Dodaj do ulubionych

Witajcie serdecznie

01.01.13, 01:02
Dzień dobry wszystkim.

Chciałbym się dowiedzieć co słychać ogólnie oraz czy nijaki Krystian żyje? Staram się odnowić kontakt. Jeśli możecie, to piszcie tutaj. Kasuję konto, bo jest chwilowe ale będę zaglądał w celu czytania odpowiedzi na ten wątek. Przy okazji jest nowy rok 2013 i pragnę wszystkim życzyć zdrowego i pełnego radości roku 2013. Co do mnie, wszystko jest okey aczkolwiek nie wyleczyłem się do końca z nerwicy i ataków depresyjnych. Niestety błąd w genach, bądź w wychowaniu albo w traumatycznych przeżyciach sprawił, że zawsze będę cierpiał. Jednak jest nadzieja, bo wraz z wiekiem i z uświadamianiem sobie współczesnych realiów jestem w stanie w miarę normalnie funkcjonować. Jeszcze raz gorąco pozdrawiam i przepraszam za moje niestosowne zachowanie, którego uświadczyliście przez kilka lat, podczas których pisałem tu na forum regularnie.

Suchy
Obserwuj wątek
    • olga_w_ogrodzie Re: Witajcie serdecznie 05.01.13, 14:29
      suchy1234567 napisał:

> nijaki Krystian

nigdy tu nie było Krystiana nijakiego.

Twoje zachowania nie były niestosowne.
      były durne i chamskie do oporu.

życzę postępu w wieku i uświadamiania sobie współczesnych realiów, byś funkcjonował dobrze.

serdeczne pozdrowienia
      • suchy123456789 Re: Witajcie serdecznie 10.01.13, 16:49
        Może moje zachowania "były" stawiając akcent na "były" chamskie ale Pani ciągle jest tak samo okropna. Nie piszcie więc proszę zapytań gdzie się podziali starzy forumowicze, ani jęków, że forum upadło, skoro nie chcecie powrotu pewnych ludzi. A oto taka ciekawostka, która idealnie trafia w sedno:

suchmen :

pisalem na forum
        zeby moze odnowic kontakt z krystianem/zoltankiem bardziej oraz z innymi osobami
        ale w sumie nie chcę po tym, co mi napisała Aidka

Bertrada :
        po co?
        przecież to świry, znajdź sobie jakiś normalnych znajomych
        juz zdrowy jesteś, stać cię na normalnych znajonych
        oni się już nie wyleczą

suchmen :
        masz rację

Bertrada :
        zaraz sobie przypomni atak antyterrorystów

Pewni ludzie jednak się nie zmianiają
        • olga_w_ogrodzie Re: Witajcie serdecznie 10.01.13, 18:14
          > A oto taka ciekawostka, która idealnie trafia w sedno

to żmudna robota : odnajdywanie sedna w Bertrandzie.
          ale proszę się nie poddawać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka