gamonie_2 22.08.11, 17:54 www.koniecmilczenia.pl/art/40sfp.html a wy co macie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olga_w_ogrodzie Re: mam histerie 22.08.11, 18:13 masz histerię ? a czemu link ten ? nie masz histerii. co innego masz. ja mam lęk i poczucie winy, nadmiar uczuciowości./ elementy obecne, prócz innych, w histerii/ oraz ciągłe oglądanie się na to, co świat o mnie pomyśli. /obecne w narcyźmie/ pisze Lowen : " Często spotykamy mieszaninę lęku i depresji, ponieważ występują obok siebie elementy histerii i narcyzmu. Dotyczy to szczególnie osobowości borderline/.../" a od zarania to mam natrętne myśli o przemijaniu i niebycie. gapię się na tłumek ludzi na przystanku i sobie myślę o tym, że za 100 lat wszyscy będziemy martwi. no, może się uchowa pojedyncza sztuka i będzie jeszcze jakoś wegetować w wielu kat 112. myślę też o tym, na ile będziemy już rozłożeni - my, co się spalić na zażądamy uprzednio. Odpowiedz Link
czubata Re: mam histerie 22.08.11, 18:24 A ja myślałam że zaburzenia dyssocjacyjne były kiedyś histerią zwane. Ale pewnie się mylę. A swoją drogą ciekawa diagnoza. Ja mam Chad. > a od zarania to mam natrętne myśli o przemijaniu i niebycie. > gapię się na tłumek ludzi na przystanku i sobie myślę o tym, że za 100 lat wszy > scy będziemy martwi. Refleksyjność to choroba? Jakoś myślimy w tym samym czasie o tym samym.w > myślę też o tym, na ile będziemy już rozłożeni - my, co się spalić na zażądamy > uprzednio. Wszystko i jedno czy spalą mnie czy zakopią. Wierzę w życie po śmierci,jak i w śmierć po śmierci. Wolałabym życie.Niebyt mnie przeraża. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: mam histerie 22.08.11, 18:37 czubata napisała: > Refleksyjność to choroba? Jakoś myślimy w tym samym czasie o tym samym. refleksyjność, gdy wciąż natrętnie wraca jeden temat, to już obsesja często. albo natręctwo. Wszystko i jedno czy spalą mnie czy zakopią. Wierzę w życie po śmierci,jak i w > śmierć po śmierci. Wolałabym życie.Niebyt mnie przeraża. mnie też, choć przecież wtedy nie boli. Odpowiedz Link
czubata Re: mam histerie 22.08.11, 18:39 > mnie też, choć przecież wtedy nie boli. Nie boli ale nie ma tam niczego, nawet ukochanego psa. Odpowiedz Link
gamonie_2 Re: mam histerie 22.08.11, 18:40 od czasu wejscia lamitrinu na rynek, ilosc chadu sie dramatycznie zwieksza. kampanie marketingowe wytworzyly juz chad typu 17 i to nie jest ostatnia liczba. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: mam histerie 22.08.11, 18:42 producenci generują ChAdów a ChADów całą obfitość ? Odpowiedz Link
gamonie_2 Re: mam histerie 22.08.11, 18:49 psychiatrzy zobowiazali sie wytworzyc do konca przyszlego roku, 50 nowych jednostek chorobowych zeby wyjsc na przeciw potrzebom preznie roziwjajacego sie przemyslu farmaceutycznego, konia pociagowego swiatowej gospodarki w dekadzie kryzysu Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: mam histerie 22.08.11, 18:53 faktem, że, na pewno łatwiej wytwarzać jednostki chorobowe psychiatrom, niż, np., ortopedom. albo wmawiać nieistniejące. choć we wmawianiu sobie, to przodują chyba pacjenci. złaszcza ci, którzy książek medycznych za dużo czytają. Odpowiedz Link
gamonie_2 Re: mam histerie 22.08.11, 19:01 testuje sie na razie na zwierzetach kolka zastepujace konczyny tylnie, pozwalajace wyleczyc nareszcie tupot i szur nocny, uprzykrzajacy pozycie rodzinne, dotychczas nieuleczalne choroby. podreczniki psychiatri sa jak podreczniki do nabozenstwa, sluza umoralnianiu jednostki. wazne jest lunosc byla swiadoma jak odroznic dobro od zla i wiedziala gdzie ma zglosic sie po pomoc w celu przepedzenia demona. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: mam histerie 22.08.11, 18:41 histeria jak psychopatia się pewno źle kojarzyła, więc się teraz o zaburzeniach dysocjacyjnych mówi. a może mnie głowa boli dysocjacyjnie właśnie teraz. Odpowiedz Link
czubata Re: mam histerie 22.08.11, 18:49 > a może mnie głowa boli dysocjacyjnie właśnie teraz. Być może. Jakby cię nie zdysocjowało,i tak sobą pozostaniesz :) Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: mam histerie 22.08.11, 18:55 widzisz - nie wyszłam dziś i od tego może jeszcze gorzej. jutro mam sesję, no to będę musiała wyleźć. najgorsze, że jesień tuż, tuż. tego to się naprawdę boję. Odpowiedz Link
czubata Re: mam histerie 22.08.11, 18:58 Ja też się boję, ale udaje że się nie boje, bo ja do swojej głowy i tak nie mogę dodać ani jednego włosa. Odpowiedz Link