Dodaj do ulubionych

chialbym czat

12.07.11, 17:49
da sie np gdzies zalozyc pokuj szczur albo cos
na chwile wejsc cos rozmawiac w czasie naglym bo jka wchodze na forum niewiadomo co odp bo ktos odisze za 100 lat czy cos
mozna ustalic ze o jakiejs gdozine kazdy wjdzie na czat
potrzebuje prawdziwej rozmowy w czasie rzeczywistym
ktos sie na to pisze?
Obserwuj wątek
    • naqoyaqatsi Re: chialbym czat 12.07.11, 18:04
      no ikurwa do dupy
      11111111111111111111!!!!!!!!!!!!!
      nikogo tu niema.
      nikogo.
      spierdalam nie zajrze juz bo po huj.
      :
      ((((9
    • olga_w_ogrodzie Re: chialbym czat 12.07.11, 18:29
      mnie to jest trudno się umawiać na konkretną godzinę, bo nigdy nie wiem, co będzie jutro czy za parę godzin.
      wszystko tak szybko się zmienia.

chat gazetowy chyba jakiś jest, bo, kiedyś, gdy sobie pocztę otwierałam, to ktoś tam mnie zagadywał.
      no i, jeśli włączę na poczcie, że ja jestem on line, to widzę innych obecnych aktualnie znajomych, o ile też mają włączone, że on line są.
      • naqoyaqatsi Re: chialbym czat 12.07.11, 19:02
        gazetowy to nie wiem ale jesli na poczcie to pewnie mozna tylko we 2 osoby gadac czy cos.
        mi chodzilo o taki luzny czat ze np na jakims polchacie czy czyms by byl link podany na szczura i haslo i np bylo by wiadomo ze o jakiejs godzinie np 22 tam sa ludzie i mozna wejsc
        albo i nie wejsc jak by sie komus nie chialo np.
        chyba na dawnym forum nienil tKI CHAT BYL?
        nie pamietam juz.
        • olga_w_ogrodzie Re: chialbym czat 12.07.11, 23:12
          ja to nie wiem gdzie i jak założyć.
          a Ty byś umiał ?
          i czy tu jest dość ludzi, którzy chcieliby rozmawiać,
          a nie tylko walić się po łbach, dopieprzać choćby dlatego, że
          się czyjaś składnia nie podoba, to ja nie wiem też, Kris.

/choć nie - jednak, gdy się zastanowiłam,
          to kilka osób jest takich, które, jak mniemam,
          też by na czacie pogadały były sobie./
          • naqoyaqatsi Re: chialbym czat 13.07.11, 14:33
            no wlasnie wniewiem czy by umial zalozyc bo jestem sredni w internetowe klocki. ale zobacze.
            • olga_w_ogrodzie Re: chialbym czat 13.07.11, 18:19
              to spróbuj, Kris, bo ja to nawet średnia nie jestem.
              nawet denna też nie, tylko taka, co pod dnem skrobie.
        • czekolada_z_orzechami Re: chialbym czat 12.07.11, 23:14
          HEJ! Jak można się z Toba skontaktować?
          Pozdrawiam
          Czekolada
          • naqoyaqatsi Re: chialbym czat 13.07.11, 14:35
            tak srednio bo niemam gg i raczej nie bede miec.na poczte moze?(mejl na onecie nieaktywny jesli cos to pisz na gazetowy poprzez wizytuwke sie tam klika napisz.
            byc moze sobie w tym miesiacyu kupie komorke wiec jakbyco podam nr.
    • ex.mila Tu podpowiedź jak to zrobić 13.07.11, 21:49

forum.gazeta.pl/forum/w,567,82819898,0,zalozylam_nasz_prywatny_CZAT.html?s=1

Gdyby trzeba było pomóc to pomogę (byle nie zostało to uznane za próbę wpierdalanie się w nieswoje sprawy).

Pierwszy krok to zainstalowanie Javy.

A potem wg instrukcji.
      • ex.mila Re: Tu podpowiedź jak to zrobić 13.07.11, 21:54
        Niestety wymaga rejestracji (nienawidzę wrr) i pierwsze pytanie jakie się pokazuje - wolna czy zajęta.

Jeśli ktoś z was zdecyduje się na zarejestrowanie to mogę sama się przełamać i zarejestrować a nawet wam pokój założyć. No chyba, ze jak się zarejestruję to mi wyskoczy - płatność sms 3.99. Wtedy nie.
        • olga_w_ogrodzie Re: Tu podpowiedź jak to zrobić 13.07.11, 22:17
          ja też nie lubię rejestracji.
          się zarejstrowałam na portalu jednej Niemki
          poświęconemu Deanowi Reed.

to teraz mi wciąż śle prośby o kasę,
          by portal funkcjonował.
          jakoś przed rejestracją o tym nikt nic nie gadał.
          • ex.mila Re: Tu podpowiedź jak to zrobić 13.07.11, 22:23
            olga_w_ogrodzie napisała:

> jakoś przed rejestracją o tym nikt nic nie gadał.

Myślę, że nie ma szans na założenie czatu bez rejestracji. Na żadnym portalu.

Uspokajam - ja i czat - apage satanas ! Zdecydowanie wolę forum, bo przymus pisania z kimś, gadania bez możliwości przerwania jak tylko mi się znudzi to jakiś koszmar.

ale jakieś okienko czatowe mogę wam założyć, jeśli nie znajdzie się inny chętny.
            Może na innym portalu - bo jak na razie nie wysłali mi linka na pocztę, że dokonałam rejestracji. A miało trwać kilka minut.
            • olga_w_ogrodzie Re: Tu podpowiedź jak to zrobić 13.07.11, 22:26
              ex.mila napisała:

Zdecydowanie wolę forum, bo przymus pis
              > ania z kimś, gadania bez możliwości przerwania jak tylko mi się znudzi to jakiś
              > koszmar.
              >
              czyli jesteśmy w jednym klubie.

choć z Tobą czy Krisem, można by pewno szczerze :
              - Już mi się nie chce. Spadam.
              • ex.mila Re: Tu podpowiedź jak to zrobić 13.07.11, 22:37

> ex.mila napisała:
                >
                > Zdecydowanie wolę forum, bo przymus pis
                > > ania z kimś, gadania bez możliwości przerwania jak tylko mi się znudzi to
                > jakiś
                > > koszmar.
                > >
                > czyli jesteśmy w jednym klubie.

E..niemożliwe. Naprawdę?

>
                > choć z Tobą czy Krisem, można by pewno szczerze :
                > - Już mi się nie chce. Spadam.

Właśnie to miałam zamiar napisać. Jednak rezygnuję. Znudziło mi się zakładanie tego czata. No chyba, ze Kris poprosi.
              • ex.mila Re: Tu podpowiedź jak to zrobić 13.07.11, 22:44

>
                > choć z Tobą czy Krisem, można by pewno szczerze :
                > - Już mi się nie chce. Spadam.

O! Zrozumiałam! To najmilsza rzecz jaką ostatnio usłyszałam:-) Dziękuję.

To forum wyzwala specyficzne fluidy - wszystko co jest napisane wprost jest niewiarygodne. Pan?Pani? obznajomieni z zasadami tu panującymi najpierw doszukują się drugiego dna, albo jakiejś katastrofy, albo zalążka awantury, a dopiero po jakimś czasie dociera do nich czysty nie skażony emocjami przekaz.

I niech ktoś mi napisze, że na każde forum nie mamy przygotowanego innego zestawu mechanizmów obronnych.

Sa takie fora (np Szczur), ze zanim coś napiszę to najpierw się osłaniam bo jest wielkie prawdopodobieństwo, ze wczesniej czy póżniej dostanę z liścia.

Ale to w pewnym sensie zaleta tego forum. Szczur dla twardzieli.

• olga_w_ogrodzie Re: Tu podpowiedź jak to zrobić 13.07.11, 22:55
                  no wlaśnie.
                  a ja wprost.
                  bez aluzyjności.

też uważam, że to jest dobry poziom, gdy komuś można
                  powiedzieć, że się zmęczyło i już nie ma się chęci gadać.
                  bez kurtuazji i obaw, iż ktoś coś pomyśli, poczuje się urażony etc.

• ex.mila Re: Tu podpowiedź jak to zrobić 13.07.11, 23:02

> no wlaśnie.
                    > a ja wprost.
                    > bez aluzyjności.
                    >
                    No widzisz...Gdybyś napisała do mnie na priv to co napisałaś tu - to natychmiast, bez żadnych wątpliwości wiedziałabym o co ci chodzi.

Jeśli Kris będzie chciał, żebym założyła wam taki czat to spróbuję znaleźć jakieś najmniej kontuzyjne miejsce. Na razie nie będę kombinować, bo nie wiadomo czy mu się ten pomysł nie odwidział.
                    • naqoyaqatsi Re: Tu podpowiedź jak to zrobić 14.07.11, 13:37
                      chce! chce! jak umiesz to zrub prosze..
                      no jasne ze jak ktos bedzie mial dosc to moze spokojnie wyjsc.ja tez np tak mam ze nie zawsze moge siedziec na necie bo niemam swojego kompa
                      • ex.mila Re: Tu podpowiedź jak to zrobić 14.07.11, 13:51
                        naqoyaqatsi napisał:

> chce! chce! jak umiesz to zrub prosze..
                        > no jasne ze jak ktos bedzie mial dosc to moze spokojnie wyjsc.ja tez np tak mam
                        > ze nie zawsze moge siedziec na necie bo niemam swojego kompa

Spróbuję znaleźć taki na którym nie trzeba się rejestrować. Ale nie mogę obiecać - musicie przygotować się na najgorsze - prawdopodobnie trzeba będzie napisać trochę o sobie zanim dadzą klucz.

sprobuję jeszcze raz z tą stronką, którą znalazłam na e-mamie. Rejestracja naprawdę łatwa, ale nie wysłali mi potwierdzenia zarejestrowania na skrzynkę.

Damy radę Kris. Słowo boga, jak mawia moja córka jak coś przeskrobie i udaje, ze to nie ona.
                      • ex.mila Rejestruję pokój czatowy pod nazwą Szczur 14.07.11, 14:11
                        w jakiej kategorii mam go umieścić?

Szkoła
                        \
                        muzyka?Radio

regionalne

international

towarzyskie

erotyczne

?
                      • ex.mila Sprawa wygląda tak 14.07.11, 14:29
                        to szczurzy czat

s1.polchat.pl/chat.php?_room=Szczury

Jest wasz

Musicie ściągnąć javę

www.java.com/pl/download/index.jsp

potem ją zainstalować (bułka z masłem)

następnie się zarejestrować

i chyba można gadać

• czubata Re: Sprawa wygląda tak 14.07.11, 14:40
                          No ja wlazłam i napisałam :)
                          • ex.mila No to ja też wlezę i się przywitam:-) 14.07.11, 14:53
                            O ile mi internet pozwoli, bo co sekunda wariuje.

Możecie rozpropagować wśród przyjaciół - wszędzie kliknęłam, że dla wszystkich jest otwarte

mam nadzieję, że problem niechcianych trolli nigdy się nie pojawi..ale jakby co to zaradzę
                            • ex.mila Re: No to ja też wlezę i się przywitam:-) 14.07.11, 14:59

No i wlazłam a ciebie nie ma bu
                        • olga_w_ogrodzie Re: Sprawa wygląda tak 14.07.11, 14:45
                          boję się, że gdy ja coś zacznę u siebie instalować, to mi do reszty laptop padnie.

boję się też, że na szczurzy czat wejdą prowokatorzy.
                          jestem tego nieomal pewna, iż tak będzie.
                          • olga_w_ogrodzie Re: Sprawa wygląda tak 14.07.11, 14:46
                            ale,
                            gratulacje wielkie za zmyślność, Ex. Milo.
                            • czubata Re: Sprawa wygląda tak 14.07.11, 14:50
                              O,szkoda Olguś. Ale rozumiem twój strach. Ja tam siedzę teraz sama jak palec.
                          • ex.mila Re: Sprawa wygląda tak 14.07.11, 14:56

> boję się, że gdy ja coś zacznę u siebie instalować, to mi do reszty laptop padn
                            > ie.

Java nic ci nie zrobi, dzięki niej od stu lat gram w literaki. Ma tylko 11 mb, NIC CI NIE PADNIE.

>
                            > boję się też, że na szczurzy czat wejdą prowokatorzy.
                            > jestem tego nieomal pewna, iż tak będzie.

Zaradzę. Przysięgam. Tam są guziki do blokowania intruzów, skorzystam.
                            zrób to..proszę
                            • czubata Re: Sprawa wygląda tak 14.07.11, 14:58
                              a ja właśnie wylazłam :D
                              • czubata Re: Sprawa wygląda tak 14.07.11, 14:59
                                No dawaj Olga chodź, tak jak Mila pisała, od javy ci nic nie padnie,może własnie tej javy ci brakuje i dlatego tak się zawiesza ci.
                              • ex.mila Re: Sprawa wygląda tak 14.07.11, 15:01
                                czubata napisała:

> a ja właśnie wylazłam :D
                            • olga_w_ogrodzie Re: Sprawa wygląda tak 14.07.11, 14:59
                              no dobrze, Ex. Milo.
                              spróbuję zainstalować.
                              • czubata Re: Sprawa wygląda tak 14.07.11, 15:04
                                No przeca pisze z tobą :D
                                Dawaj Olguś :)
                              • ex.mila Re: Sprawa wygląda tak 14.07.11, 15:05

> no dobrze, Ex. Milo.
                                > spróbuję zainstalować.
                                • czubata Re: Sprawa wygląda tak 14.07.11, 15:07
                                  qatsi chciał czata to może zaraz przyjdzie.
                                  • ex.mila Re: Sprawa wygląda tak 14.07.11, 15:08
                                    czubata napisała:

> qatsi chciał czata to może zaraz przyjdzie.

Byleby nie miał stracha przed zainstalowaniem Javy. Ale jego też przekabacimy w razie czego:-)
                                    • czubata Re: Sprawa wygląda tak 14.07.11, 15:11
                                      No i Olga,jak tam?
                                      • olga_w_ogrodzie Re: Sprawa wygląda tak 14.07.11, 15:12
                                        no właśnie nie wiem czy się zainstalowało.
                                        sprawdzam.
                                        • olga_w_ogrodzie Re: Sprawa wygląda tak 14.07.11, 15:14
                                          zainstalowało się.
                                          tylko nie wiem, gdzie się zarejstrować teraz.
                                          się rozglądam.
                                          • ex.mila Re: Sprawa wygląda tak 14.07.11, 15:16

> zainstalowało się.
                                            > tylko nie wiem, gdzie się zarejstrować teraz.
                                            > się rozglądam.

Tu

polchat.pl/join.php
                                          • czubata Re: Sprawa wygląda tak 14.07.11, 15:17
                                            teraz wejdź na link do czata i tam wpisz po prostu nicka swego.Ja tak zrobiłam. Ale ja na polczacie już pisałam kiedyś.
                                        • ex.mila Re: Sprawa wygląda tak 14.07.11, 15:15

> no właśnie nie wiem czy się zainstalowało.
                                          > sprawdzam.

Musisz włączyć i wyłączyć komputer chyba...ale pewności nie mam

zarejestrowałaś się?

Musisz koniecznie to zrobić - strasznie cię z czubatką obgadujemy na czacie. Nie dowiesz się jak straszn ie jeśli nie zawitasz.
                                          • olga_w_ogrodzie Re: Sprawa wygląda tak 14.07.11, 15:20
                                            powiedzieli mi, że mam starą przeglądarkę, więc mam nową zainstalować , bo mogą być błędy.
                                            a teraz czekam na kod, by rejestrację skończyć.
                                            • ex.mila Re: Sprawa wygląda tak 14.07.11, 15:25

> powiedzieli mi, że mam starą przeglądarkę, więc mam nową zainstalować , bo mogą
                                              > być błędy.
                                              > a teraz czekam na kod, by rejestrację skończyć.

Czyli bliżej niż dalej, i tego się trzymajmy!
                                      • ex.mila Re: Sprawa wygląda tak 14.07.11, 15:17

Czubatko. przyszedł jakiś traktor...olać
                                      • ex.mila Re: Sprawa wygląda tak 14.07.11, 15:18
                                        Jest możliwosć zamknięcia czatu dla wybranych nicków, ale najpierw muszą się zarejestrować wszystkie szczury, które chcą czatować.
                                        • olga_w_ogrodzie Re: Sprawa wygląda tak 14.07.11, 15:24
                                          no i już minęło tych kilka minut, co to zapowiadali, a maila z kodem nie ma.
                                          • ex.mila Re: Sprawa wygląda tak 14.07.11, 15:28

> no i już minęło tych kilka minut, co to zapowiadali, a maila z kodem nie ma.

tak miałam wczoraj. Olej to. Wpisz login i wymyśl jakieś hasło. Tak ja zrobiłam i się udało.
                                            • czubata Re: Sprawa wygląda tak 14.07.11, 15:36
                                              Jak przeglądarka to trzeba ponownie uruchomić, a przy javie to nie.
                                              • naqoyaqatsi Re: Sprawa wygląda tak 14.07.11, 16:25
                                                kuzwa nie moge zainstalowac javy. pisze mi ze podaj haslo administratoera i nazwe. nie wiem jakie jset haslo:/ musze poczekac do wieczora az marcin przyjdzie to mi moze zainstaluje
                                                • czubata Re: Sprawa wygląda tak 14.07.11, 16:28
                                                  ale to wystarczy że klikasz w linka,ściągasz a potem instalujesz.Hasło przy javie?
                                                  • czubata Re: Sprawa wygląda tak 14.07.11, 16:29
                                                    www.java.com/pl/download/index.jsp
                                                • ex.mila Re: Sprawa wygląda tak 14.07.11, 16:29
                                                  naqoyaqatsi napisał:

> kuzwa nie moge zainstalowac javy. pisze mi ze podaj haslo administratoera i naz
                                                  > we. nie wiem jakie jset haslo:/ musze poczekac do wieczora az marcin przyjdzie
                                                  > to mi moze zainstaluje

nie musisz żadnego hasła wpisywać żeby zainstalowadc javę..a jeśli to nie twój komputer to poproś właściciela, żeby zainstalował
                                                  • ex.mila Re: Sprawa wygląda tak 14.07.11, 16:31
                                                    ex.mila napisała:

> naqoyaqatsi napisał:
                                                    >
                                                    > > kuzwa nie moge zainstalowac javy. pisze mi ze podaj haslo administratoera
                                                    > i naz
                                                    > > we. nie wiem jakie jset haslo:/ musze poczekac do wieczora az marcin przy
                                                    > jdzie
                                                    > > to mi moze zainstaluje
                                                    >

No to musisz poczekać... Sprawdź czy nie ma Javy zainstalowanej już. 90% użytkowników ma.
                                                  • naqoyaqatsi Re: Sprawa wygląda tak 14.07.11, 17:08
                                                    nie ma bo jak klikam czat to sie wyswietla ze mam zainstalowac. jak wchodze w link java to pisze ze wybierz opcje uaktualninia- wybieram i psze wybierz nazwe administratora i haslo co jej nie znam bo nie muj komp. co za dupa.
                                                    a z marcinem zle zyje teraz wiec pewnie mi powie zebym spierdalal z javami.
                                                    zobacze jak przyjdzie
                                                  • olga_w_ogrodzie Re: Sprawa wygląda tak 14.07.11, 19:01
                                                    ja jestem w tym wszystkim na pewno bardziej kiepska, niż Ty,
                                                    a się udało.
                                                    tylko ode mnie, to nie chcieli hasła przy instalowaniu tej javy.

może jakoś właściciel kompa tego, którego używasz się zahasłował ?
                                                    mnie tylko przy rejestracji na stronie tego czatu napisali, że
                                                    kod przyślą e-mailem i nic nie przysłali.
                                                    ale zrobiłam tak, jak Ex. MIla mówiła - by spróbować bez kodu tego wleźć.
                                                    no i wlazłam.
                                                  • czubata Re: Sprawa wygląda tak 14.07.11, 22:19
                                                    no i gdzie te czatowicze, wszyscy poszli spać? :)
                                                  • naqoyaqatsi Re: Sprawa wygląda tak 14.07.11, 23:00
                                                    ni huja nie zainstaluje javy bo to jest mac i sie pobiera inaczej i nawet niema tego hasla-okazalo sei ze trzeba klikanac ok przy hasle ale tam jest zeby pobrac aktualizacje, pobralem a mi pisze ze niema nowych aktualizacji dla komputera. i jak wchodze na szczury to ciagle mi psze ze jak widze ten napis to znaczy ze niemam javy i tak w kolko.
                                                    nic z tego nie kumam.
                                                  • olga_w_ogrodzie Re: Sprawa wygląda tak 14.07.11, 23:06
                                                    szkoda , bo tam jesteśmy w trójkę i na Ciebie bardzo czekamy, a Ex. Mila dla Ciebie głównie czata tego zalożyła.
                                                  • czubata Re: Sprawa wygląda tak 14.07.11, 23:07
                                                    Olga pobrała nową przeglądarkę,bo faktycznie jak komp nie ma aktualizacji to pupa. Jaki ma system,xp?
                                                    bo ta java chyba nie dla wszystkich systemów jest
                                                  • czubata Re: Sprawa wygląda tak 14.07.11, 23:10
                                                    www.java.com/pl/download/windows_xpi.jsp?locale=pl
                                                    tu wchodzisz i jest bezpłatne pobieranie, nie chce ci się to pobrać w ogóle?
                                                  • naqoyaqatsi Re: Sprawa wygląda tak 14.07.11, 23:12
                                                    o nie pobiera sie bo to jest na windowsa.
                                                  • naqoyaqatsi Re: Sprawa wygląda tak 14.07.11, 23:10
                                                    to jest mac wiec niema tu windowsa tylko mac os czy jakos tak, i sei pobiera inaczej- trzeba kliknac w jablko u gory w aktualizacje. ale sie nie aktualizuje.
                                                    przepraszam strasznie no bo wiem ze mila sei starala ale wazne ze tam jestescie.
                                                    jutro sie kogos spytam jak to jescze zrobic. cholera suchy by sie teraz przydal bo on umie na kompach wszystko
                                                  • czubata Re: Sprawa wygląda tak 14.07.11, 23:14
                                                    więc to chyba nie jest jawa do twojego systemu, ta tylko do windows, może Mila znajdzie jave dla mac
                                                  • naqoyaqatsi Re: Sprawa wygląda tak 14.07.11, 23:15
                                                    tam tez jest java dla mac - tzn pisze ze mac ma soja wersje i pisze jak zainstalowac ale sie i tak nie da.
                                                    dobra niema co. wazne ze czat dziala juz sobie nie zawracajta glowy
                                                  • olga_w_ogrodzie Re: Sprawa wygląda tak 14.07.11, 23:31
                                                    naqoyaqatsi napisał:

> tam tez jest java dla mac - tzn pisze ze mac ma soja wersje i pisze jak zainsta
                                                    > lowac ale sie i tak nie da.
                                                    > dobra niema co. wazne ze czat dziala juz sobie nie zawracajta glowy

ale to specjalnie dla Ciebie ten czat założony i my chcemy, byś przyszedł.
                                                  • czubata Re: Sprawa wygląda tak 14.07.11, 23:16
                                                    poczekaj może ja poszukam,jak nie będę się musiała zgasić bo burza taka napierdziela że szok
                                                  • czubata Re: Sprawa wygląda tak 14.07.11, 23:21
                                                    tu programy.computerworld.pl/pobierz/mac/2876.html

• naqoyaqatsi Re: Sprawa wygląda tak 14.07.11, 23:29
                                                    pobralem to- szedl pasek ze sie pobiera i wchodze na szczury a tam znowu napis ze niemam javy.
                                                    chyba to odpuszcze . u mni etez burza napierdala.
                                                  • olga_w_ogrodzie Re: Sprawa wygląda tak 14.07.11, 23:26
                                                    czubata napisała:

> Olga pobrała nową przeglądarkę,bo faktycznie jak komp nie ma aktualizacji to pu
                                                    > pa. Jaki ma system,xp?
                                                    > bo ta java chyba nie dla wszystkich systemów jest

coś Ty.
                                                    ja nie pobrałam nowej, bo bym nie umiała.
                                                    tylko napisali, że z tą starą mogą być błędy.
                                                    ale nie ma.
                                                  • czubata Re: Sprawa wygląda tak 14.07.11, 23:30
                                                    A u mnie to jest tak że się wszytko samo aktualizuje,bo takie mam ustawienia w aktualizacjach,i praktycznie non stop sa jakies aktualizacje. Ja mam viste.
                                                  • poinsecja09 Re: Sprawa wygląda tak 17.07.11, 19:29
                                                    sa czaty psychologiczne, nawet z obencoscia psycholga.
                                                  • olga_w_ogrodzie Re: Sprawa wygląda tak 17.07.11, 21:48
                                                    poinsecja09 napisała:

> sa czaty psychologiczne, nawet z obencoscia psycholga.

tu raczej nie ma osób, ktore chciałyby z psychologiem czatować nieznajomym.
                                                    na tym czacie szczurowym, to bardziej towarzysko się rozmawia.
                                                  • poinsecja09 Re: Sprawa wygląda tak 18.07.11, 16:22
                                                    tak, to wiem, bo od 2007roku zaglądam na tego czata ;) ale rzadko cos napisze.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka