dolor 23.02.13, 21:49 "Ktokolwiek to czyta", właśnie, zagląda tu ktoś jeszcze? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellena_cyganka Re: Apel polegających 28.02.13, 22:50 Zajrzałam, postaram się czasem zajrzeć, choć nie wiem czy to dla mnie objaw dobrego czy złego Odpowiedz Link
ex.mila Re: Apel polegających 01.03.13, 01:32 ellena_cyganka napisała: > Zajrzałam, postaram się czasem zajrzeć, choć nie wiem czy to dla mnie objaw dob > rego czy złego To objaw doskonałego wręcz, I prześlicznego. Jak wszystko co jest z tobą związane. Odpowiedz Link
dolor Re: Apel polegających 01.03.13, 01:49 To kwintesencja zła jest. A zło jest przyjemne, jak widok na tym cmentarzu kogoś nieumarłego. Odespawszy nieco 2 dyżury nocne pod rząd zaczynam widzieć przyszłość w różowych kolorach i wycofuję deklarację podległości, notoryczna martyrologia najlepszej z niemożliwych szczurzych opiekunek nie zniechęci mnie aż tak, jeśli nie będzie jedyną tu treścią. No dobra, przyznaję, że od czarnowidztwa odstraszył mnie ten tekst: zdrowie.dziennik.pl/senior/artykuly/420773,pesymizm-przedluza-zycie-zaskakujace-wyniki-badan-naukowych.html Zatem odtąd co dzień młodsi, piękniejsi, mądrzejsi i bardziej pełni życia, inaczej mroczny cenzor nigdy po nas nie przyjdzie. Odpowiedz Link
ellena_cyganka Re: Apel polegających 01.03.13, 08:36 Może to prawda, pesymiści mniej się szapią z życiem, ale to trochę jak w tym dowcipie: - Panie doktorze, czy jak nie będę pił, palił, tłusto jadł, zadawał się z łatwymi kobietami to będę dłużej żył? - Tak, tylko po co? Odpowiedz Link