smoru1 27.01.13, 16:57 I to jest właśnie dowód, że z trobofilią można bezpiecznie urodzic Mała Asia jest już na świecie razem z mamusią Karmenk nawet nie wiesz, jak bardzo potrzebowałam tej wiadomości. Dzięki dziewczyny Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lumija Re: 3-martek urodziła :D 27.01.13, 18:20 już raz gratulowałam, ale z przyjemnością zrobię to raz jeszcze Odpowiedz Link
miximi Re: 3-martek urodziła :D 29.01.13, 12:21 To są najwspanialsze wiadomości))) gratulujemy i cieszymy się oboje z mężem (bo on od jakiegoś czasu kibicuje moim poszukiwaniom i tez cieszy się z waszych radości). Ściskamy mamusię i małą Asię - i dziękujemy za to ogromne pewnie ok. pół kg nadziei Odpowiedz Link
ela-80 Re: 3-martek urodziła :D 29.01.13, 22:07 to i ja serdecznie gratuluje!!!! super wiadomości Odpowiedz Link
smoru1 Re: 3-martek urodziła :D 29.01.13, 22:09 Mam nadzieję, że Martusia z maleńką Asią jak wrócą do domu, to się odezwie Jak znajdzie czas Wiem tylko, że poród przebiegł szybko i sprawnie Odpowiedz Link