04.12.23, 04:44
Dowiadywanie się pewnych rzeczy z tamtej strony jest ciekawe poznawczo gdyż pozwala ujrzeć to co u nas nie bardzo gdyż pod latarnia najciemniej. Mechanizmy władzy w zakresie "strategicznego zarządzania percepcja" I mam tu na myśli obie strony. Zarówno pro zachodnią jak druga. Co zachód robi w Polsce, i co ogólnie władza robi sama z siebie.
Obserwuj wątek
    • dotera Re: Rosja 04.12.23, 04:54
      Z prawdą jest tak że generalnie lubi się ukrywać, ale i zawsze uchyla rabek tajemnicy gdzieś pobocznie. Także tam gdzie łża w propagandzie zawsze coś wychodzi tylko trzeba umieć się przyjrzeć.
      • dotera Re: Rosja 04.12.23, 05:00
        Za późno obudziły się we mnie zainteresowania poznawcze. Teraz powinienem zacząć studia.
        • dotera Re: Rosja 04.12.23, 05:02
          Tylko takie prawdziwe a nie współczesna pralnia mózgów . Za późno bowiem zrozumiałem też na czym polega edukacja. W Polsce wszystko się ludzie dowiadują za późno
          • dotera Re: Rosja 04.12.23, 05:27
            Warto poznawać wschód bo tam lepiej widać na żywym mięsie to co u nas już zabetonowane . Warto poznawać przeszłość z tych samych względów. I warto poznawać marksizm , tam wszystko było już opisane w kwestii globalizmu co dzieje się w najróżniejszych przebraniach później
            • dotera Re: Rosja 04.12.23, 05:52
              Ale warto tylko trochę, byle uczciwie. Zbytni rozwój intelektualny sprawia że się jest złym człowiekiem. Widać to po ludziach ktorzy robią za grupę rekonstrukcyjna pana boga .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka