Dodaj do ulubionych

Rachel Dolezal

22.02.17, 16:39
Byl Shoun King ktory mial bialych rodzicow, ale uznal sie za murzyna...jest i ta pani. Blondynka jasna ktora robi sie coraz bardziej brazowa. Oboje sa dzialaczami na rzecz praw czarnych.

Mysle ze moga naprawde uwazac sie za czarnych. Ja cale zycie myslalem ze mam zielone oczy i w zeszlym roku odkrylem ze nie. Wariaci maja rozne halucynacje.
Obserwuj wątek
    • 136ty Re: Rachel Dolezal 22.02.17, 23:39
      Tozsamosciowe czarnuchy wysmiewaja ta kobiete. Tak jak tozsamosciowe bialasy. A ja sie zgadzam z Rihana. Ona ma cos bohaterskiego w sobie.

Lubię takich ludzi. Nie znosze tozsamosciowych czarnuchow. I bialasow.
      • 136ty Re: Rachel Dolezal 22.02.17, 23:43
        Mysle ze jej doswiadczenia nie nalezy wysmiewac. Biala dziewczyna z montany w ktorej nikt nie mieszka. Jej rodzice adoptowali czarnych chlopcow. To musi byc cos silnego jesli postanowila poswiecic temu zycie.
        • 136ty Re: Rachel Dolezal 22.02.17, 23:48
          Czarnuchy bardzo pielegnuja swoja rdzenna czarnuchowatosc. Pielegnujac tylko kompleks ofiary.

Drogie czarnuchy. Drogie feministki. Nie tylko wy na tym bozym swiecie macie kompleka nizszosci.. to dosc powszechna przypadlosc. Roznica polega na t ze tylko wy czerpiecie sile z ideologii politycznych uprawomacniajacych wasza ofiare. Reszta po prostu musi zrozumiec ze jak dostala w dupe to musi indywidualnie na swoj wlasny koszt wstac z kolan.
          • 136ty Re: Rachel Dolezal 23.02.17, 00:03
            Rewolucyjny zawodowy czarnuch gonzo ponizyl te kobiete. Panie czarnuch. Z kilometra widac ze jest pan pedalem. I pan chcesz bronic tozsamosci? Pana zachowanie glos jesto niezgodny z wlasna plcia.
            • 136ty Re: Rachel Dolezal 23.02.17, 00:07
              Czarnuch gonzo jest takim czarnym pisdzielcem. Problem z marksizmem polega na tym ze zawsze przejmuja go godnosciowe pisdzielce. I dlatego jest ostatecznie tylko wersja faszyzmu dla ubogich.
              • 136ty Re: Rachel Dolezal 23.02.17, 00:15
                Nastepny czarnuch pyta. Czemu bialinie nie moga zostawicsię ich w spokoju.

Slusznie ktos czarnuchowi odpowiedzial. Czemu czarni nie moga zostawic w spokoju bialych technologii. Macie w chuj ziemi w usatym. Zbudujcie sami swoja spolecznosc jak amisze, mormoni. Ale przeciez godnosciowe czarnuchy lubia na bogato.
                • 136ty Re: Rachel Dolezal 23.02.17, 00:21
                  Jesli ktos zapusci dredy to kradnie kulture czarnych. Niesamowite. Kiedys mialem glowe cala w warkoczach i do glowy mi nie przyszlo ze tojest cos czarnuchawotego. Godnosciowe czarnuchy warkocze opantetowaly. Zeby miec dredy, wystarczy nie czesac wlosow. Wiem cos o tym . Nie czesalem przez rok.to zaden wynalazek kulturowy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka