pieranka 01.04.04, 17:36 naczytałam sie na FoFie o nożyczkach, moderacji, adminach - wyciąć coś? zbanować kogo? może umoderować (z-, po-, wy- ??)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cordonec_y_mulina Re: nożyczki 02.04.04, 02:28 Chcesz , zebysmy w ramach podlizu nazywali Cie Milosciwie nam Banujaca Pieranka ? A Ty do konca nas ubanujesz ;o) Czy tez bedziemy dazyc do Zbanienia powszechnego w przyszlym Swiecie ? Tyli pytan, tyli pytan, Moj Boze CyM Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: nożyczki 02.04.04, 08:10 Czy jak kogos banuja ajzom to znaczy ze przyzszla na niego kolej? Jak mawia NO: taka jest kolej rzeczy a z koleja jeszcze w tym kraju nikt nie wygral. Donosze ze Szamorodni sie sprawdzil w warunkach polowych. Jest sakramencko drogi (0.5 l = 2 X 0.75 l Siraza [czyt. sziraza]) ale lepszy Szamorodni niz Szamoobrona. Z tym kacem to przesada. Kacyk raczej i to taki demokratycznie usposobiony. Ile jest tych niezlych win na 'sz', bo jeszcze wszak szardonej... Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: nożyczki 02.04.04, 11:47 e-e, to je raczej na zasadzie 'ooo, what does this button do?' z filmiku, ktorego nie lubisz - jak jest to trzeba uzyc ciach ciach ban ban sama sie zbanuje chyba Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: nożyczki 02.04.04, 11:55 Czy mam ci unaocznic mego kacaposttokajowego? Najgorszemu wrogowi nie zycze. To przez te grzybki na skorce tokajowych winogron, sfermentowanych na krzewach winnych i zebranych po pierwszym przymrozku. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: nożyczki 02.04.04, 11:59 Bo to moze trzeba bratwurstem zakanszac abo leberkäsem (no co?) a nie wzmacniac piperazyna i pochodnymi z csuski czy jak tam to RWPG-chili sie zwalo. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: nożyczki 02.04.04, 12:02 A fuj, kto by to jadal takie erosz i cipos pod tokaja! Nie podchadziaszczyj jest w moim przypadku i tyle. Przezyje, pocieszajac sie innymi produktami winnic i gorzelni madziarskich. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: nożyczki 02.04.04, 12:03 A w ramach perwersji znow we francji opije sie algierskim winem, jak ten trzmiel! Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: nożyczki 02.04.04, 12:06 Znaczy ja podchodze pod marokanskiego caberneta, ale jakos nie moge podejsc. Mi-fiori, a ty sie nauczylas mowic po tokajowemu? Bo mnie podziw bierze od wewnatrz i za szperklapy sie lapie, Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: nożyczki 02.04.04, 12:16 Algierska Medeę kocham miloscia wielka i przeczysta... jest u zaprzyjaznionego Kuskusownika, ktory pedzi tez cudna figowke duzej mocy i goscinnie (on the house) czestuje stalych klientow kuskusowni. E, moj wegierski jest po pierwsze nieuczony, po drugie desperacki, po trzecie nieslychanie skuteczny, ze wzgledu na anielska cierpliwosc i zyczliwe zrozumienie madziarskich interlokutorow, ktorzy ocieraja lzy wzruszenia gdy komunikuje sie w ich jezyku. Odpowiedz Link Zgłoś