Dodaj do ulubionych

Pierwsze video Jima

25.09.24, 00:48
m.youtube.com/watch?v=meMiC1g_kZI

Sądzę że jest powiązane z ostatnim jego tchnieniem w paryskim kiblu.
Obserwuj wątek
    • dotera Re: Pierwsze video Jima 25.09.24, 00:51
      Sądzę że jego życiorys jest gęsto znakowany służbami. W zasadzie to jedyna rzecz która by mnie interesowała w śledztwie dziennikarskim w uss
    • dotera Re: Pierwsze video Jima 25.09.24, 12:52
      m.youtube.com/watch?v=N8-XY41Xr0I
      Czasem umierają przez przypadek, czasem samobójstwo a czasem są zamordowani . Na różne sposoby ludzie umierają .

Myślę że coś wiedział gdy powiedział o zamordowaniu. Panowie świata bali się tego że połowa populacji jest w wieku młodzieżowym i chcieli jej wtłoczyć autoagresywne zachowania jako wzorcowe żeby nie wybuchła rewolucja
      • dotera Re: Pierwsze video Jima 25.09.24, 12:53
        Narkotyki znikąd się nie wzięły tylko służby tym sterują i to jest opisane szczegółowo bez domysłów. Także ich rola w tworzeniu kontrkultury
        • dotera Re: Pierwsze video Jima 25.09.24, 12:55
          Społeczeństwo rockowych festiwali to społeczeństwo sterowanych owiec. I w USA i u nas są one związane ze służbami dziwnym trafem.
          • dotera Re: Pierwsze video Jima 25.09.24, 12:59
            Kiedyś czytałem książkę o ruchu psychodelicznym i tam od początku była idea kontroli umysłów. Lata 60tr były produktem tego co oglądamy w komiksach o superbohaterach z lat 40,50. Szalonych profesorów badających metody transformacji człowieka . Rozwinęły się mocno badania psychmanipulacji
    • dotera Re: Pierwsze video Jima 26.09.24, 20:13
      Cywilizacja która w strachu zabija swoje własne dzieci musi zginąć i to robi. Cwaniaczki które myślą że przetrwają będą mieli zdziwko

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka