby poprostu żyło nam się lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_west Re: Elegancka młodzież wesz-polska 24.06.05, 20:08 aż łezka się w oku zakręciła.... te przemarsze nocą z pochodniami, wybijanie szyb w 'niepolskich' sklepach, getta ławkowe... tak, z tego powinni być dumni... chciałbym tylko przypomnieć że większość przedwojennych działaczy mw przyłączyła się do NSZ... jakbyś poszukał w książkach do historii to byś się dowiedział że z ich rąk oprócz niemców ginęli także polacy (np. socjalisci, komuniści), żydzi (bo byli żydami) itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TeDe Re: Elegancka młodzież wesz-polska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.05, 21:53 Tak masz rację. Tak pisało ale to cytujech chyba ksiązki wyprodukowane przed 1989 rokiem w których tak musiano pisac. Wcześniej napisałem że działacze mw po wojnie ginęli w męczarniach w więzieniach. A ginęli właśnie z rąk socjalisów i komunistów których teraz bronisz. Wyrywano im paznokcie kazano wsiadać na krzesła a dokłądnie na nogi od krzeseł to tak jak by ich na pal nabijano, a kto im to robił? a sprzedawczyki, przyjaciele wschodu, donosiciele na swoich sąsiadów!!!!! i nie dziw się że nocą ich mordowano, to była widocznie zemsta. A zydów zostaw w spokoju, bo ich owszem też mordowano ale to nie koniecznie musieli być ludzie z mw. Mogli to być nawet komuniści i inne państwowe cymbały bo byli wtedy do tego zdoli i odwazni. A robili to tylko dla pieniędzy z rabunku. Na zachodzie mówią że tiry okradają polscy policjanci a nie muszę Ci chyba tłumaczyć że to zwykłe zbiry w przebraniu. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_west Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! 23.06.05, 16:30 tylko dlaczego robi to za pieniądze z podatków które płacę ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel bala Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! IP: *.osk.enformatic.pl 23.06.05, 17:04 Genralnie uważam ze czymś sie trzeba zająć. Panie i Panowie którzy mnie i moich kolegów nie lubicie(eufemistycznie pisząc)- proszę, popiszcie się. Wstąpcie w szeregi PO, SdPL czy nawet Ligi Ochrony Przyrody jesli jeszcze istnieje. Mam wrazenie ze wspisujecie sie świetnie w obraz biernego Polaka który użala się, narzeka a nic sam od siebie nie daje. Pilot tv, piwo, czasem dychoteka... Natomiast jezeli czytam zeznania kogoś tam ze ktoś tam z MW rzucał w matkę z dzieckiem kamieniem to zastanawiam się czy jest taki niemądry czy taki podły? Odpowiedz Link Zgłoś
adam_west Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! 23.06.05, 17:19 mój drogi, informacje o 'matce z dzieckiem' zaczerpnąłem z WIKIPEDII. Podobne opisy możesz znaleść w BRUNATNEJ KSIĘDZE - raporcie opracowanym przez stowarzyszenie NIGDY WIĘCEJ. Zresztą nie tylko. Nie tak dawno, po paradzie równości kilkoro jej uczestników trafiło do szpitala, ponieważ 'obrońcy polskości i kościoła' postanowili ich obrzucać kamieniami. fakt, trzeba coś robić. i w tym się zgodzę w 100 %. jakaś działalność społeczna, naukowa, jak najbardziej. ale kierunek jaki obrała MW jest sprzeczny z podstawowymi zasadami demokracji, MW jest dla niej zagrożeniem i nie będę tolerował takiej organizacji 'bo ktoś chce coś robić'. hmmm... delegalizacja MW... całkiem sympatyczny cel... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pb Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! IP: *.osk.enformatic.pl 23.06.05, 17:20 tolerancja na pstrym koniu jeżdzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
adam_west Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! 23.06.05, 17:21 nie ma tolerancji dla nietolerancji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PawelBala Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! IP: *.osk.enformatic.pl 23.06.05, 17:29 to co to za tolerancja?!?! Proszę zauważyć ze praktycznie każda idea, kazdy organizm rozwija sie w opozycji do czegoś. Komunizm - burżuazja. hitleryzm - Żydzi, Wersal, Demokracja - autorytaryzm/totalitaryzm, Biedron - tradycyjna struktura społeczna. Smiem twierdzić że gdyby nie opozycja innych ciał. Tak naprawde antylopy żyją dzięki lwom, bo gdyby tych drugich zabrakło zdegenerwałyby sie zupełnie. Slowo tolerancja w gruncie rzeczy to pustosłowie i wysmysł filozofow a nie praktyków. Np prof Legutko(nie zawsze sie zgadzam ale jednak łebski facet) uwaza ze slowo "tolerancja" straciło sens wraz z wygasaniem wielkich konfliktów religinych. To trochę jak z globalizmem - cóż to znaczy? Jeśli pan nas nie toleruje to posrednio popiera naszych oponentów! Czyli uczestniczy w sporze! Moim zdaniem o wiele lepsze jest slowo akceptacja. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_west Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! 23.06.05, 17:54 za słownikiem języka polskiego: akceptacja ż I, DCMs. ~cji; lm D. ~cji (~cyj) 1. książk. «wyrażenie zgody na coś, potwierdzenie czegoś; aprobata» tolerancja ż I, DCMs. ~cji, blm 1. «uznawanie czyichś poglądów, wierzeń, upodobań, czyjegoś postępowania, różniących się od własnych; wyrozumiałość» wybacz mi, tylko tym autorytetem moge się podeprzeć gdyż na filozofii zbytnio się nie znam (a wręcz, ze względu na zainteresowania bardziej 'ścisłe' byłbym skłonny przystąpić do dyskusji nad zaliczeniem filozofii w poczet nauk, ale nie o tym wątek). w przypadku zachowań i twierdzeń głoszonych przez kacyków MW (i jak jakąś mantrę powtarzanych przez szeregowców tej formacji o ile tylko są w stanie zapamiętać te trudne słowa) można nie tylko mówić o braku akceptacji ale również o braku tolerancji - czyli według SJP nietolerancji. nietolerancja ż I, DCMs. ~cji, blm 1. «brak tolerancji, szacunku, wyrozumiałości dla cudzych poglądów, upodobań, dla cudzego postępowania; nieuznawanie cudzych przekonań» Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pb Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! IP: *.osk.enformatic.pl 23.06.05, 17:34 Proszę więc przemyśleć pomysł delegalizacji lwów, gepardów, krokodyli i czego tam jeszcze. Bo najbardziej ucierpią na tym antylopy! Dlatego min. jestem przeciwnikiem socjalizmu, zasiłków, dotacji. Co do zasady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medium Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! IP: *.univ.rzeszow.pl / *.univ.rzeszow.pl 23.06.05, 17:44 Każdy kto pisze o rzucaniu kamieniami przez działaczy MW po prostu kłamie. Wielokrotnie ta informacja była prostowana przez rzecznika MW i policję w mediach i nigdy żadnemu działaczowi MW nie zostały w takiej sprawie postawione zarzuty. Jeśli ktoś pisze o rzucaniu kamieniami to niech poda jakiś dowód a nie interpretację autora lewicowej witryny. Dlatego proponuje aby zamknąć temat rzucania kamieniami. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_west Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! 23.06.05, 17:58 :lol: WIKIPEDIA witryną lewicową... to może jeszcze cały ruch OPEN SOURCE/FREE SOFTWARE to komuniści?? :rotfl: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medium Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! IP: *.univ.rzeszow.pl / *.univ.rzeszow.pl 23.06.05, 18:18 Fakt, że korzystasz z raportu Nigdy Więcej świadczy o twoich lewicowych poglądach. Dlatego nie mam zamiaru z Tobą polemizować ponieważ brak Ci obiektywizmu a Twoje lewicowe zacietrzewienie nie pozwala Ci zrozumieć postępowania ludzi, którzy są innej opcji niż Twoja. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
adam_west Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! 23.06.05, 18:33 qrcze... twa inteligencja mnie powala na kolana.. strasznie szybko mnie rozgryzłeś... :rotfl: panie pawle.... gratuluję jakże spostrzegawczych i błyskotliwych sympatyków... boże.... chroń nas przed ludzką głupotą.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeszowiak kibol Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.05, 18:44 Panie Boże chroń nas przed Adamami już kiedyś na samym początku przez Mamę Ewe jeden zaje**ł. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
macpherson Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! 23.06.05, 18:34 Zrozumieć rzucanie kamieniami w homoseksualistów istotnie jest ciężko, bo bez wątpienia rzucajacymi powodują jakieś górnolotne idee niedostępne intelektualnie dla maluczkich. Może nawet i bandyci zaczęli w Polsce filozofować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obSerwer Prawie dobrze IP: *.krak.tke.pl 23.06.05, 19:04 Dobrze, że są ludzie którzy chcą coś zrobić, stary beton najwyższy czas zmienić, ale działania MW takimi nie są. Cechują się głównie marionetkowością, przemocą, nieprzemyslanymi działaniami posługując się środkami niedopuszczalnymi. Społeczeństwo woli podstarzałych sprzedajczyków niż młodych fanatyków. Działajcie, organizujcie się, formułujcie poglądy własne, świeże, ale na litośc boską nie dajcie się tłumanić oszołomom. Żyj i pozwól żyć Odpowiedz Link Zgłoś
macpherson Wszystko już było 23.06.05, 19:15 włącznie z tzw. świeżymi poglądami. Co to w ogóle znaczy "obalanie betonu, swieżość młodzieży" itp.? Dla mnie to puste frazesy nie znaczące nic, bo pod ich płaszczykiem można zawsze ukryć albo faktyczną pustkę czy nieświeżość myślową, bądź też poglądy autorytarne, absolutystyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.05, 22:40 Od dziś będziemy żucać prezerwatywami zeby się nie pozarażali jakimiś horobami wieku nowoczesnego XXI. Napewno się im przydadzą i moze nawet im sie to spodoba. Będą mieć więcej bezpiecznego "seksu". Bo póżniej z podatków na leczenie trzeba dopłacac bo służba zdrowia nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_west Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! 24.06.05, 23:14 aleosochodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: historyk Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.05, 18:49 lepiej życać kamieniami niż palić na stosie jak to dawniej był zwyczaj robić z innymi. Patrzę i czytam na was młodych co piszecie i się martwię słaba znajomością historii. Czy Wy nie wiecie ze historia zawsze się powtarza ? Lepiej sami już wstąpcie do tych MW. Oni mają rację. Mówie to tylko jako historyk. A jeśli nie chcecie to nie opluwajcie ich bo to co robią to naprawdę w słusznej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
darino a wy jesteście za lwami czy za antylopami ? 23.06.05, 21:06 Już się pogubiłem, które z nich są lewicowe - chyba lewice ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pb Re: a wy jesteście za lwami czy za antylopami ? IP: *.osk.enformatic.pl 23.06.05, 21:09 zaleznie od sytuacji! Biore 100! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojciec dziecka Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.05, 20:40 "nie ma tolerancji dla nietolerancji" czowieku, jak bym wiedział ze miałbym sciskać dłoń pedałowi to bym tego nie zrobił. I bez filozofii tu. Nie wiem ile wiesz o gejach, ale wartało by żebyś przez jakiś czasz zwrócił uwagę na ten temat. Ja niestety byłem zmuszony. Wszystko zaczęło się około 2 lat temu jak nauczycialem j.angielskiego mojej córki był prawdziwy pedał. W krośnie jest znany ten temat. Ten o to pedał zaniżał oceny dzieciom a dokładnie wszystkim dziewczynom, dochodziło też do tego że dziewczęta opuszczały zajęcia i wybierały tzw labkę. Był gościu stronniczy do tego stopnia że odprowadzał chłopców na autobus na dworzec PKS w Krośnie. A w godzinach wieczornych spacerował po mieście z partnerami których zapraszał z całej polski. Powiedział później ze zapraszał przez internet z innych miast ponieważ w krośnie nie ma środowiska gejowskiego. Poprostu "nie miał partnerów tu". Od roku nie pracuje w tej szkole a i oceny się nagle poprawiły. Może dla Ciebie to nic szczególnego jeśli chodzi o ta sytuacje z ocenami ale dla dziecka to bardzo bardzo krzywdzące. Może Twoje dzieci będzie wychowania fizycznego będzie uczyła nauczycialka lezbijka ? Odpowiedz Link Zgłoś
adam_west Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! 24.06.05, 20:54 ja miałem odwrotną sytuację... w liceum nauczycielem polskiego był dawny działacz solidarnościowy, teraz mniej aktywny działacz 'narodowy'... dla niego standardem było to że każdą lekcję należy zacząć od modlitwy, autorowie wszystkich lektur na pewno pisali o Bogu, jeśli jakaś lektura była 'nie po myśli' to jakimś dziwnym trafem była omijana (np. mistrz i małgorzata, chłopi)... a oceny u niego się dostawało nie za wiedzę(!) ale za działalność w organizacjach przykościelnych(!!) a nie uważasz że zarówno to co Ty przedstawiłeś jak i to co napisałem powyżej to pewne skrajności? w zeszłym roku miałem okazję przez dwa miesiące mieszkać z kilkoma obcymi osobami w pokoju. wszystko było ok, wspólna zabawa, żarty, wypady poza miejsce tymczasowego pobytu. i jakoś nie przeszkadzało mi to ze jeden z nich był gejem - nie zauważyłem zeby przystawiał się do mnie albo do kogoś innego, żeby niesprawiedliwie traktował kogoś tylko za płeć. ba.. na zachodzie panuje nawet przekonanie że najlepszym kumplem kobiety jest właśnie gej. swego czasu krążył po internecie pewien dowcip: wiesz kto najbardziej najeżdża na gejów? brzydcy faceci z kompleksami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! IP: *.univ.rzeszow.pl / *.univ.rzeszow.pl 27.06.05, 15:38 Zauważyłam, że adam_west kreuje się na jedynie słusznego obiektywnego sędziego. Od początku systematycznie wysyłasz swoje przemyślenia. Spędzasz tyle czasu za komputerem, że można by sądzić, że jesteś bezrobotnym. Wydaje mi się jednak, że jestes etatowym pisarzem "GW" i Twoja praca polega na tym aby na Forum się coś działo. Czy przynajmniej dobrze Ci płacą? Twoja prowenencja lewacko-liberalna jasno wynika z Twoich wpisów, dlatego żenujące jest Twoje usilne staranie o wizerunek człowieka obiektywnego. Radzę wyjść od czasu do czasu i przewietrzyć się. Odpowiedz Link Zgłoś
jawnuta7 Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! 23.06.05, 20:45 Małe pytanko do wszystkich z MW, którzy tylko wszystko co POLSKIE. Jakimi samochodami przemieszczacie się? Jakiej marki macie ciuchy? Gdzie robicie zakupy? Kto jest właścicielem browaru, które teraz pijecie piwo? Do kogo należy fabryka proszku w którym rodzice robią wam pranie. Gdzie zakupiona farba do waszych ulotek? itd,itd,itd. Na kogo głosowaliście - na poprzednich czy obecnych fajfusów. Przed II wojną światową podobną do waszej organizacji była SA i większość kochała inaczej. Uważajcie aby was przywódca nie zrobił ponownie "NOC DŁUGICH NOŻY" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! IP: *.crowley.pl 23.06.05, 20:56 popieram mlodziez wszechpolska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! IP: *.res.pl / 82.160.26.* 23.06.05, 21:23 nie ma się czym chwalić... ba, w takim przypadku to trzeba się wstydzić... Odpowiedz Link Zgłoś
adam_west Re: MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA W RZESZOWIE!!! 24.06.05, 08:00 o popularnosci organizacji w dużym stopniu śwwiadczy popularność jej lidera, przywódcy czy jak go tam zwą.... www.joemonster.org/pollBooth.php?op=results&pollID=106 tutaj koniogłowy wygrywa nawet z millerem i z rysiem z klanu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: BÓG Z WAMI !!! IP: *.univ.rzeszow.pl / *.univ.rzeszow.pl 24.06.05, 11:14 NIECH CHRYSTUS MA MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKĄ W OPIECE! Odpowiedz Link Zgłoś