Gość: fffela IP: 83.2.232.* 05.03.09, 11:25 Skoro Ryanair robi sobie jaja,to może czas najwyższy poszukać jakiegoś sumienniejszego przewoźnika.Wiem,wiem -za wszystko trzeba słono płacić ,ale świat nie kończy się na tej firmie pożal się Boże. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Szymon Re: Ryanair IP: *.wsiz.rzeszow.pl 24.03.09, 13:55 Oto spełnienie Twoich marzeń: www.lotyzpolski.pl/RZE,Rzeszow_Jasionka,wydarzenia,Wiosna_startuje_polaczenie_Rzeszow_Frankfurt-20090208.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wandzia Re: Ryanair IP: *.pool.einsundeins.de 24.03.09, 14:26 To samo mówię. Ja bym sie cieszyła, jakby wizzair zaczął latać z Rzeszowa. Konkretnie jakby zaczął latac do Niemiec :P Odpowiedz Link Zgłoś
styro Re: Ryanair 24.03.09, 17:38 Wandzia - do Niemiec bedziesz miala Lufthanse wiec powinno wystarczyc. Ja bardziej widze potrzebe uruchomienia rejsow do Rzymu i do Madrytu. Musicie wiedziec, ze przewoznik potrzebuje do 2 lat aby wrzucic nowa trase do rozkladu - nie da sie nic z dnia na dzien zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymon Re: Ryanair IP: *.wsiz.rzeszow.pl 25.03.09, 08:30 Zgadzam się ze Styro. Choć, jak zapewniają ludzie z portu od ponad dwóch lat się starają o WizzAir czy Norwegian i niewiele z tego wychodzi. Myślę jednak, że jak zobaczą, że ktoś z tego Rzeszowa jednak lata (mam na myśli Lufę, Ryana, czy Lot i NY) to może się skusi na południowe kierunki. Chodzą słuchy, że RYANAIR będzie likwidował Bristol na rzecz właśnie południa:):):) W końcu jakoś musi do końca umowy zwiększyć liczbę połączeń do 21 tygodniowo!!! Pozdrawiam, Szymon www.lotyzpolski.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś