Dodaj do ulubionych

przed wigilią

23.12.10, 15:48
Po, jak się okazało, niedefinitywnym rozstaniu z żoną bardzo się bałem nadchodzących świąt. Teraz, kiedy żona wróciła (nie do mnie, ale do dzieci, jak deklaruje), boję się podwójnie. Czuję że moja sytuacja jest beznadziejna. Nie mogę jaj porzucić, w końcu kocham ją, jest moją żoną, matką trójki moich dzieci itd., ale każdego dnia doznaję z jej strony wielu bolesnych upokorzeń. Rzecz jasna, gdzieś na marginesie spacerują kandydatki na żonę drugą, ale na samą myśl o nowym zamążpójściu robi mi się słabo. Jestem takim beznadziejnym monogamistą, takim jednak ortodoksyjnym katolem..!
Obserwuj wątek
    • kretynisko Re: przed wigilią 23.12.10, 18:44
      bambo krol murzunski, rozglada sie za kolejna zona. zapewnie siedzi na kopalni diamentow. rozmnazaja sie te murzyny, a biala rasa kombinuje z kondomami , in vitro i wielka orkiestra.

ale na samą myśl o nowym
      > zamążpójściu robi mi się słabo. Jestem takim beznadziejnym monogamistą, takim
      > jednak ortodoksyjnym katolem..!

ale to tylko byly marzenia, z taka gromada ustawiony az do grobu. byt ksztaltuje swiadomosc..
      • bambo_murzyn Re: przed wigilią 23.12.10, 18:53
        ktoś powie, że między drugim a trzecim dzieckiem straciłem ucho dla tego euforycznego poczucia humoru
        • emen Re: przed wigilią 23.12.10, 18:58
          ale ta żona to jakaś taka wyrodna matka okazala się ?
          nie chce z wami mieszkać?
          te dzieci to masz duże? bo jak małe to trzeba trzymać fason, tylko nie wiem jak, ja bym z trójką sama nie dala rady.
          z ciekawości pytam ale jasne dla mnie że pewnei nei chcesz na takie pytania odpowiadać, więc no nie wiem, trzymaj się chłopie, nie ma innej rady.
          a ten katolicyzm to sobie można darować, istna kula u nogi, a życie ma się jedno, jak się je spieprzy to dupa, wiecej nie będzie.
          • emen Re: przed wigilią 23.12.10, 18:58
            uh, znowu niechcąco z nieswojego konta,
            to byłam ja
            Lucynka
        • kretynisko Re: przed wigilią 23.12.10, 19:00
          powazny gosc. za trzecie juz order chyba dostanie. ale co ja wiem, ja moge przyznac tylko usmiechu.
    • chenowith Re: przed wigilią 24.12.10, 10:34
      no dobra = nie wytrzymam
      wczoraj po lekturze Twojego posta, Bambo
      ogarnęło mnie takie wewnętrzne fuj
      że wywaliłam takiego posta, który natychmiast w 100 procentach ocenzurowałam
      bo późniejsze wypowiedzi Ufa, to przy tym taki czystszy wersal był

stuknij się chłopak w łeb
      poukładaj sprawy z dziećmi
      i dopiero potem zabierz za robienie następnych
      z tą lub następną żoną.

bo na każdą małą stabilizację i chwile ciepełka
      trzeba się najpierw urobić po łokcie.
      i nigdy nie przestawać się starać.

człowiekiem jesteś. nie zachowuj się jak płaz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka