23.04.25, 12:53
Wczoraj poszła energia po ciele. Ból był jakbym miał wypadek o beton . Trzeba mi to robić bardziej metodycznie bo jeszcze sobie krzywdę zrobię . Ciało się jeszcze bardziej zintegrowało
Obserwuj wątek
    • dotera Re: Przełom 23.04.25, 14:11
      Dziś dobry humor. Była przed chwilą agresywna sytuacja i byłem całkowicie spokojny. Tej wiosny i lata naprawie się do konca
    • dotera Re: Przełom 24.04.25, 06:55
      Po przebudzeniu odzyskałem instynkt przeciągania się jak kocur . Idzie ku dobremu.
    • dotera Re: Przełom 24.04.25, 07:56
      Kluczem do całej sylwetki okazują się napięcia w nogach. Reszta jest konsekwencją jak roślina która ma dobre mocne korzenie rośnie do góry.
      • dotera Re: Przełom 24.04.25, 08:00
        W sporcie widać że sprawność to nogi. Dodałbym do tego silny chwyt który był wyznacznikiem męskości. Reszta to konsekwencje
        • dotera Re: Przełom 24.04.25, 08:31
          A propos. Kiedyś zauważyłem jaka mądrość jest w leśnych ścieżkach zdrowia. Chyba nikt ich nie używa a na nich jest wszystko do odpowiedniej sprawności. Teraz jest modne pakowanie
          • dotera Re: Przełom 24.04.25, 08:33
            A jak się weźmie dawne wojskowe tory przeszkód to widać że potrzeba nóg i chwytu.
    • dotera Re: Przełom 25.04.25, 08:12
      Poprawia się jakość snu. Sylwetka się wyprostowała i zwezyla żołądek. To zmniejsza żarłoczność. Naprawdę się odblokowałem. Teraz to trzeba wzmocnić.
      • dotera Re: Przełom 25.04.25, 13:22
        To co odstaje to stopy . Zaczynam rozumieć czemu lowen przywiązywał do nich większą uwagę jak i praktyki jogina dla początkujących
        • dotera Re: Przełom 25.04.25, 13:33
          Wszystkie sprawy z którymi miałem problem w górze się poprawiły a wszystko dzięki poprawie nóg . Szyja mi łatwiej ustabilizować. To jest rola uziemienia.

Przechodze do końca na wiedzę wschodnia. Zachodni fitness to marnowanie energii.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka