butterblume 20.06.14, 17:59 kulturadobra.pl/kategoria/filmy/ milusie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wolfbreslau Re: dobrem się dzielić 20.06.14, 19:12 czyli po ludzku i w skrócie...agnostycyzm :-) Odpowiedz Link
zbite_wisnie Re: dobrem się dzielić 20.06.14, 19:19 w skrócie, tak jak w skrócie feministka jest hitlero-stalinistką. Odpowiedz Link
wolfbreslau Re: dobrem się dzielić 20.06.14, 19:59 zbite_wisnie napisał: > w skrócie, tak jak w skrócie feministka jest hitlero-stalinistką. feminizm=totalitaryzm poznanie istoty boga= niemozliwe :-) alkohol nie zawsze = kac Odpowiedz Link
zbite_wisnie Re: dobrem się dzielić 20.06.14, 20:19 a zobaczył chłop napis dupa na ścianie pogłaskał i mu drzazga wlazła. Odpowiedz Link
wolfbreslau Re: dobrem się dzielić 20.06.14, 20:52 zbite_wisnie napisał: > a zobaczył chłop napis dupa na ścianie pogłaskał i mu drzazga wlazła. > pomyłka apofatyczna. Odpowiedz Link
zbite_wisnie Re: dobrem się dzielić 20.06.14, 21:31 Jezus był lewakiem, którego prawica wzięła za swojego i obecnie broni krzyża, na którym go zajebali. Religia w tym kraju służy tylko i wyłącznie do krzyżowania. Biskupi nie mają innych ogłoszeń parafialnych niż to, że ktoś zrobił niewłaściwe przedstawienie. Obrońcami moralności jest kibolstwo. Odpowiedz Link
wolfbreslau Re: dobrem się dzielić 20.06.14, 21:42 zbite_wisnie napisał: > Jezus był lewakiem, którego prawica wzięła za swojego i obecnie broni krzyża, n > a którym go zajebali. Religia w tym kraju służy tylko i wyłącznie do krzyżowani > a. Biskupi nie mają innych ogłoszeń parafialnych niż to, że ktoś zrobił niewłaś > ciwe przedstawienie. Obrońcami moralności jest kibolstwo. no właśnie....dlatego nie toleruje ani ekologów, ani mysliwych, ani takich cudaków jak Ty ;-) nie,żebym sie czepiał...ale tak poprostu.trzymam sie od wszelkiej masci szamanów, oszołomów i frustratów z daleka :-) Odpowiedz Link
wolfbreslau Re: dobrem się dzielić 20.06.14, 21:45 mam tylko takie pytania dwa: -kiedy ostatni raz byłeś w teatrze? -kiedy ostatni raz słyszałeś kazanie biskupa ? sam wyjasnie od razu....w teatrze byłem w ubiegłym tygodniu biskupa nie słuchałem juz niemal trzech dziesięcioleci....no moze biskupa rzymu...gdy cytował fragmenty antygony pomiedzy wspomnieniami o kremówkach :-0 poza tym feministkom na pohybel Odpowiedz Link
zbite_wisnie Re: dobrem się dzielić 20.06.14, 21:53 flaszka bo mama cycka nie dała czyli dlaczego polski alkoholik musi zawsze mieć feministkom na pohybel. Odpowiedz Link
wolfbreslau Re: dobrem się dzielić 21.06.14, 09:31 zbite_wisnie napisał: > flaszka bo mama cycka nie dała czyli dlaczego polski alkoholik musi zawsze mieć > feministkom na pohybel. o ile wiem i czytalem....feministki maja na pohybel wszedzie. o ile jeszcze nie ustanowily wlasnych parytetów i nie siegnely po równouprawnienie....a swoja droga? skoro kobieta , facetowi równa w kazdym względzie, to po co jej parytet? zasada wyrównywania szans dotyczy o ile pamietam, wyrównywania szanse osobników słabszych. itd etc a czy huj, czy chuj....to z kolei bez roznicy. zasadniczo i tak mam u feministek na pohybel. u katolików też, więc mi jest obojetne....głupota jest wszechobecna i trzyma sie mocniej niz kiedykolwiek :-) Odpowiedz Link
zbite_wisnie Re: dobrem się dzielić 21.06.14, 10:02 > a czy huj, czy chuj....to z kolei bez roznicy ale jednak o 25 procent krótsze, nie? o pan z partii środka zdrowego rozsądku niszczony przez wszystkich, piękne. Odpowiedz Link
wolfbreslau Re: dobrem się dzielić 21.06.14, 11:07 zbite_wisnie napisał: > > o pan z partii środka zdrowego rozsądku niszczony przez wszystkich, piękne. to juz raczej Twoja projekcja...ja w kazdym razie nic takiego nie napisalem :-) a o zdrowym rozsądku jak najmniej. jest taka wykladnia dobra i zła opisana prze czolowego lewicowca artystów niemieckich-bertolda brechta: dobro przeegrrywa zawsze ze złem, nie dlatego, ze jest dobre, tylko dlatego ,ze jest słabe :-) i zgadzam sie z tym w calym wymiarze :-) ale ponieważ wyraził to niemiec w dodatku przyjaciel feminizmu....od razu sie zastanawiam , czy nie jest to jakas kryptonazistowska teoria . no chyba ,ze powiedzial to wczesniej rabin z Tomaszowa....wtedy jest to prawda, cala prawda i filosemicka prawda :-) Odpowiedz Link
zbite_wisnie Re: dobrem się dzielić 21.06.14, 11:12 > to juz raczej Twoja projekcja...ja w kazdym razie nic takiego nie napisalem :- za to napisał : daleko mi od ekologów i myśliwych, feministek i katolików u których mam na pohybel. Odpowiedz Link
wolfbreslau Re: dobrem się dzielić 21.06.14, 11:30 zbite_wisnie napisał: > daleko mi od ekologów i myśliwych, > feministek i katolików u których mam na pohybel. jest tu cos o zdrowym rozsądku?... no owszem przyznam ,ze "pohybel" zabrzmialo nieco dwuznacznie...wiec wyjasnie. to taka licentia virtualica...:-) ostatnio bylem na grilu ...byli tam zarowno ci z prawej i lewej strony i ci z góry i ci z dolu--czym wiecej wódki i piwa sie wylało, tym bardziej było ogniście. choć bez awantur...w kazdym razie, gdy sie odezwalem kilka razy w jakiejs "dyskusji", moja przyjaciólka kopnela mnie pod stolem ,zebym sie zamknął....no to sie zamknałem i skupiłem na kaszance. posłuchałem jeszcze rechotu żab w pobliskim stawie. wieczór był miły. hey Odpowiedz Link
wolfbreslau Re: dobrem się dzielić 21.06.14, 13:42 jakby co znikam stad nie bede juz przeszkadzal w monologu :-) wielotematycznym Odpowiedz Link
zbite_wisnie Re: dobrem się dzielić 20.06.14, 21:50 > nie,żebym sie czepiał...ale tak poprostu.trzymam sie od wszelkiej masci szaman > ów, oszołomów i frustratów z daleka :-) zaprzeczenia ( jesteś tutaj) i projekcje czyli typowy alkoholik ze swoimi słusznymi poglądami na wszystko :))) przeżyje jakoś opinię osobnika z tkanką mózgową jak dżungla wietnamska po zrzucie napalmu. Odpowiedz Link
wolfbreslau Re: dobrem się dzielić 21.06.14, 09:25 zbite_wisnie napisał: > zaprzeczenia ( jesteś tutaj) i projekcje czyli typowy alkoholik ze swoimi słusz > nymi poglądami na wszystko :))) przeżyje jakoś opinię osobnika z tkanką mózgow > ą jak dżungla wietnamska po zrzucie napalmu. nie upieram sie ,ze moje poglady sa słuszne. upieram sie tylko ,ze sa moje. reszta niewiele mnie obchodzi w kontaktach wirtualnych :-0 Odpowiedz Link
butterblume Re: dobrem się dzielić 20.06.14, 22:13 dobrem. mijacie się z przesłaniem. Jezus mnożył wino Jezus poszedłby w paradzie równości Jezus założył portal, byśmy na zło się nie natykali Odpowiedz Link
zbite_wisnie Re: dobrem się dzielić 20.06.14, 22:21 zło jest diaboliczne czyli inteligentne. a czym się ten alkoholiczny huj może podzielić? wyrzyga się , pochwali, że był w teatrze i tyle z jego urbi et orbi. Odpowiedz Link
zbite_wisnie Re: dobrem się dzielić 21.06.14, 00:48 zła odpowiedź pani butterblume, jak zawsze zła odpowiedź. Odpowiedz Link