of.woman.born Re: czy magda.omna to bertada? 12.09.08, 19:41 to samo sobie pomyślałam. Odpowiedz Link
trollercoaster Re: czy magda.omna to bertada? 12.09.08, 19:52 nowa osoba niewiadomo skad dosc zaangazowana i zaznajomiopna w sprawie szczerze mowiac na kwestie wytrzezwialki wogole bym nie wpadl, pisano o szpitalu i policji, a bertrada wiedziala bo aidka jej list napisala i zwrocila nam uwage na ten fakt pod nickiem magda. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: czy magda.omna to bertada? 12.09.08, 19:57 mamy co prawda prawo do malej manii prześladowczej, ale ja też wyczuwam podobieństwo Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: czy magda.omna to bertada? 12.09.08, 19:54 też mi to przyszło do głowy Odpowiedz Link
of.woman.born Re: czy magda.omna to bertada? 12.09.08, 19:58 aurelia_aurita napisała: > też mi to przyszło do głowy > cześć:-) Nie umiem się z tobą nie przywitać;-) Odpowiedz Link
dolor Re: czy magda.omna to bertada? 12.09.08, 20:22 Przekonujące, choć jedna wada: za dużo linków do postów na temat. To musiałaby być jakaś ulepszona wersja bertrady, normalnie to było: przecież sam najlepiej wiesz, że jest tak, jak ja mówię. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: czy magda.omna to bertada? 12.09.08, 20:23 jakby nie byla bertradą toby tutaj zaprzeczyla, czasu było dość, dla mnei to ona Odpowiedz Link
bajka009 Re: czy magda.omna to bertada? 12.09.08, 20:25 a nawet gdyby to co robi co chce Odpowiedz Link
madau Re: czy magda.omna to bertada? 12.09.08, 20:27 jejku, tylko nie myslcie ze to ja, ja tez jestem Magda! Z francji pisze! Odpowiedz Link
lucyna_n Re: czy magda.omna to bertada? 12.09.08, 20:33 nieee, Ty to mi przypominasz wyleczoną Gretę:) a to pochlebstwo. Odpowiedz Link
dolor Re: czy magda.omna to bertada? 12.09.08, 20:41 Ale zaprzeczyła. To może być ona (magda), jednocześnie bertrada i snajper. I cała reszta forum:-) Odpowiedz Link
remedixi Re: czy magda.omna to bertada? 12.09.08, 20:45 lucyna_n napisała: > nieee, Ty to mi przypominasz wyleczoną Gretę:) a to pochlebstwo. mnie pod którymś nazwaniem wzięłaś za Gretę w akcji to też pochlebstwo, czy politowanie? Odpowiedz Link
konto_online Re: czy magda.omna to bertada? 12.09.08, 22:12 oj oj oj zaczynacie szukać trolli... Odpowiedz Link
hiperrealizm cholera, może to snajper? 12.09.08, 20:28 snajper siedzi na forum od samego poczatki. W niejednej awanturze brał udzial. Ma bardzo duże doświadczenie forumowe. mało kto tak jak on potrafi wyszukiwać roznego rodzaju posty z przeszlosci. w polemikach bardzo czesto posługuje się cytatami i laczami. Odpowiedz Link
dolor Re: cholera, może to Siwa? 12.09.08, 20:42 Te linki do właściwych postów raczej Snajpera dyskwalifikują. Odpowiedz Link