Dodaj do ulubionych

dobrem się dzielić

20.06.14, 17:59
kulturadobra.pl/kategoria/filmy/
milusie
Obserwuj wątek
    • zbite_wisnie Re: dobrem się dzielić 20.06.14, 18:48
      Teologia apofatyczna.
      • wolfbreslau Re: dobrem się dzielić 20.06.14, 19:12
        czyli po ludzku i w skrócie...agnostycyzm :-)
        • zbite_wisnie Re: dobrem się dzielić 20.06.14, 19:19
          w skrócie, tak jak w skrócie feministka jest hitlero-stalinistką.
          • wolfbreslau Re: dobrem się dzielić 20.06.14, 19:59
            zbite_wisnie napisał:

> w skrócie, tak jak w skrócie feministka jest hitlero-stalinistką.

feminizm=totalitaryzm
            poznanie istoty boga= niemozliwe
            :-)
            alkohol nie zawsze = kac
            • zbite_wisnie Re: dobrem się dzielić 20.06.14, 20:19
              a zobaczył chłop napis dupa na ścianie pogłaskał i mu drzazga wlazła.

• wolfbreslau Re: dobrem się dzielić 20.06.14, 20:52
                zbite_wisnie napisał:

> a zobaczył chłop napis dupa na ścianie pogłaskał i mu drzazga wlazła.
                >

pomyłka apofatyczna.
    • zbite_wisnie Re: dobrem się dzielić 20.06.14, 21:31
      Jezus był lewakiem, którego prawica wzięła za swojego i obecnie broni krzyża, na którym go zajebali. Religia w tym kraju służy tylko i wyłącznie do krzyżowania. Biskupi nie mają innych ogłoszeń parafialnych niż to, że ktoś zrobił niewłaściwe przedstawienie. Obrońcami moralności jest kibolstwo.

• wolfbreslau Re: dobrem się dzielić 20.06.14, 21:42
        zbite_wisnie napisał:

> Jezus był lewakiem, którego prawica wzięła za swojego i obecnie broni krzyża, n
        > a którym go zajebali. Religia w tym kraju służy tylko i wyłącznie do krzyżowani
        > a. Biskupi nie mają innych ogłoszeń parafialnych niż to, że ktoś zrobił niewłaś
        > ciwe przedstawienie. Obrońcami moralności jest kibolstwo.

no właśnie....dlatego nie toleruje ani ekologów, ani mysliwych, ani takich cudaków jak Ty ;-)
        nie,żebym sie czepiał...ale tak poprostu.trzymam sie od wszelkiej masci szamanów, oszołomów i frustratów z daleka :-)
        • wolfbreslau Re: dobrem się dzielić 20.06.14, 21:45
          mam tylko takie pytania dwa:
          -kiedy ostatni raz byłeś w teatrze?
          -kiedy ostatni raz słyszałeś kazanie biskupa ?

sam wyjasnie od razu....w teatrze byłem w ubiegłym tygodniu
          biskupa nie słuchałem juz niemal trzech dziesięcioleci....no moze biskupa rzymu...gdy cytował fragmenty antygony pomiedzy wspomnieniami o kremówkach :-0

poza tym feministkom na pohybel
          • zbite_wisnie Re: dobrem się dzielić 20.06.14, 21:53
            flaszka bo mama cycka nie dała czyli dlaczego polski alkoholik musi zawsze mieć feministkom na pohybel.
            • wolfbreslau Re: dobrem się dzielić 21.06.14, 09:31
              zbite_wisnie napisał:

> flaszka bo mama cycka nie dała czyli dlaczego polski alkoholik musi zawsze mieć
              > feministkom na pohybel.

o ile wiem i czytalem....feministki maja na pohybel wszedzie. o ile jeszcze nie ustanowily wlasnych parytetów i nie siegnely po równouprawnienie....a swoja droga? skoro kobieta , facetowi równa w kazdym względzie, to po co jej parytet?
              zasada wyrównywania szans dotyczy o ile pamietam, wyrównywania szanse osobników słabszych. itd etc
              a czy huj, czy chuj....to z kolei bez roznicy. zasadniczo i tak mam u feministek na pohybel. u katolików też, więc mi jest obojetne....głupota jest wszechobecna i trzyma sie mocniej niz kiedykolwiek :-)
              • zbite_wisnie Re: dobrem się dzielić 21.06.14, 10:02
                > a czy huj, czy chuj....to z kolei bez roznicy

ale jednak o 25 procent krótsze, nie?

o pan z partii środka zdrowego rozsądku niszczony przez wszystkich, piękne.
                • wolfbreslau Re: dobrem się dzielić 21.06.14, 11:07
                  zbite_wisnie napisał:

>
                  > o pan z partii środka zdrowego rozsądku niszczony przez wszystkich, piękne.

to juz raczej Twoja projekcja...ja w kazdym razie nic takiego nie napisalem :-)
                  a o zdrowym rozsądku jak najmniej.
                  jest taka wykladnia dobra i zła opisana prze czolowego lewicowca artystów niemieckich-bertolda brechta:
                  dobro przeegrrywa zawsze ze złem, nie dlatego, ze jest dobre, tylko dlatego ,ze jest słabe :-)
                  i zgadzam sie z tym w calym wymiarze :-)
                  ale ponieważ wyraził to niemiec w dodatku przyjaciel feminizmu....od razu sie zastanawiam , czy nie jest to jakas kryptonazistowska teoria .
                  no chyba ,ze powiedzial to wczesniej rabin z Tomaszowa....wtedy jest to prawda, cala prawda i filosemicka prawda :-)
                  • zbite_wisnie Re: dobrem się dzielić 21.06.14, 11:12
                    > to juz raczej Twoja projekcja...ja w kazdym razie nic takiego nie napisalem :-

za to napisał :

daleko mi od ekologów i myśliwych,
                    feministek i katolików u których mam na pohybel.
                    • wolfbreslau Re: dobrem się dzielić 21.06.14, 11:30
                      zbite_wisnie napisał:

> daleko mi od ekologów i myśliwych,
                      > feministek i katolików u których mam na pohybel.

jest tu cos o zdrowym rozsądku?...
                      no owszem przyznam ,ze "pohybel" zabrzmialo nieco dwuznacznie...wiec wyjasnie. to taka licentia virtualica...:-)
                      ostatnio bylem na grilu ...byli tam zarowno ci z prawej i lewej strony i ci z góry i ci z dolu--czym wiecej wódki i piwa sie wylało, tym bardziej było ogniście. choć bez awantur...w kazdym razie, gdy sie odezwalem kilka razy w jakiejs "dyskusji", moja przyjaciólka kopnela mnie pod stolem ,zebym sie zamknął....no to sie zamknałem i skupiłem na kaszance.
                      posłuchałem jeszcze rechotu żab w pobliskim stawie. wieczór był miły.
                      hey
                      • wolfbreslau Re: dobrem się dzielić 21.06.14, 13:42
                        jakby co znikam stad
                        nie bede juz przeszkadzal w monologu :-) wielotematycznym
        • zbite_wisnie Re: dobrem się dzielić 20.06.14, 21:50
          > nie,żebym sie czepiał...ale tak poprostu.trzymam sie od wszelkiej masci szaman
          > ów, oszołomów i frustratów z daleka :-)

zaprzeczenia ( jesteś tutaj) i projekcje czyli typowy alkoholik ze swoimi słusznymi poglądami na wszystko :))) przeżyje jakoś opinię osobnika z tkanką mózgową jak dżungla wietnamska po zrzucie napalmu.
          • wolfbreslau Re: dobrem się dzielić 21.06.14, 09:25
            zbite_wisnie napisał:

> zaprzeczenia ( jesteś tutaj) i projekcje czyli typowy alkoholik ze swoimi słusz
            > nymi poglądami na wszystko :))) przeżyje jakoś opinię osobnika z tkanką mózgow
            > ą jak dżungla wietnamska po zrzucie napalmu.

nie upieram sie ,ze moje poglady sa słuszne. upieram sie tylko ,ze sa moje.
            reszta niewiele mnie obchodzi w kontaktach wirtualnych :-0
    • butterblume Re: dobrem się dzielić 20.06.14, 22:13
      dobrem. mijacie się z przesłaniem.
      Jezus mnożył wino
      Jezus poszedłby w paradzie równości
      Jezus założył portal, byśmy na zło się nie natykali
      • zbite_wisnie Re: dobrem się dzielić 20.06.14, 22:21
        zło jest diaboliczne czyli inteligentne. a czym się ten alkoholiczny huj może podzielić?

wyrzyga się , pochwali, że był w teatrze i tyle z jego urbi et orbi.
        • butterblume Re: dobrem się dzielić 20.06.14, 22:56
          Zapewne o coś chodzi. O co?
          • zbite_wisnie Re: dobrem się dzielić 21.06.14, 00:48
            zła odpowiedź pani butterblume, jak zawsze zła odpowiedź.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka