Dodaj do ulubionych

Wypraszam sobie

18.01.13, 09:21
jako by kiedykolwiek podalam imie Varny i dane innych osob. Prosze przytoczyc chociaz jeden link w ktorym to "wedlego goscia" zrobilam. naprowadzenie na Varne w innym watku przez osobe trzecia bylo chamskie i ponizej pasa. Rece emi opadaja.
Obserwuj wątek
    • madau Re: Wypraszam sobie 18.01.13, 09:24
      A to, to juz jest chwyt ponizej pasa:

varna771 18.01.13, 00:03 Odpowiedz
      alberta_rozmus napisał(a):

> Nika na końcu, ale nie Wero. Madau pomogła Uwierzowi. Najpierw opowiadała na le
      > wo i prawo o sobie, podawała swoje ip, rozdawała swoje dane, a potem pochwaliła
      > się, że jest z Varną na fejsbuku, choć miała znajomych dla każdego dostępnych.
      > A Varna na Kobiecie i E-mamie dość powiedziała o sobie, by nie być tajemnicza

To nie Madau!!!!!!!!! wiem kim jesteś kochana wiec zmiana nicka nic ci nie da!!! czujesz sie kompetentna by naprowadzać na moje dane personalne? przestrzegam!! jezeli ktoś ujawni moje imię i nazwisko spotkamy się w sadzie!!! owszem mam stałego nicka od 8 lat ale wiem co pisałam na innych forach i tym się zdemaskowałaś bo juz kiedyś oznajmiłaś mi skąd mnie znasz!!! co za hipokryzja!!!
      • madau Re: Wypraszam sobie 18.01.13, 09:25
        I gdzie ja podalam swoje dane?
        • ditta12 Re: Wypraszam sobie 18.01.13, 10:42
          Ja to podałam jak miałam manije czy cós,ale ludzi mi nawłaziło jak szczurów i myszy!Szok:D
          • uwierz_w_to Re: Wypraszam sobie 18.01.13, 10:53
            umc...umc..siala la gdzie jest ta nasza lolita.
            • uwierz_w_to Re: Wypraszam sobie 18.01.13, 10:54
              żrem czpiki.
              • ditta12 Re: Wypraszam sobie 18.01.13, 11:00
                Szto eto czpiki ?
                Szpiki z kości szpikowej?:D
                • madau Re: Wypraszam sobie 18.01.13, 13:03
                  Ja nigdy nigdzie swoich danych nie podawalam. Tylko na priva. Innych ludzi tez danych NIGDY nie podawalam wiec ten koles czy ta kolezanka alberta_rozmus ma jakies rozdwojenie jazni.

Prosze, niech mi poda jednego, jedynego linka gdzie podawalam swoje czy tez innych dane a uchyle czapke z glow.

alberta_rozmus
                  to co zrobilas Varnie jest swinskie i chamskie, w glowie mi sie niemiesci ze mozna cos takiego zrobic. Mnie to jaks forma zemsty powiewa. Ochyda.
                  • ditta12 Re: Wypraszam sobie 18.01.13, 13:15
                    Ja swe tylko podałam raz w maniji ale "coś" mi kazało.
                    • uwierz_w_to Re: Wypraszam sobie 18.01.13, 13:17
                      Ditta twoje nazwisko pauje do ciebie jak ulał:) nic dodać nic ująć:D
                      • ditta12 Re: Wypraszam sobie 18.01.13, 13:44
                        Ja mam dwa.:)
                    • madau Re: Wypraszam sobie 18.01.13, 13:18
                      No jak w mani to pewnie. ja pewnikiem tez bym podala. Ale nigdy tego nie robilam.

co do alberta_rozmus to dyskutowalam z Varna. Wkopalas sie kolezanko. I to bardzo gleboko. Varna wie kim jestes a i mi sie pozzle w calosc ukladaja.
                      • uwierz_w_to Re: Wypraszam sobie 18.01.13, 13:25
                        madau nie zniżaj się do człowieka boś ty Bogini, jak Ditta,Szpile i Varna, my ponad ludźmi.
                        • madau Re: Wypraszam sobie 18.01.13, 13:30
                          Milo zes to powiedzial Uwierzu :)
                          • ditta12 Re: Wypraszam sobie 18.01.13, 13:44
                            :D:D:D
                            • madau Re: Wypraszam sobie 18.01.13, 14:21
                              No, jak juz nerwy puscily i zjadalam tego steka sojowego ( a zadymione cale mieszkanie) to moge sobie powiedziec ze jestem boginia :D
                              • ditta12 Re: Wypraszam sobie 18.01.13, 16:35
                                No to ty Boginia od komina :D:D:D
                                Tak go mocno spaliłaś??!!!
    • Gość: tępi_i_tłuści Re: Wypraszam sobie IP: *.dynamic.chello.pl 18.01.13, 16:50
      madau napisała:

naprowadzenie na Varne
      > w innym watku przez osobe trzecia bylo chamskie i ponizej pasa. Rece emi opada
      > ja.

Rzucasz się jak pchła na grzebieniu jakbyś już kompletnie zgłupiała, a podobno konczyłaś dobre szkoły więc powinnaś chyba coś myśleć. Nikt inny tylko ty naprowadziłaś na Varnę. Podawałaś publicznie tyle danych wiele razy, że to proste ciebie znaleźć. Jeszcze gdy udawałaś mężatkę z dziećmi to nie tylko kłamałaś, ale dużo prawdziwych szczegółów pisałaś. Spytaj uwierz_w_to jak znalazł Varnę na FB. Założę się, że dzięki tobie. Pretensje masz do "osób trzecich" a siebie i uwierz_w_to nie widzisz. Jaki ty masz iloraz kobieto ?
      • ditta12 Re: Wypraszam sobie 18.01.13, 16:56
        .wikipedia.org/wiki/Dzielenie
        W działaniu tym występują dwa operandy nazywające się dzielną i dzielnikiem. Wynik dzielenia nazywany jest ilorazem.

gość portalu:tępi_i_tłuści napisał(a)
        <Jaki ty masz iloraz kobieto ?>

Ty fajny gościu portalu ze takie pytania ludziom zadawasz :D
        • uwierz_w_to Re: Wypraszam sobie 18.01.13, 17:00
          a jak on ten iloraz pomnożył? czy może podzielił?
          • uwierz_w_to Re: Wypraszam sobie 18.01.13, 17:02
            Wołoszański to się chowa, ze swoimi teoriami jest najlepszy:D
            • ditta12 Re: Wypraszam sobie 18.01.13, 17:16
              Pytanie
              _Ilo?
              Odpowoedź
              _raz
              • ditta12 Re: Wypraszam sobie 18.01.13, 17:22
                Madau,a tak abstra ch...ąc od tematu.Co miałaś do tego steku sojowego.Jarzynkę?Suróweczkę?
                Ja lubię z surówką ale z frytkami czasem robię i z surówką.
              • uwierz_w_to Re: Wypraszam sobie 18.01.13, 17:23
                aha to było pytanie no tak, ilo_ raz.
                to wynik mnożenia, na raz,czyli ilo_raz a mnożymy przez ile? chyba przez zero, to dobrze prawisz Ditta.
                • ditta12 Re: Wypraszam sobie 18.01.13, 17:31
                  Cholero nie dziel przez "0" tak mnie pani od matematyki nauczyła.
                  • uwierz_w_to Re: Wypraszam sobie 18.01.13, 17:35
                    ditta12 napisała:

> Cholero nie dziel przez "0" tak mnie pani od matematyki nauczyła.

nie dzielę, ani nie mnożę bo się nie da ja swoim sposobem to pomnożyłem:D
                    • uwierz_w_to Re: Wypraszam sobie 18.01.13, 17:41
                      uwierz_w_to napisał:

> ditta12 napisała:
                      >
                      > > Cholero nie dziel przez "0" tak mnie pani od matematyki nauczyła.

Pomnożymy wtenczas to przez 1.
      • madau Re: Wypraszam sobie 18.01.13, 17:23
        Moje konto jest czesciowo zablokowane drogi tepi_i_tlusci. na przyklad nie widac na nim moich znajomych. A nawet jezeli Uwierz stalby sie moim znajomym to jak odnalazlby Varne wsrod moich?
        Przeciez nie znal jej imienia, ktorego czesc podala Twoja kolezaneczka wczoraj. Mleko sie wylalo ale Varna to madra dziewczyna po nitce do klebka doszla kim JEST ta osoba. Ja tez wiem juz teraz i tym bardziej zgadzam sie z moim stwierdzeniem ze to, co zrobila Twoja kolezanka wczoraj ( uchylajac czesc jej imienia) to ochyda. Nigdy bym sie po niej czegos takiego nie spodziewala.
        • uwierz_w_to Re: Wypraszam sobie 18.01.13, 17:26
          Ja tam lubie kociaki, oglądać na obrazkach;)
          • uwierz_w_to Re: Wypraszam sobie 18.01.13, 17:26
            bo mają takie puszyste futerko.
      • madau Re: Wypraszam sobie 18.01.13, 17:28
        Podawałaś publicznie tyle danych wiele razy, że to proste
        > ciebie znaleźć. Jeszcze gdy udawałaś mężatkę z dziećmi to nie tylko kłamałaś, a
        > le dużo prawdziwych szczegółów pisałaś.

Wybacz ale nie pamietam tego co owczas pisalam. Zreszta, kogo to teraz obchodzi?
        • ditta12 Re: Wypraszam sobie 18.01.13, 17:34
          Psychiatria:
          Patrz "osobowość mnoga " lub "rozwarstwienie jaźni".
        • Gość: ło matko Re: Wypraszam sobie IP: *.dynamic.chello.pl 18.01.13, 17:43
          Podobno nigdy nie powiedziałaś nic, żeby na Varnę naprowadzić i to już pamiętasz. Czego innego nie pamiętasz. Pamięć wybiórcza jako usprawiedliwienie głupoty. Jak to było z uwierz_w_to ? Spytaj przyjaciela czemu szukał Varny choć sobie nie życzyła i jak ją znalazł. Tylko dzięki tobie i samej Varnie. Wystarczyło pamiętać ją z Kobiety czy E-mamy.
          • madau Re: Wypraszam sobie 18.01.13, 17:46
            na kobiety i Emamy nigdy nie wchodzilam, nawet nie wiedzialam ze Varna tam jest
            • ditta12 Re: Wypraszam sobie 18.01.13, 17:47
              To do Ciebiebie Madau było?A pod moim postem.O!Pardon.
              • ditta12 Re: Wypraszam sobie 18.01.13, 17:49
                Aż napisałam "ciebiebie" z tego wszystkiego.
                Co Wy tak na temat ten jeden jakiś się uwzięliście ludzie?:)
                Varna i Varna a ona tu wcale nie przychodzi nawet ;)
          • ditta12 Re: Wypraszam sobie 18.01.13, 17:46
            Gość portalu: ło matko napisał(a):

> Podobno nigdy nie powiedziałaś nic, żeby na Varnę naprowadzić i to już pamiętas
            > z. Czego innego nie pamiętasz. Pamięć wybiórcza jako usprawiedliwienie głupoty
            > . Jak to było z uwierz_w_to ? Spytaj przyjaciela czemu szukał Varny choć sobie
            > nie życzyła i jak ją znalazł. Tylko dzięki tobie i samej Varnie. Wystarczyło p
            > amiętać ją z Kobiety czy E-mamy. >

I znów coś na mnie a ja nie wiem o co coziiiiiiiiiiiii :(
            • madau Re: Wypraszam sobie 18.01.13, 17:50
              Spoko. konto na FB poblokowane. Nikt tam juz nie bedzie buszowal.

A od Varny dla trolli: pocalujcie mnie w dupe.
              • malze_w_kalesonach Re: Wypraszam sobie 18.01.13, 18:05
                Durza dupa, wienc durzo troli bendzie musiało całować. A kto to jest trol ? Uwierz przeprosił te calom varne, że szperał aby jom wyszperać. Dittcia muwi ze jak ma manje, to chce sie jej wyjawiadź dane. Tylko madał najpierf coś rosgadasz i potem na innych zwalasz.
                • madau Re: Wypraszam sobie 18.01.13, 18:08
                  malze_w_kalesonach napisał(a):

> Durza dupa, wienc durzo troli bendzie musiało całować. A kto to jest trol ? Uwi
                  > erz przeprosił te calom varne, że szperał aby jom wyszperać. Dittcia muwi ze ja
                  > k ma manje, to chce sie jej wyjawiadź dane. Tylko madał najpierf coś rosgadasz
                  > i potem na innych zwalasz

co ja rozgadalam? Potwierdz linkiem. Znajdz chociaz jednego.
            • madau Re: Wypraszam sobie 18.01.13, 17:57
              > I znów coś na mnie a ja nie wiem o co coziiiiiiiiiiiii :(

Spokojnie Dittus to jakis zbiorowy atak na Varne ale na szczescie u mnie na fejsie wszysto poblokowane, Varny danych nie podawalam, czesc jej imienia podala wczoraj pewna pani-troll, zreszta przez Varne rozszyfrowana, wiec jak podala koniec imienia NIKA to ilez to imion konczy sie tak samo. Sprawa byla prosta od pocztaku ale nie z mojej winy bo ja wyraznie napisalam ze danych Varny nie podam i nie podalam.
              • madau Re: Wypraszam sobie 18.01.13, 18:01
                Tu masz dowod bo temten watek wylecial na osla:

varna771 18.01.13, 00:03 Odpowiedz
                alberta_rozmus napisał(a):

> Nika na końcu, ale nie Wero. Madau pomogła Uwierzowi. Najpierw opowiadała na le
                > wo i prawo o sobie, podawała swoje ip, rozdawała swoje dane, a potem pochwaliła
                > się, że jest z Varną na fejsbuku, choć miała znajomych dla każdego dostępnych.
                > A Varna na Kobiecie i E-mamie dość powiedziała o sobie, by nie być tajemnicza

tak ze wina lezy ewidentnie po stronie rozszyfrowanej pani alberty_rozamus, znanej i Varnie i mnie. Podlozyla sie bardzo, za wiele detali podala.

I jeszcze raz od Varny, cytuje: pocalujcie mnie w dupe
                • malze_w_kalesonach Re: Wypraszam sobie 18.01.13, 18:08
                  Teras jestem zdenerwowany. Jakiś wontek wyciento ? To tu jest cenzura ? Nie lubie forum z cenzurom.
                  • ditta12 Re: Wypraszam sobie 18.01.13, 18:11
                    Muzyka łagodzi obyczaje atu ktoś wlazł co się nazywa małe w kalesonach~!
                    Oj nie mogę już :D:D:D
                    A do mnie mówi dycia,a może nie do mnie tylko do jakiejś dyci.Już nie wim nic.
                    www.youtube.com/watch?v=qqr7cEB2bj0&NR=1
                    • madau Re: Wypraszam sobie 18.01.13, 18:17
                      ditta12 napisała:

> Muzyka łagodzi obyczaje atu ktoś wlazł co się nazywa małe w kalesonach~!
                      > Oj nie mogę już :D:D:D
                      > A do mnie mówi dycia,a może nie do mnie tylko do jakiejś dyci.Już nie wim nic

To mysle ze mial byc usmieszek w strone szpil_i_ostryg ;)
                    • malze_w_kalesonach Re: Wypraszam sobie 18.01.13, 18:18
                      Dycia masz nicka dycia ? Chyba ditcia. Jesteś gróba ? Ja jestem w sam ras i bym chciał zapoznać takom w sam ras a grubej nie. Jagbyś nie była gróba to sie byś chciała zapoznadź ?
                • malze_w_kalesonach Re: Wypraszam sobie 18.01.13, 18:13
                  A kto ta alberta ? Wasza pszyjaciułka ? Morzna poprosić o zapoznanie z niom ? Pocionga mnie imie
                  alberta. Jak nika na koncu to monika albo weronika. Alberta to monika ? Jeszcze morze bydź nika kupyrova albo dominika. Z albertom niech mmie ktoś zapozna. Mam takom prośbem.
                  • madau Re: Wypraszam sobie 18.01.13, 18:15
                    alberta przebywa na swoich forach i tylko co jakis czas leb wystawia zeby komus porzadnie przysrac
                    • malze_w_kalesonach Re: Wypraszam sobie 18.01.13, 18:20
                      A nie ma na rzadnych forah alberty. To gdzie jom znaleźdź ?
                      • ditta12 Re: Wypraszam sobie 18.01.13, 18:25
                        <Dycia masz nicka dycia ?>
                        Ditta12:)

Ty erotoman gawędziarz?

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka