Dodaj do ulubionych

Ariana Grande

05.06.17, 02:14
Przyszla do dzieci do szpitala i dzieci byly szczesliwe. Ale czy ona zasluzyla na szczescie tych dzieci?

Jeden z komentarzy z forum

Moja mama mowi ze jak kobieta nosi tak duzo makijazu to znaczy ze jest kurwa.

No wlasnie. Mam dylemat z ta pania.

Obserwuj wątek
    • 136ty Re: Ariana Grande 05.06.17, 02:36
      Pani Grande totalnie nie podzwignela koncertu. W piosence Oasis nic nie spiewala. W innej cos mamrotala.

Gwiazdki pop nie nadaja sie do takich imprezek w ktorych trzeba budowac wspolnote.
      • 136ty Re: Ariana Grande 05.06.17, 03:17
        Za duzo jej tam bylo. Wygladalo jak jej benefis.

Jak gwiazdkom pop jak Grande Bieber i reszta ferajny odbierze sie ich szol, to slabo to wyglada. Popu nie ma bez tych tancerek z tylu i calego widowiska. Nie podzwigaja tematu.
        • 136ty Re: Ariana Grande 05.06.17, 12:35
          Po tym zamachu Grande stanie sie glowna gwiazda pop.

Mam pewne poczucie dysonansu. Obejrzalem wczoraj duzo fragmentow koncertu i miałem wrazenie ze to cos w rodzaju benefisu pani Grande.

Tlum ja kochal bylo pogodnie

Tylko dzieci zginely, a ona teraz zarobi z kilka setek dolarow.
          • 136ty Re: Ariana Grande 05.06.17, 12:37
            Z kilka setek milionow.
    • 136ty Re: Ariana Grande 05.06.17, 12:46
      A co do pytania czy Grande zasluzyla na szczescie tych dzieci.

Jak ona je obejmuje to widze ze te dzieci sa szczesliwe. Zas ona wyglada jakby czula do nich spora dawke dystansu i pozowala przez fotografami zakochana w sobie. Ona caly czas wyglada tak jakby byla w trakcie stosunku seksualnego z soba sama.
      • 136ty Re: Ariana Grande 05.06.17, 14:37
        Ona zrobila sobie pelno operacji. Calkowicie rysy twarzy zmienione. Wygladala jak Wloszka, a teraz wyglada jak spompowana. Usta, policzki spompowane.

Nie rozumiem ludzi ktorzy nie boja sie zmienic swoich rysow twarzy.

Nie wiem, moze to jej droga do majatku, bo teraz bardziej jej twarz pasuje do roli scenicznej prostytutki niz mlodej naturalnej dziewczyny.

Polacy maja oble twarzebi to jest takie sobie. Prezydent obecny to juz fizjonomiczna kleska.

Grande poleciala w strone spompowanej oblosci zamiast miec wyrazne rysy wloszki. To glupie.
      • 136ty Re: Ariana Grande 05.06.17, 14:44
        Istnieje teoria ze przy calowaniu zamyka sie oczy zeby zwiekszyc doznania dotykowe.

Tylko ze pani Grande caluje powietrze na rozznych zdjeciach. Czy ona sama sie maca?

I dlaczego ona jest taka ciemna. Na jednych zdjeciach jest biala, na innych jak mulatka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka