Dodaj do ulubionych

Apel polegających

23.02.13, 21:49
"Ktokolwiek to czyta", właśnie, zagląda tu ktoś jeszcze?
Obserwuj wątek
    • ellena_cyganka Re: Apel polegających 28.02.13, 22:50
      Zajrzałam, postaram się czasem zajrzeć, choć nie wiem czy to dla mnie objaw dobrego czy złego
      • ex.mila Re: Apel polegających 01.03.13, 01:32
        ellena_cyganka napisała:

> Zajrzałam, postaram się czasem zajrzeć, choć nie wiem czy to dla mnie objaw dob
        > rego czy złego

To objaw doskonałego wręcz, I prześlicznego. Jak wszystko co jest z tobą związane.
      • dolor Re: Apel polegających 01.03.13, 01:49
        To kwintesencja zła jest.
        A zło jest przyjemne, jak widok na tym cmentarzu kogoś nieumarłego.
        Odespawszy nieco 2 dyżury nocne pod rząd zaczynam widzieć przyszłość w różowych kolorach i wycofuję deklarację podległości, notoryczna martyrologia najlepszej z niemożliwych szczurzych opiekunek nie zniechęci mnie aż tak, jeśli nie będzie jedyną tu treścią.
        No dobra, przyznaję, że od czarnowidztwa odstraszył mnie ten tekst:
        zdrowie.dziennik.pl/senior/artykuly/420773,pesymizm-przedluza-zycie-zaskakujace-wyniki-badan-naukowych.html
        Zatem odtąd co dzień młodsi, piękniejsi, mądrzejsi i bardziej pełni życia, inaczej mroczny cenzor nigdy po nas nie przyjdzie.
        • ellena_cyganka Re: Apel polegających 01.03.13, 08:36
          Może to prawda, pesymiści mniej się szapią z życiem, ale to trochę jak w tym dowcipie:
          - Panie doktorze, czy jak nie będę pił, palił, tłusto jadł, zadawał się z łatwymi kobietami to będę dłużej żył?
          - Tak, tylko po co?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka