24.06.12, 19:57
wielu z nich to klasyka południowych zachowań - jest opinia, że nieokrzesani, krzyczą, machają rękoma.
no tak robią niektórzy.
ale jak oni pięknie do siebie dochodzą po kłótni - bez rozpamiętywania.

Włosi.
Obserwuj wątek
    • 03-122.pl Re: Włosi 24.06.12, 20:07
      Na boisku to rzeźnicy ciągle faulujący. Czy już cała drużyna ma żółte kartki?
      • olga_w_ogrodzie Re: Włosi 24.06.12, 20:50
        Włosi całą gębą.
        to jest szybkość i pełnia emocji.
          • olga_w_ogrodzie Re: Włosi 24.06.12, 23:38
            no i co ?
            patrzeć na nich w czasie karnych...
            no doprawdy.
            toż tam klasa całą gębą.
            • 03-122.pl Re: Włosi 25.06.12, 15:06
              chwala bogu niemcy im dokopia. bardzo podoba mi sie niemiecka druzyna. skromne grzeczne chlopaki grajace genialnie. powinni w koncu wygrac jakis turniej.
              • olga_w_ogrodzie Re: Włosi 25.06.12, 18:23
                a Włosi wczoraj nie byli genialni ?
                a te rzuty karne i pewność siebie ?
                bez buty, ale tak zdrowo ?
                • sketka Re: Włosi 25.06.12, 19:01
                  dobrze sie trzymajacy panowie po przejsciach, ktorzy swoje juz kiedys wygrali. Niby ok, ale juz nie ta energia. Tu nie bedzie starego wygi Zidana ktory wychodzil na swoj ostatni turniej i slaba francje pociagnal wlasnie do gry finalowej z wlochami ktorzy wygrali karne. Tu mlodzi Niemcy pogonia zmeczonych panow, ktorzy krocej odpoczywali i 120 minut biegali.
                  • olga_w_ogrodzie Re: Włosi 25.06.12, 19:17
                    wcale nie.
                    właśnie mi ducha dodali, gdy tacy zmęczeni, a nie odpuścili.
                    widok tych skutecznych karnych i ich min - bezcenny.
                    • sketka Re: Włosi 25.06.12, 19:34
                      te gemby to maja rzezimieszkow. tylko ten francus Ribery ich przebija. Ten z wloskami z kitka to jak jakis bandyta z gangu sredniowiecznych drabow. A kiedys ten rzeznik Materazzi ktorego ZIdane powalil bohatersko w finale. Tego to strach pokazywac.
                      • olga_w_ogrodzie Re: Włosi 25.06.12, 19:58
                        czasem mnie tak powalasz, że aż.
                        no co mam biedna powiedzieć.
                        na Szczurze się nie przystoi tak śmiać.

"gang średniowiecznych drabów"...
                        /ale mają pompy w środku miasta i mówią, że woda zdatna do picia./
                        • kipiacy_autentyzmem Re: Włosi 28.06.12, 18:18
                          Ten czarny w ataku włoskim ma rozczulającą buzię niemowlaka.
    • olga_w_ogrodzie Re: Włosi 26.06.12, 01:54
      a jeszcze Włosi mają Sophię Loren
      Felliniego.
      i to spojrzenie Giuletty z "NocyCabirii"

i Nino Rotę.

• olga_w_ogrodzie Re: Włosi 07.07.12, 19:33
        nawet upały tam mają znośniejsze.
        też wysokie bardzo temperatury, ale tylko pić wody dużo i jeść soczystych owoców i można latać cały dzień po Rzymie.
        a tu, to ja nie mogę nawet po kostium podjechać, a są już przeceny letnie i mogę sobie odkupić w miejsce tego, co mi na pływalni zginął.
        lękam się jednak do tramwaju wejść, bo tam tak gorąco.
        z psem idę i ledwo zipię.
        w domu nie mogę posprzątać.
        mnie zdaje, że to przez kwetiapinę tak mi kiepsko się znosi upały te.
        w ub. roku też ją brałam, ale wszak nie było aż tak gorąco.
        • wiolcia29_2 Re: Włosi 07.07.12, 23:42
          To fakt, że lekko nie jest żyć przy obecnych upałach. Z domu wychodzę tylko wtedy, kiedy muszę. A i w domu ogarniam tylko to, co przeszkadza najbardziej i jakoś leci. Chciałabym być teraz nad morzem: pomoczyć nogi, schować się w cieniu i...odpoczywać. A wieczorami chodzić na długie spacery po plaży. Rozmarzyłam się...
          • olga_w_ogrodzie Re: Włosi 08.07.12, 00:42
            tu już się powinno żyć, jak nad Sródziemnym czy nad Tryreńskim- życie towarzyskie wieczorami tam się zaczyna.
            ciut, ciut teraz powiewu nocnego jest i nieco lepiej.
    • kipiacy_autentyzmem Re: Włosi 28.06.12, 18:14
      Portugalia wczoraj ładnie grała, ale czasem chyba jest tak, że gwiazda, której wielkość jest ciężarem dla niej samej, staje się ciężarem dla drużyny.
      • kipiacy_autentyzmem Re: Włosi 28.06.12, 21:42
        tragedia po pierwszej polowie.

ale jak powiedzial niemiec do polaka wyjezdzajac po przegranej wojnie : my tu jeszcze wrocimy. dwa razy dostali na wojnie w dupe i zostawali potegami. i teraz tez mozna wierzyc ze powstana w drugiej polowie.
        • kipiacy_autentyzmem Re: Włosi 28.06.12, 22:47
          jestem zdruzgotany

dwie druzyny ktorych najbardziej bym nie chcial w finale. ale ten murzyn fajny chociaż.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka