olga_w_ogrodzie 26.10.13, 23:52 K. Dunin: Gwałt to gwałt i trzeba jasno powiedzieć, że to jest coś, co mężczyźni robią kobietom, a odwrotnie – nie. www.krytykapolityczna.pl/felietony/20131026/gwalt-gwalt Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olga_w_ogrodzie No właśnie 26.10.13, 23:54 " Coraz wyraźniej widać kata, atakującego, gwałciciela i przedstawiciela obcego narodu. Już prawie nie widać kobiety. Co tam kobieta, kobiety gwałci się zawsze i wszędzie." Odpowiedz Link
wernisy Re: No właśnie 27.10.13, 00:18 Okrutny bolszewicki sołdat gwałcił niemiecką kobietę. A może pomnik kobiety z Drezna machającej z nadzieją ku zbliżającym się amerykańskim bombom wolności. Odpowiedz Link
wernisy Re: No właśnie 27.10.13, 00:38 Może i mężczyźni gwałcą, ale jedyne co broni kobiety przed gwałtem w stanie dzikiej anarchii wojennej jest całkowicie męska instytucja jaką jest wojsko,a nie siostry. Gwałci wojsko na wojnie, ale wojny robią politycy. W przypadku Niemiec wybrany demokratycznie przez kobiety Hitler. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: No właśnie 27.10.13, 01:20 wernisy napisał: > Może i mężczyźni gwałcą, taaa. Odpowiedz Link
wernisy Re: No właśnie 27.10.13, 07:57 W felietonie autorka zauważa, że w gwałcie nie chodzi o seks tylko o władzę. Nie wiem czy to jest prawda, w świecie zwierząt też są gwałty, a nie wiem czy zwierzęta wyrażają coś przez coś innego. Ale jeśli chodzi o władzę jak sądzę jest to odpowiedz mężczyzny kobiecie, który najpierw jest poddany władzy kobiety matki. Jeśli ta relacja opiera się na władzy a nie miości, inne będą też takie. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: No właśnie 27.10.13, 09:54 wg mnie, w gwałcie chodzi o zaspokojenie prymitywne seksualnych chuci. władza, sradza bywa, ale wcale nie musi występować. w świecie zwierząt rzadko chyba występuje gwałt. nie wiem jakie gatunki gwałcą, gdy samica nie zgadza się, bo akurat jest w fazie cyklu, gdy instynkt rozrodczy jest uśpionym. Odpowiedz Link
wernisy Re: No właśnie 27.10.13, 10:14 Jak jest samiec, którego żadna nie chce to gwałci. W wielu gatunkach jest tak, że jeden ogarnia wszystkie panie, a ci co przegrali walkę o stado muszą na boku gwałtem. A u delfinów pokazali gwałty zbiorowe. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: No właśnie 27.10.13, 11:51 nieprawda. mogą być przypadki, że żadna nie chce. zwykle jednak są przypadki, że dziadowi się nie chce zabiegać o kobietę, woli zgwałcić. lub też bo ulega prymitywnym impulsom, a nie rozumowi i sercu. osobiście jestem za kastracją gwałcicieli. pedofili też. i to niekoniecznie chemiczną kastracją. pierwsze słyszę o gwałtach zbiorowych delfinów. Odpowiedz Link
wernisy Re: No właśnie 27.10.13, 12:37 nie ma to nic wspólnego z rzeczywistością. to, że pierwsze słyszysz, to nie znaczy, że tak nie jest, bo wiele jeszcze rzeczy o świecie nie słyszałaś. www.sfora.pl/Ciemna-strona-zycia-delfinow-Gwalty-i-przemoc-a41967 zanim zacznie się kastrować gwałcicieli i pedofili trzeba zacząć od podstaw : sterylizacja kobiet nie dających się do wychowywania potomstwa. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: No właśnie 27.10.13, 16:03 wernisy napisał: > nie ma to nic wspólnego z rzeczywistością. ma > > to, że pierwsze słyszysz, to nie znaczy, że tak nie jest, bo wiele jeszcze rzec > zy o świecie nie słyszałaś. a ja mówię, że nie jest tak? mówię, że o tym nie słyszałam nigdy. to, co pokazuje wyszukiwarka to ogólnikowe bla, bla, bla, bla w tym stylu : www.sfora.pl/Ciemna-strona-zycia-delfinow-Gwalty-i-przemoc-a41967 uwierzyłabym, gdybym miała do wglądu rejestr długich obserwacji i poważne wnioski-dowody naukowe. Tobie nie wierzę. > > rel="nofollow">www.sfora.pl/Ciemna-strona-zycia-delfinow-Gwalty-i-przemoc-a41967 > zanim zacznie się kastrować gwałcicieli i pedofili trzeba zacząć od podstaw : s > terylizacja kobiet nie dających się do wychowywania potomstwa. czemu niby? by gwałtom przeciwdziałać potrzebne jest przeciwdziałanie mania dzieci przez durne matki? sofistyka na miarę tych stwierdzeń durnych, że nim zaczniesz zajmować się obroną zwierzów, zadbaj o ludzi. Odpowiedz Link
wernisy Re: No właśnie 27.10.13, 16:09 > uwierzyłabym, gdybym miała do wglądu rejestr długich obserwacji i poważne wnios > ki-dowody naukowe. > Tobie nie wierzę. na gazecie był filmik kilku delfinów dobierajacych sie do delfinicy. to ja wiem, ze ja jak cos napisze jako jedyny wedlug ciebie musze miec do najprostrzego zdania wyrazonego cala bibliografię. już to zauwazylem pare lat temu. temu by zapobiegać kryminalnym produktom ich wychowania. Odpowiedz Link