Dodaj do ulubionych

Algorytmy youtube

13.03.24, 14:05
Są coraz bardziej idiotyczne . Wyświetlił mi od czapy film i sobie przypomniałem że w komentarzu do filmu zupełnie na inny temat ktoś pisał coś pisał na marginesie na inny temat właśnie ten. Czylli oni sprawdzają na co jest ekran skierowany
Obserwuj wątek
    • dotera Re: Algorytmy youtube 13.03.24, 14:08
      Myślę że sztuczna inteligencja zabije większość internetu i w sumie bardzo dobrze . Ludzie zaczną go traktować tak jak powinno dorośli powazni ludzie. Jak książkę telefoniczną, spis treści. Czasem źródło muzyki i filmu.
      • dotera Re: Algorytmy youtube 13.03.24, 14:11
        Jest tak zwana teza o martwym necie. Całkiem zdaje się prawdziwą jak się patrzy na niektóre treści. Do tego coraz bardziej filtrowane. W zasadzie zacznie się to zamieniać w maszynkę do urabiania myślenia. Ludzie w obronie zaczną rozumieć co jest a co nie jest prawdziwa wiedza
        • dotera Re: Algorytmy youtube 13.03.24, 14:20
          Internet jest jak zombi . Na początku miał się czym żywic gdy świeże życie w nim wybuchło. Tyle że je skonsumował i pojawi się pytanie gdzie jest źródło życia.
    • dotera Re: Algorytmy youtube 13.03.24, 14:27
      Natomiast jak szukałem filmów o rosyjskiej wymowie ladnej, które kiedyś przypadkiem znalazłem już ich znaleźć nie moge.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka