jak_mi_sie_nic_nie_chce 04.10.08, 10:10 pani sie gruntuje pl.youtube.com/watch?v=8NIKCg6WFOc Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nienill Re: kino 04.10.08, 10:18 mnie samą może trzepać, ale jak teraz spojrzalam na kogos innego, to mnie odrzucilo Odpowiedz Link
jak_mi_sie_nic_nie_chce Re: kino 04.10.08, 10:29 lowen na zywo pl.youtube.com/watch?v=5DfYqM2-d8U&feature=related Odpowiedz Link
dolor Re: kino geriatryczne 04.10.08, 10:46 Hoffman jeszcze na żywo. pl.youtube.com/watch?v=O4eHY5CMvwY&feature=related Odpowiedz Link
jak_mi_sie_nic_nie_chce Re: kino geriatryczne 04.10.08, 10:59 zrobil wiecej dobrego dla swiata niz albert einstein. Odpowiedz Link
jak_mi_sie_nic_nie_chce kolejny wielki czlowiek 04.10.08, 11:01 pl.youtube.com/watch?v=LFgqkDCoAag Odpowiedz Link
jak_mi_sie_nic_nie_chce Re: kino 04.10.08, 11:10 pl.youtube.com/watch?v=BcXQK8oNOeE&feature=related cwiczenia bioenergetyczne Odpowiedz Link
jak_mi_sie_nic_nie_chce Re: kino 04.10.08, 11:36 ide do lasu i na mchu sie klade, ale nie mam w sobie tyle energii jak ta pani na kozetce. Odpowiedz Link
dolor Re: kino 05.10.08, 13:11 > pani sie gruntuje A ja się nie mogę pozbyć wrażenia, że pani lepiej by posłużyła godzinka naparzania w worek treningowy albo porządna dawka seksu. Odpowiedz Link
jak_mi_sie_nic_nie_chce Re: kino 05.10.08, 15:06 ale to juz pana ignorancja, prosze bardzo Odpowiedz Link
dolor Re: kino 05.10.08, 15:39 Jasne, że moja. I podobnie mam, jak oglądam np. to: pl.youtube.com/watch?v=9nRY3UtTHvo Odpowiedz Link
jak_mi_sie_nic_nie_chce Re: kino 05.10.08, 16:15 wrazenia ignoranta. chce pan nawalania w worek? ale przeciez to wlasnie praca z cialem lowena, nawalanie tam jest ciagle rakieta, kopanie. chce pan seksu? to tak jakby depresyjnemu by pan pwoiedzial ze radosnego zycia godzina, wyzwoli go z depresji. zeby seks byl wyzwalajacy to tez go trzeba wyzwolic. gwalty jakos nie uzdrawiaja kobiet na przykad czemu? Odpowiedz Link
jak_mi_sie_nic_nie_chce Re: kino 05.10.08, 16:25 a ta pani nie zaklina deszczu wyginajac sie, co trzeba by naukowo udowodnic, jak pan mniema, tylko wygina sie po to bo w tej pozycji ma najmocniejsze poczuce swojego ciala, jest ciezar na nogi, ludzie nie czuja czesto swoich nog, maja nadwyprost, chodza jak kolki, po maratonie pieszym. Odpowiedz Link
dolor Re: kino 05.10.08, 16:49 >chce pan nawalania w worek? ale przeciez to wlasnie praca z > cialem lowena, nawalanie tam jest ciagle rakieta, kopanie. A jest, i bardzo dobrze, tylko że za dużo jest innych rzeczy, a na dodatek nawet to nawalanie jakoś strasznie sztucznie wygląda. Ale ja nie mówię, że tak jest, tylko że takie mam odczucie, jak na to patrzę. Bez naukowej analizy tym razem. >gwalty jakos > nie uzdrawiaja kobiet na przykad czemu? Kiedy kobiety gwałcą, czy kiedy są gwałcone? Bo żaden obiekt gwałtu, nie tylko np. gwałcone zwłoki, sam seksu nie uprawia. Odpowiedz Link
jak_mi_sie_nic_nie_chce Re: kino 05.10.08, 16:54 emocje wygladaja sztucznie. ciekawe czemu? po to sa wlasnie rozne cwiczenia pracy z cialem zeby zachowania nie byly sztuczne tylko autentyczne. a czego tam jest duzo innego? to wszystko z tej samej bajki, zeby mniej myslec a wiecej cialu pozwolic zyc. Odpowiedz Link
dolor Re: kino 05.10.08, 19:30 przeciwnie, emocje wyglądały naturalnie, a ćwiczenia sztucznie. Odpowiedz Link
jak_mi_sie_nic_nie_chce Re: kino 05.10.08, 19:45 ale cwiczenia sa po to zeby te emocje odblokowac Odpowiedz Link
jak_mi_sie_nic_nie_chce Re: kino 05.10.08, 19:50 zreszta jedyne sztuczne cwiczenia ktore tak wygladaja to te ktore sam polecasz, czyli walenie, aczkolwiek cel wcale sztuczny nie jest. pelno cwiczen to sa cwiczenia oddechowo rozluzniajace, rozciaganie. Odpowiedz Link
jak_mi_sie_nic_nie_chce Re: kino 05.10.08, 17:00 a o co chodzilo z tym ze sam seksu nie uprawia? ze obiekt gwalcony jest wspolodpowiedzialny? Odpowiedz Link
dolor Re: kino 05.10.08, 19:32 Chodziło o to, że obiekt gwałcony niczego nie uprawia. Jest tylko ofiarą przemocy. Odpowiedz Link
jak_mi_sie_nic_nie_chce Re: kino 05.10.08, 19:47 no wlasnie. rada wiec mniej wiecej taka jak osobie ze zlamanymi nogami mowic zeby wiecej chodzil Odpowiedz Link
dolor Re: kino 05.10.08, 20:46 Aż jeszcze raz sprawdziłem, ale jak byk stoi, że się wrażenia pozbyć nie mogę, a nie że panią bym uleczył. Odpowiedz Link