monte_we_mgle 17.01.11, 22:19 ... najbardziej depresyjny dzień w roku? Zauważyliście chociaż, że to dziś? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucyna_n Re: Jak Wam minął 17.01.11, 22:25 prochy i spanie bardzo dobrze mi minął dzień. Odpowiedz Link
czubata Re: Jak Wam minął 17.01.11, 23:04 A to nie,to ja już się chyba zdążyłam odbić od dna bo dzisiaj nie było już tak najgorzej. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Jak Wam minął 17.01.11, 23:28 gdzie się dziś nie ruszyło - wszędzie niezadowolenie, zatem może coś w tym jest. a może zupełnie nic, poza zwyczajowym dla niektórych, wykrzywionym grymasem i wszechobecną złością. Odpowiedz Link
ichnia Re: Jak Wam minął 18.01.11, 07:22 Jak dobrze, że o tym nie wiedziałam i nie musiałam się dołować tym faktem. Wystarczająco dużo jest innych codziennych. Odpowiedz Link
kara.mija Re: Jak Wam minął 18.01.11, 20:09 A dla mnie bardziej depresyjny był dzień dzisiejszy niż wczorajszy Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Jak Wam minął 18.01.11, 20:21 kara.mija napisał: > A dla mnie bardziej depresyjny był dzień dzisiejszy niż wczorajszy powodowo czy tajemniczo bezpowodowo ? Odpowiedz Link
monte_we_mgle Re: Jak Wam minął 18.01.11, 22:21 Dla mnie też dzisiejszy. Rozbolał mnie ząb :-((( Odpowiedz Link
ichnia Re: Jak Wam minął 19.01.11, 08:01 Rozbolujący ząb to nie depresja. Tak samo jak stanie w mega korku. To wkurzające, denerwujące, ale nie depresja. Odpowiedz Link
kara.mija Re: Jak Wam minął 19.01.11, 08:15 bezpowodowo całkiem - powody są, nie znikają, nie zmieniają się ...tylko nasilanie się objawów lub ich zmniejszanie jest zaskakująco zmienne, nieokreślone i nieprzewidywalne ......... Odpowiedz Link
ichnia Re: Jak Wam minął 19.01.11, 08:51 kara.mija napisał: > bezpowodowo całkiem - powody są, nie znikają, nie zmieniają się ...tylko nasila > nie się objawów lub ich zmniejszanie jest zaskakująco zmienne, nieokreślone i n > ieprzewidywalne ......... I to jest bardzo wkurzające! Odpowiedz Link
lucyna_n Re: Jak Wam minął 19.01.11, 19:28 beznadziejnie wkurzające, a najbardziej jak się widzi że dookoła nikt tak nie ma, jakieś ludki w internecie podobno, ale to byty nierealne, wokól mnei realu same świry, ale doskonale przystosowane społecznie więc to świrostwo się wogóle nie liczy. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Jak Wam minął 19.01.11, 20:25 przyjaźń się ze świrami jest niezła, bo kumają, na ogół, czym jest bezpostaciowy lęk i smutek jakby znikąd. sytuacyjne sprawy dolewają oliwy do ognia, ale, jeśli nie ma totalnej katastrofy i jest dość sił, to przynajmniej można próbować przeciwdziałać niektórym rzeczom. lęk i zapaść niby bez powodu są dla wielu tzw. zdrowych, niezrozumiałe. : - Czego się boisz, nie myśl o smutku, zainteresuj się pozytywnymi aspektami życia itd. wkurzające bywa bardzo to. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: Jak Wam minął 19.01.11, 23:36 takie "prawdziwe świry" to tak, ale takie jak są wokoło mnie w realu to wiesz oni się niby nazywają normalni, bo są przystosowani do ogólnego pędu stada. teksty "ale czego się boisz?" to miazga, no po prostu nie mogę ich Odpowiedz Link
kara.mija Re: Jak Wam minął 20.01.11, 08:57 Oooo .... i koło mnie też takie same normalne świry mieszkaja .... powalone są wszystkie na maksa ale funkconują zupełnie normalnie ..... i to jest naprawdę wkurzające !!!!!!! Odpowiedz Link