dotera 07.06.26, 08:21 www.youtube.com/watch?v=UU5kYdWP9VQ Nie wiem czy ta pani zabrała komuś płeć, wiem za to ze niszczy język polski. W kierunku wschodnim. Kojarzy mi się to z Rosją jak mówią na policję policjanta policejskij Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dotera Re: Osoba uczniowska 07.06.26, 08:23 Dla mnie to jest sprzeczne wewnętrznie . Jeśli o człowieku mówimy przymiotnikiem brzmi to bardziej degradująco, a nie zaznaczona jest osobowość Odpowiedz Link
dotera Re: Osoba uczniowska 07.06.26, 08:30 Polityka tożsamości lewicowa powoduje problemy a nie je rozwiązuje. Główny problem psychiczny polega właśnie na tym ze utożsamiamy się z jakąś etykietką jako sobą. Sądzę też ze to produkuje gwałtowny wysyp na zachodzie osob tzw nienormatywnych. Młodzieży się miesza w głowie. Jeśli jest problem psychologiczny czyli są takie osoby trzeba konkretnie w konkretnych sytuacjach badać jak pomóc poradzić sobie z tymi sytuacjami. Na tym zresztą powinna polegać rola psychologa. Absurd polega na tym ze oni zajęli się tożsamościami. Sądzę zresztą ze to celowy sabotaż w ramach wojny informacyjnej Odpowiedz Link
dotera Re: Osoba uczniowska 07.06.26, 08:36 Swiadomość to co innego niż kolejna informacja z której czyni się tożsamość. Kwestia świadomośći jest absolutnie empiryczna. Oni to odwrócili. Odpowiedz Link