dolor 06.09.08, 00:46 kto stawia, że wątek spadnie, a kto, że zostanie? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=99&w=84310837 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
of.woman.born Re: rosyjska ruletka 06.09.08, 01:02 dolor napisał: > kto stawia, że wątek spadnie, a kto, że zostanie? > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=99&w=84310837 Zostanie. Będzie robił za listek figowy. Odpowiedz Link
dolor Re: rosyjska ruletka 06.09.08, 01:06 też stawiam, że zostanie. Zwłaszcza, jak eizo udzielił porady i wsparcia "tak to jest". Czy zapraszaliśmy Carlę? Odpowiedz Link
of.woman.born Re: rosyjska ruletka 06.09.08, 01:14 dolor napisał: > też stawiam, że zostanie. Zwłaszcza, jak eizo udzielił porady i wsparcia "tak t > o > jest". > Czy zapraszaliśmy Carlę? To pytanie nie do mnie, ale jeśli mogę coś zasugerować to nie rób sam sobie na złość i zapytaj ją sam na Depresji. Wiesz najlepiej że najważniejsi są ludzie a nie jakieś konkretne forum czy strażnik więzienny (snajper sam tak się określił, więc mu w niczym nie uchybiam). Przepraszam (sic!), za sugestię ale wydaje mi się, że trochę Cię to gniecie... Odpowiedz Link
dolor Re: rosyjska ruletka 06.09.08, 01:20 Nie to mnie gniecie. Tylko mam nadzieję, że ktoś napisze: zapraszaliśmy, ale nie chciała, albo coś podobnego. Każdemu się zdarza, że ktoś mu działa na nerwy, na mnie tak Carla i jej "słoneczko świeci, jak się dziś czujecie". Oczywiście i tak ją zaprosimy, ona to przeczyta, a ja się będę tłumaczył. Pożyczę więc od Ciebie: przepraszam, Carla. Odpowiedz Link
of.woman.born Re: rosyjska ruletka 06.09.08, 01:23 dolor napisał: > Nie to mnie gniecie. Tylko mam nadzieję, że ktoś napisze: zapraszaliśmy, ale ni > e > chciała, albo coś podobnego. Każdemu się zdarza, że ktoś mu działa na nerwy, na > mnie tak Carla i jej "słoneczko świeci, jak się dziś czujecie". Oczywiście i ta > k > ją zaprosimy, ona to przeczyta, a ja się będę tłumaczył. Użyj nożyczek. Ten pierwszy i ostatni raz. Moim zdaniem to żaden grzech wycinać siebie samego. Wszyscy śpią, nikt nie zauważy:-) Odpowiedz Link
of.woman.born Re: rosyjska ruletka 06.09.08, 01:28 of.woman.born napisała: Poczułam się dealer, który cię namawia do wzięcia pierwszej działki.. Aż mnie zmroziło.. Głupia jestem. > Odpowiedz Link
nienill Re: rosyjska ruletka 06.09.08, 02:08 of.woman.born napisała: > Wszyscy śpią, nikt nie zauważy:-) looserka zauważy i bedzie mogla go tym szantazowac do konca zycia :) Odpowiedz Link
of.woman.born Re: rosyjska ruletka 06.09.08, 13:55 nienill napisała: > of.woman.born napisała: > > > Wszyscy śpią, nikt nie zauważy:-) > looserka zauważy i bedzie mogla go tym szantazowac do konca zycia :) > Nie znam loserki, ale myślę, że będzie w lekkim szoku jak zobaczy jak jakie prężne forum założyła:-) Odpowiedz Link
dolor Re: rosyjska ruletka 06.09.08, 01:29 Apage, Satanas! Czyżbyś naprawdę była wysłannikiem grupy wielbicieli snajpera?!!! Odpowiedz Link
of.woman.born Re: rosyjska ruletka 06.09.08, 01:31 dolor napisał: > Apage, Satanas! > Czyżbyś naprawdę była wysłannikiem grupy wielbicieli snajpera?!!! To było na odlew... Odpowiedz Link
dolor Re: rosyjska ruletka 06.09.08, 01:35 Przepraszam:-) Aż mi się drzewko połamało. Chyba trzeba spać. Odpowiedz Link
of.woman.born Re: rosyjska ruletka 06.09.08, 01:37 dolor napisał: > Przepraszam:-) > Aż mi się drzewko połamało. > Chyba trzeba spać. Nie gniewam się. Dobranoc. -- Odpowiedz Link
of.woman.born Tu macie jakąś zagubioną duszę... 06.09.08, 14:15 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=71021 Odpowiedz Link
lucyna_n Re: Tu macie jakąś zagubioną duszę... 06.09.08, 19:12 ta dusza jest jak na moej oko czymś na kształt trolla wrzuć w wyszukiwarkę Odpowiedz Link
of.woman.born Re: Tu macie jakąś zagubioną duszę... 06.09.08, 19:17 lucyna_n napisała: > ta dusza jest jak na moej oko czymś na kształt trolla > wrzuć w wyszukiwarkę Wierzę Ci na słowo... Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: Tu macie jakąś zagubioną duszę... 06.09.08, 21:33 ta dusza pisuje na forum chad i chyba nie bardzo wie, co się szerzej na forum dzieje Odpowiedz Link