Dodaj do ulubionych

Jak Wam minął

17.01.11, 22:19
... najbardziej depresyjny dzień w roku? Zauważyliście chociaż, że to dziś?
Obserwuj wątek
    • lucyna_n Re: Jak Wam minął 17.01.11, 22:25
      prochy i spanie
      bardzo dobrze mi minął dzień.
      • czubata Re: Jak Wam minął 17.01.11, 23:04
        A to nie,to ja już się chyba zdążyłam odbić od dna bo dzisiaj nie było już tak najgorzej.
    • olga_w_ogrodzie Re: Jak Wam minął 17.01.11, 23:28
      gdzie się dziś nie ruszyło - wszędzie niezadowolenie, zatem może coś w tym jest.
      a może zupełnie nic, poza zwyczajowym dla niektórych, wykrzywionym grymasem i wszechobecną złością.
    • ichnia Re: Jak Wam minął 18.01.11, 07:22
      Jak dobrze, że o tym nie wiedziałam i nie musiałam się dołować tym faktem. Wystarczająco dużo jest innych codziennych.
      • kara.mija Re: Jak Wam minął 18.01.11, 20:09
        A dla mnie bardziej depresyjny był dzień dzisiejszy niż wczorajszy
        • olga_w_ogrodzie Re: Jak Wam minął 18.01.11, 20:21
          kara.mija napisał:

> A dla mnie bardziej depresyjny był dzień dzisiejszy niż wczorajszy

powodowo czy tajemniczo bezpowodowo ?
          • monte_we_mgle Re: Jak Wam minął 18.01.11, 22:21
            Dla mnie też dzisiejszy. Rozbolał mnie ząb :-(((
            • czubata Re: Jak Wam minął 18.01.11, 22:55
              Współczuję.Znam ten ból.
            • ichnia Re: Jak Wam minął 19.01.11, 08:01
              Rozbolujący ząb to nie depresja. Tak samo jak stanie w mega korku. To wkurzające, denerwujące, ale nie depresja.
          • kara.mija Re: Jak Wam minął 19.01.11, 08:15
            bezpowodowo całkiem - powody są, nie znikają, nie zmieniają się ...tylko nasilanie się objawów lub ich zmniejszanie jest zaskakująco zmienne, nieokreślone i nieprzewidywalne .........
            • ichnia Re: Jak Wam minął 19.01.11, 08:51
              kara.mija napisał:

> bezpowodowo całkiem - powody są, nie znikają, nie zmieniają się ...tylko nasila
              > nie się objawów lub ich zmniejszanie jest zaskakująco zmienne, nieokreślone i n
              > ieprzewidywalne .........

I to jest bardzo wkurzające!
              • lucyna_n Re: Jak Wam minął 19.01.11, 19:28
                beznadziejnie wkurzające, a najbardziej jak się widzi że dookoła nikt tak nie ma, jakieś ludki w internecie podobno, ale to byty nierealne, wokól mnei realu same świry, ale doskonale przystosowane społecznie więc to świrostwo się wogóle nie liczy.
                • olga_w_ogrodzie Re: Jak Wam minął 19.01.11, 20:25
                  przyjaźń się ze świrami jest niezła, bo kumają, na ogół, czym jest bezpostaciowy lęk i smutek jakby znikąd.
                  sytuacyjne sprawy dolewają oliwy do ognia, ale, jeśli nie ma totalnej katastrofy i jest dość sił, to przynajmniej można próbować przeciwdziałać niektórym rzeczom.
                  lęk i zapaść niby bez powodu są dla wielu tzw. zdrowych, niezrozumiałe. : - Czego się boisz, nie myśl o smutku, zainteresuj się pozytywnymi aspektami życia itd.
                  wkurzające bywa bardzo to.
                  • lucyna_n Re: Jak Wam minął 19.01.11, 23:36
                    takie "prawdziwe świry" to tak, ale takie jak są wokoło mnie w realu to wiesz oni się niby nazywają normalni, bo są przystosowani do ogólnego pędu stada.
                    teksty "ale czego się boisz?" to miazga, no po prostu nie mogę ich
                    • kara.mija Re: Jak Wam minął 20.01.11, 08:57
                      Oooo .... i koło mnie też takie same normalne świry mieszkaja .... powalone są wszystkie na maksa ale funkconują zupełnie normalnie ..... i to jest naprawdę wkurzające !!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka