Dodaj do ulubionych

Modelki rozchwiane

20.05.17, 17:46
m.youtube.com/watch?v=fnLpSqGiBW4

Chodzenie na duzym obcasie przez modelki to rzeczywiscie sport ekstremalny.

Trzeba miec dobra rownowage. Modelki maja tu pod gorke bo sa wysokie.......... i puste. Zeby miec dobra rownowage trzeba miec zdrowa tkanke laczna, a narcystki maja z tym problem. Slabiutkie gruntowanie glowa w chmurach.
Obserwuj wątek
    • 136ty Re: Modelki rozchwiane 20.05.17, 17:51
      Przeciez to glupie jak probuja isc dalej. Na ich miejscu cwiczylbym sztuke upadania z gracja. Kobieta upadla nadal ma mnostwo wdzieku, kobieta z wygietymi kostkami jest smieszna.
      • 136ty Re: Modelki rozchwiane 20.05.17, 17:56
        Obydwie sprawy mnie interesuja. Rownowaga i sztuka upadania. Dodalbym do tego jeszcze sztuke lapania.

Taka bym odmiane fitnesu zalozyl. Upadanie rownowaga lapanie.

Z reguly fitnes chce od nas aktywnosci i zrodla ruchu. Ale czy pasywna umiejetnosc reakcji nie jest wazna?
        • 136ty Re: Modelki rozchwiane 20.05.17, 18:01
          Wydaje mi sie ze jesli czlowiek bedzie mial pasywna srrone rozbudowana bedzie bardziej naturalny w aktywnej. Zwiekszy sie jego wrazliwosc, wtedy bardziej bedzie reagowal na bodzce takze te zmuszajace do aktywnosci. Wydaje mi sie bowiem ze jest jakas luka w wysilku bez celu. Bardziej zycie piwinno nas pibudzac do ruchu lecz stracilismy wrazluwosc. Dzieci maja duzo wrazliwosci i kiedys biegaly pi pidworkach same z siebie naturalnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka