Gość: aśka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 23:06 którego endokrynologa z Rzeszowa możecie polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: endokrynolog IP: *.rze.vectranet.pl 23.02.08, 15:47 Ja chodze do Grzegorza Świdra (przyjmuje na Pilsudskiego i chyba w szpitalu nr 2 na gorce), jest dr nauk medycznych z duzym doswiadczeniam, rzeczowy i konkretny, bez owijania w bawelne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka j/w...endokrynolog IP: *.rzeszow.mm.pl 23.06.08, 09:00 Ponawiam pytanie.Zapisalam sie do dr Żyła. Macie jakies opinie? Musialam poszukac nowego lekarza. Wczesniej leczylam sie u dr.Goral Maciag, fajna pani ale mam niepewnosc co do jej leczenia mojej tarczycy... wole poznac opinie innego lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suzi Re: j/w...endokrynolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.08, 09:09 moja mama chwali sobie dr Klee z Promediki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalkaa Re: j/w...endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.08, 18:27 tylko i wylacznie doktor ZUZAK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: j/w...endokrynolog IP: *.rzeszow.mm.pl 13.08.08, 14:48 Jestem po wizycie u dr Żyła. Super miła osoba. Gabinet wyposażony w aparat usg.i to wszystko na kase chorych. Byłam mile zaskoczona:) A wracając do lekarzy w Medyku. Jedna Pani okropna, niesympatyczna, z łaska odpowiadająca na pytania.Przepisałam się do drugiej tj. dr Góral ale tak jak pisałam miałam pewne wątpliwości. Na dzien dzisiejszy kazano mi odstawic lek ktory bralam prawie przez rok, bo badania hormonalne juz rok temu byly w porządku.I tak sie zastanawiam komu wierzyc...co lekazr to opinia.w przyszłym tyg. mam kolejna wizyte. Odpowiedz Link Zgłoś
gret79a Re: j/w...endokrynolog 20.05.14, 10:16 od pani dr Żyły uciekać to jedna wielka ściema, co się od niej dowiedziałam? to że u niej się płaci 100 a tam są drzwi!!!! pokrzykuje na pacjenta, nie słucha co się do niej mówi... a to całe endo nie istnieje a ona podnajmuje czyjś prywatny gabinet!!!!! szkoda czasu i pieniędzy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: endokrynolog IP: *.rze.vectranet.pl 23.06.08, 18:56 A czy ktos moze polecic dobrego ginekologa-endokrynologa??? bardzo prosze o informacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zofia Re: endokrynolog IP: *.19.165.20.osk.enformatic.pl 12.08.08, 23:25 Nie polecam dr Hydzika,ściemniacz.gdzie przyjmuje dr Zuzak????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: endokrynolog IP: *.nm.e-zet.pl 13.08.08, 11:12 ja nie polecam endo (obu Pań lekarek)w medyku- sama tak chodziłam, teraz będę zmieniać, choćby dlatego, że żałują skierowania na TSH, które muszę robić co 3 mce- pomijam już jak traktują pacjentów ponoć gość na hetmańskiej jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.08, 19:40 Polecam dr Renate Orłowską - Florek..przyjmuje prywatnie w poniedziałki na ul.ks Jałowego, na fundusz przyjmuje w MRUKMEDZIE ul. Partyzantow, ale zapisy są niestety na grudzień...rewelacyjna lekarka...naprawde pomaga...wizyta kosztuje 50 zł plus USG...można tez jeżdzić do niej z wynikami do szpitala na górkę albo po prostu dzwonić.. Dr ZUZAk jest tez dobrym specjalista ale wizyta kosztuje 80 zł bez USG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: endokrynolog IP: *.nm.e-zet.pl 14.08.08, 23:23 w Mrukmedzie pracuje albo już nie Szarek- nie polecam- kompletna olewka pacjenta po za tym bardzo ważne kto tam zrobi wam usg- raz był ok (jakiś łysy gość), drugim razem jakaś lekarka rzekomo znalazła mi bardzo powiększona węzły podżuchwowe, które gdybym miała musiałyby wisieć jak korale- inna lekarka ją wyśmiała jak zobaczyła wynik usg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miszka5 Re: endokrynolog IP: *.lear.com 26.03.09, 13:48 Cześć Możesz podać nr (lub gdzie znależć) do gabinetu prywatnego? Byłabym wdzięczna Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
alawinx Re: endokrynolog 16.09.08, 19:43 Chciałabym wiedzieć jak leczą ci lekarze o których piszecie. Chodzi mi o to czy leczą tylko na podstawie TSH czy również na podstawie Ft3 i FT4 Do teraz leczyłam się u dr Zuzaka i chociaż różne krążą o nim opinie to mi pomógł. Patrzy na poziom wszystkich hormonów a nie tylko na samo Ft4. Niestety przyjmuje tylko prywatnie a mi potrzebny jest lekarz na fundusz, więc niestety muszę zmienić. Zarejestrowałam się na razie do dr Orłowskiej Florek ale dopiero na styczeń więc mam dużo czasu aby ewentualnie zmienić wybór. Chciałabym aby ktoś z was podparł się konkretami (j.w) a nie tylko napisał mi że pomaga. Dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: endokrynolog IP: 84.38.160.* 01.01.09, 13:18 dr Florek była dla mnie miła tylko w gabinecie prywatnym, w państwowym brak skierowania na badania, czułam się lekceważona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisa Re: endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.09, 21:48 A mogłabyś mi coś więcej powiedzieć gdzie jak przajmuje doktor Orłowska-Florek i o wizycie. Ja jestem z Mielca kiedyś u niej byłam w przychodni na górce chce znów sie wybrac, ale prywatnie bo nie chcę czekać pół roku na wizytę. Kiedyś czekałam, później był strajk i wizyta przepadła. Mogłabym się jakoś z Tobą skontaktować mam na myśli (email lub GG) Z góry dzięki Pozdrawiam Eliza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: endokrynolog IP: 89.17.238.* 03.01.09, 12:30 Dr. Żyła mieszka i pochodzi z Mielca - nie przyjmuje w Mielcu? jeżeli we wtorki przyjmuje w Dębicy/polecam/? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisa Re: endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.09, 22:41 sorki ale ja nie chce iść do doktor Żyły bo w mielcu lekarze jej nie polecaja... nigdy u niej nie byłam, wolę jechać do rzeszowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D-ca Re: endokrynolog IP: *.star.net.pl 10.03.09, 11:42 Dr Grażyna Zyła s Warzywnej mieszka w Mielcu. Nie prowadzi w Mielcu praktyki prywatnej? Odpowiedz Link Zgłoś
raincloud Re: endokrynolog 29.07.15, 12:27 Odgrzebuję ten stary temat z nadzieją, że może znalazłaś już jakiegoś godnego uwagi lekarza?? Ja również zawsze miałam problem ze skierowaniami na ft3, ft4, że o przeciwciałach nie wspomnę. Teraz chodzę prywatnie do dr Zuzaka, ale również chciałabym się zapisać do kogoś na NFZ. Czy rzeczywiście w Rzeszowie znalezienie dobrego endo jest nierzeczywiste?? Odpowiedz Link Zgłoś
mrouh Re: endokrynolog 26.08.15, 22:37 Raincloud, czy coś udało Ci się dowiedzieć albo być u jakiegoś endo? jestem z Tbga, szukam w Rzeszowie, bo u nas bida. Jeśli masz jakies wiesci i zechciałabys sie podzielic, prosze daj znac na gazetowego maila (mrouh at gazeta.pl). Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuraiko Re: endokrynolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.08, 14:08 chodziłam kiedyś do dr. Gołębiowskiej, ale to było "wieki temu" i nie wiem czy jeszcze przyjmuje. kiedyś przyjmowała na "górce" w przychodni. Orłowska-Florek - byłam z polecenia i była w porządku, z tym że to nie był jakiś poważny problem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: endokrynolog IP: *.nm.e-zet.pl 19.09.08, 17:55 nie wiem czy wiesz ale t3, t4, ft3, ft4 nie są refundowane, kosztują ok 30zł każde tsh to podstawa, nie tylko dlatego, ze to bezpłatne badanie (zawsze możesz powiedzieć że chcesz),ale u ogółu świadczący o funkcjach tarczycy ft3, ft4 robi się przed operacją jeżeli tsh jest graniczne lub bardzo się waha albo np. jeżeli tsh wskazuje na na niedoczynność a pacjent chudnie i niknie w oczach jaki masz problem z tarczycą albo jakie masz rozpoznanie? być może będę mogła podzielić się swoimi doświadczeniami Odpowiedz Link Zgłoś
anickk Re: endokrynolog 19.09.08, 21:03 Gość portalu: m napisał(a): > nie wiem czy wiesz ale t3, t4, ft3, ft4 nie są refundowane, kosztują ok 30zł każde Beda refundowane jesli skierowanie na nie da Ci endokrynolog oczywiscie nie prywatnie tylko na fundusz. Polecam dr Grzegorza Swidra, przyjmuje prywatnie na Pilsudskiego i na fundusz w szpitalu na Lwowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
alawinx Re: endokrynolog 25.09.08, 16:55 nie wiem skąd masz takie informacje ale za przeproszeniem piszesz głupoty. Właśnie dzisiaj robiłam TSH Ft3 i Ft4 i zapłacilam 61 zł za wszystko. Pozatym jeżeli zrobilabym te same badania na Warzywnej zapłaciłabym 30 zł + pobranie (nie pamiętam ile ale było to ok 3 lub 6 zł) więc razem jakieś 36 zł. Jednak droga z mojego miasta do Rzeszowa kosztowałaby mnie więcej niż różnica pomiędzy tym co zapłaciłam a tym co na Warzywnej. Jeżeli chodzi o to kiedy robi się ft3 i ft4 to też nie dokońca masz rację bo na podstawie tych badań za każdym razem szanujący się i dokształcający lekarz ustala dawkę hormonów - i nie tylko dr Zuzak ale i np. dr Dudek kazał te badania zrobić mojemu dziecku. Tsh niestety nie daje pełnego obrazu poziomu hormonów. Doprawdy nie wiem skąd masz takie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melomanka Re: endokrynolog IP: *.116.199.106.mielec199.tnp.pl 06.10.08, 07:26 witam mamzdiagnozowane pco dostalam skierowanie do endokrynologa czy ktos ma wiedze w dziedzinie specjalistow w Rzeszowie lub w okolicach leczacych ten zespol? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: endokrynolog IP: *.xdsl.centertel.pl 06.10.08, 12:57 a co to jest to pco ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: endokrynolog IP: *.nm.e-zet.pl 06.10.08, 19:42 >Tsh niestety nie daje pełnego obrazu poziomu hormonów. Doprawdy nie wiem skąd masz takie informacje. są dwie szkoły:jedni uważają iż tsh jest doskonałe do prawidłowej diagnozy czynności tarczycy inni zaś że nie do końca- jak zawsze wskazany jest zdrowy rozsądek: bo jak hormony ci nie skaczą bardzo i do tego objawy są zgodne z poziomem tsh to po co przepłacać? jak się nie ma już tarczycy to badasz hormony co 3 mce i tak do końca życia- nie wyobrażam sobie robienia badań/niepotrzebych za 50zł co 3 mce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pimka Re: endokrynolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.08, 18:29 dobry lekarz wysyla hormony tarczycy wtedy gdy potrzebuje postawic rozpoznanie a nastepnie celem oceny leczenia, w rzeszowie sa rozne szkoły,Medyk jest najslabszy, najlepiej w poradni na lwowskiej lekarz Świder nierprzyjemny, lekarka florek-orlowska mila troche nerwowa, jest tam jeszcze jedna chyba na M - omijać szeroko docent grzywa niech bog broni jaki wredny, zuzak w porzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ertha Re: endokrynolog IP: *.19.165.93.osk.enformatic.pl 22.12.08, 21:39 Ja też stwierdzam, że doktor Zuzak jest dobry. Bardzo życzliwy pacjentom i dobrze zna swoją dziedzinę medycyny. Warto korzystać z jego wiedzy i doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bangor Re: endokrynolog IP: *.nm.e-zet.pl 03.01.09, 08:34 Jeżeli mam Ci polecić,to tylko dr.Klee z Promediki,przyjmuje na fundusz jak i prywatnie.Dlaczego? dlatego że jest miła,profesjonalna. Odpowiedz Link Zgłoś
valerie1 Re: endokrynolog 04.01.09, 14:33 polecam dr Zuzaka ,dawniej przyjmował w szpitalu na lwowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: endokrynolog IP: *.xdsl.centertel.pl 10.03.09, 11:09 teraz przyjmuje w promedice koło dworca niedaleko bardzo miły lekarz Odpowiedz Link Zgłoś