Dodaj do ulubionych

Kasy samoobsługowe

11.04.26, 07:01
kobieta.gazeta.pl/redakcyjne/7,198460,32714058,skanujemy-produkty-za-ktore-zaplacimy-ile-warta-jest-nasza.html#do_w=480&do_v=1652&do_st=RS&do_sid=2562&do_a=2562&do_upid=1652_ti&do_utid=32714058&do_uvid=1775735612585&s=WeekendSMT
Co za bzdurny tekst. Jedyny problem realny z kasami samoobsługowymi jest taki, ze przygotowują do likwidacji gotówki. Dyskonty także przygotowują , ze musisz zakładać aplikacje bo sporo taniej i w końcu płacenie gotówką będzie dla bogatych. Zżyjemy w świecie w którym każdy najdrobniejszy ruch jest pod kontrolą kamer, Internetu, zapisów cyfrowych w banku.

Obserwuj wątek
    • dotera Re: Kasy samoobsługowe 11.04.26, 07:02
      Cyfryzacje tworzą psychopaci, którzy chcą zabić człowieczeństwo.
    • dotera Re: Kasy samoobsługowe 11.04.26, 07:12
      Na amerykańskich filmach przy kasach stał człowiek pakujący zakupy. Już nie stoją. Czy wykonują ludzie darmową pracę? Kiedyś wszyscy jezdzili autobusem z kierowcą, dziś mnostwo jedzie swoim samochodem i kieruje. Czy wykonuje pani darmową pracę?
      • dotera Re: Kasy samoobsługowe 11.04.26, 07:15
        Miejscem darmowej pracy jest internet. Ktoś napisze prosty program, a pozniej miliony ludzi są na tej stronie i tylko one generują życie , którego szukają na tej stronie, a twórca tego programu zostaje miliarderem.
    • dotera Re: Kasy samoobsługowe 11.04.26, 09:19
      pod artykułem wpis osobnika ze kiedys się przejmował jak układać towary zeby kasjercwe było łatwiej a teraz jako coś kassjerce nie pasuje to z mordą na nią bo jest klientem.

Kwintesencja lewicowo liberalnej mentalności. Bez pudła to jest zawsze widoczne. Najpierw mysie pysie bo się boją, a pozniej agresja coraz bardziej psychopatyczna.
      • dotera Re: Kasy samoobsługowe 11.04.26, 09:20
        Kiedyś czytałem tekst z usa. Jesli widze u szefa na biurku jego zdjecie z młodosci jako hipisa wiem ze jest psychopatą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka