olga_w_ogrodzie 24.06.12, 19:57 wielu z nich to klasyka południowych zachowań - jest opinia, że nieokrzesani, krzyczą, machają rękoma. no tak robią niektórzy. ale jak oni pięknie do siebie dochodzą po kłótni - bez rozpamiętywania. Włosi. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
03-122.pl Re: Włosi 24.06.12, 20:07 Na boisku to rzeźnicy ciągle faulujący. Czy już cała drużyna ma żółte kartki? Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Włosi 24.06.12, 20:50 Włosi całą gębą. to jest szybkość i pełnia emocji. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Włosi 24.06.12, 22:08 FRATELLI D'ITALIA - National Anthem of Italy (complete) Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Włosi 24.06.12, 23:38 no i co ? patrzeć na nich w czasie karnych... no doprawdy. toż tam klasa całą gębą. Odpowiedz Link
03-122.pl Re: Włosi 25.06.12, 15:06 chwala bogu niemcy im dokopia. bardzo podoba mi sie niemiecka druzyna. skromne grzeczne chlopaki grajace genialnie. powinni w koncu wygrac jakis turniej. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Włosi 25.06.12, 18:23 a Włosi wczoraj nie byli genialni ? a te rzuty karne i pewność siebie ? bez buty, ale tak zdrowo ? Odpowiedz Link
sketka Re: Włosi 25.06.12, 19:01 dobrze sie trzymajacy panowie po przejsciach, ktorzy swoje juz kiedys wygrali. Niby ok, ale juz nie ta energia. Tu nie bedzie starego wygi Zidana ktory wychodzil na swoj ostatni turniej i slaba francje pociagnal wlasnie do gry finalowej z wlochami ktorzy wygrali karne. Tu mlodzi Niemcy pogonia zmeczonych panow, ktorzy krocej odpoczywali i 120 minut biegali. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Włosi 25.06.12, 19:17 wcale nie. właśnie mi ducha dodali, gdy tacy zmęczeni, a nie odpuścili. widok tych skutecznych karnych i ich min - bezcenny. Odpowiedz Link
sketka Re: Włosi 25.06.12, 19:34 te gemby to maja rzezimieszkow. tylko ten francus Ribery ich przebija. Ten z wloskami z kitka to jak jakis bandyta z gangu sredniowiecznych drabow. A kiedys ten rzeznik Materazzi ktorego ZIdane powalil bohatersko w finale. Tego to strach pokazywac. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Włosi 25.06.12, 19:58 czasem mnie tak powalasz, że aż. no co mam biedna powiedzieć. na Szczurze się nie przystoi tak śmiać. "gang średniowiecznych drabów"... /ale mają pompy w środku miasta i mówią, że woda zdatna do picia./ Odpowiedz Link
kipiacy_autentyzmem Re: Włosi 28.06.12, 18:18 Ten czarny w ataku włoskim ma rozczulającą buzię niemowlaka. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Włosi 26.06.12, 01:54 a jeszcze Włosi mają Sophię Loren Felliniego. i to spojrzenie Giuletty z "NocyCabirii" Le Notti di Cabiria ( Ultima Scena ) - Federico Fellini i Nino Rotę. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Włosi 07.07.12, 19:33 nawet upały tam mają znośniejsze. też wysokie bardzo temperatury, ale tylko pić wody dużo i jeść soczystych owoców i można latać cały dzień po Rzymie. a tu, to ja nie mogę nawet po kostium podjechać, a są już przeceny letnie i mogę sobie odkupić w miejsce tego, co mi na pływalni zginął. lękam się jednak do tramwaju wejść, bo tam tak gorąco. z psem idę i ledwo zipię. w domu nie mogę posprzątać. mnie zdaje, że to przez kwetiapinę tak mi kiepsko się znosi upały te. w ub. roku też ją brałam, ale wszak nie było aż tak gorąco. Odpowiedz Link
wiolcia29_2 Re: Włosi 07.07.12, 23:42 To fakt, że lekko nie jest żyć przy obecnych upałach. Z domu wychodzę tylko wtedy, kiedy muszę. A i w domu ogarniam tylko to, co przeszkadza najbardziej i jakoś leci. Chciałabym być teraz nad morzem: pomoczyć nogi, schować się w cieniu i...odpoczywać. A wieczorami chodzić na długie spacery po plaży. Rozmarzyłam się... Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Włosi 08.07.12, 00:42 tu już się powinno żyć, jak nad Sródziemnym czy nad Tryreńskim- życie towarzyskie wieczorami tam się zaczyna. ciut, ciut teraz powiewu nocnego jest i nieco lepiej. Odpowiedz Link
kipiacy_autentyzmem Re: Włosi 28.06.12, 18:14 Portugalia wczoraj ładnie grała, ale czasem chyba jest tak, że gwiazda, której wielkość jest ciężarem dla niej samej, staje się ciężarem dla drużyny. Odpowiedz Link
kipiacy_autentyzmem Re: Włosi 28.06.12, 21:42 tragedia po pierwszej polowie. ale jak powiedzial niemiec do polaka wyjezdzajac po przegranej wojnie : my tu jeszcze wrocimy. dwa razy dostali na wojnie w dupe i zostawali potegami. i teraz tez mozna wierzyc ze powstana w drugiej polowie. Odpowiedz Link
kipiacy_autentyzmem Re: Włosi 28.06.12, 22:47 jestem zdruzgotany dwie druzyny ktorych najbardziej bym nie chcial w finale. ale ten murzyn fajny chociaż. Odpowiedz Link