21.11.08, 23:10
Przyznaj się ile masz lat- niedługo skończysz 18;p.Nikt Cię za to nie zbije
chociaż nie wiem jak ci którzy z tobą....
Obserwuj wątek
    • crysstiano Re: Krystian 22.11.08, 10:18
      suchmen chce mi sie rzygac.
      wypierdalaj.
      jak by mi cokolwiek zalezalo to bym wstawil skan dowodu os. ale mi nie zalzy i
      niechce mi sie.
      i dzieki ze mnie powiadomiles na gg o tym poscie.jestes gleboko cipowaty.
      ale naprawde niemam sily.
      • suchmen Re: Krystian 22.11.08, 10:29
        Oświadczam wszem i wobec że ja nie mam nic wspólnego z tym postem i sugeruję że krystianek ma najwyraźniej urojenia oskarżając mnie o takie rzeczy.Nie zamierzam dalej się tłumaczyć za tego "paranoika" i wybaczcie-mam inne ciekawsze zajęcia niż rzekome dokuczanie temu gościowi.Pozdrawiam wszystkich znajomych:)
        • graffffi Re: Krystian 22.11.08, 10:31
          suchmem jesteś mało wiarygodny. I co by się nie stało ja zawsze będę po stronie
          Krystka :)
          • suchmen Re: Krystian 22.11.08, 10:34
            Zawsze możesz sprawdzić moje ip jeśli nie wierzysz.Aha Krystian dawno mi na gg powiedział że będzie pisał o mnie kłamstwa bowiem ludzie jemu wierzą.Czekam aż się przejedzie
            • lucyna_n Re: Krystian 22.11.08, 13:27
              ja wolalabym z Crysstiano zgubić niż z suchym znaleźć.
              • suchmen Re: Krystian 22.11.08, 13:32
                lucyna_n napisała:

> ja wolalabym z Crysstiano zgubić niż z suchym znaleźć.

a co to wyliczanka kto jest lepszy? normalnie jak w piaskownicy;)
                • lucyna_n Re: Krystian 22.11.08, 13:34
                  wiadomo kto jest lepszy, i nie trzeba nic wyliczać.
                  • suchmen Re: Krystian 22.11.08, 13:35
                    komu wiadomo, temu wiadomo:)
                    • suchmen Re: Krystian 22.11.08, 13:37
                      Kto lepszy? Chamek z Warszawki czy niezrównoważony schizofrenik i zboczeniec?
                      • suchmen Re: Krystian 22.11.08, 13:38
                        Odpowiedź nasuwa się sama;) A ty lusio co? Obraziłaś mnie że niby ja nasłałem an Was adminów a tu zonk-popatrz okazało się że to nie ja byłem:) i co teraz powiesz? Nie głupio Ci?;d
                        • suchmen Re: Krystian 22.11.08, 13:40
                          Nie znasz mnie a wydajesz swoje osądy-brawo:) Czy tak się zachowuje osoba w pełni dojrzała i odpowiedzialna? No burdę żeś zrobiła normalnie wtedy że aż żal:) Ale ja urazy długo nie chowam
                          • lucyna_n ROTFL n/t 22.11.08, 15:01

• aidka Re: Krystian 22.11.08, 15:10
              suchy, to niesamowite jak to Ty kłamiesz.
              opowiadasz o ludziach o których nie wiesz nic i ich nie znasz,
              bzdety.
              zarzucasz błędne intencje i cele, przestawiasz pseudo-fakty sam
              kłamiąc nieprawdopodbnie.
              /wiesz, nabrałeś mnie gdyś do mnie nie pisał na priv kiedyś./

wycofuję się z gadek z Tobą, choć nabijasz tu licznik.
              • suchmen Re: Krystian 22.11.08, 15:11
                aidka napisała:

> suchy, to niesamowite jak to Ty kłamiesz.
                > opowiadasz o ludziach o których nie wiesz nic i ich nie znasz,
                > bzdety.
                > zarzucasz błędne intencje i cele, przestawiasz pseudo-fakty sam
                > kłamiąc nieprawdopodbnie.
                > /wiesz, nabrałeś mnie gdyś do mnie nie pisał na priv kiedyś./
                >
                > wycofuję się z gadek z Tobą, choć nabijasz tu licznik.

i kto to mówi-zwłaszcza 1 zdanie;d
    • crysstiano Re: Krystian 22.11.08, 14:07
      kto jest schizofrenik a kto chamek? muwisz o sobie? bo nierozumiem
      • suchmen Re: Krystian 22.11.08, 14:07
        crysstiano napisał:

> kto jest schizofrenik a kto chamek? muwisz o sobie? bo nierozumiem

Po tym jak kłamiesz nie chcę z tobą rozmawiać i dobrze że nie rozumiesz.
        • suchmen Re: Krystian 22.11.08, 14:09
          Aha podobno dostałem bana i nie mogę pisać na forum.Tak mówiłeś kiedyś, jednak okazało się że lubisz kłamać:)
          • crysstiano Re: Krystian 22.11.08, 14:10
            to nierozmawiaj.ze juz nie wspomne o tym zalosnym xtubie.idz juz do pracy bo
            szkoda klawiatury
            • suchmen Re: Krystian 22.11.08, 14:14
              crysstiano napisał:

> to nierozmawiaj.ze juz nie wspomne o tym zalosnym xtubie.idz juz do pracy bo
              > szkoda klawiatury

chodze, chodzę za to ty podobno jesteś szczęśliwy i masz kogoś a okazuje się że to też twoje kolejne kłamstwo bo byś nie spędzał tyle czasu na forum jakbyś miał kogoś i mieszkał u niego.
              • suchmen Re: Krystian 22.11.08, 14:15
                a dobrewiesci1 to Kamil na 99% bo nadal mieszkasz u nich i ma cię dość dlatego stara się ceibie ośmieszyć-proste
                • lucyna_n Re: Krystian 22.11.08, 14:41
                  suchy schodzisz poniżej własnego poziomu
                  dno dno i jeszcze raz dno.
                  Nikt już neiw eierzy w ani jedno twpoje słowo, możesz się nie wysilać. Idź sobie
                  popisz z betrandą a tutaj nie masz po co przychodzić.
                  • suchmen Re: Krystian 22.11.08, 14:45
                    lucyna_n napisała:

> suchy schodzisz poniżej własnego poziomu
                    > dno dno i jeszcze raz dno.
                    > Nikt już neiw eierzy w ani jedno twpoje słowo, możesz się nie wysilać. Idź sobi
                    > e
                    > popisz z betrandą a tutaj nie masz po co przychodzić.

mam po co i ty nic nie zrobisz.poklaszcz sobie
                    • lucyna_n Re: Krystian 22.11.08, 14:48
                      nie zamierzam nic robić, niech się ta twoja kompromitacja dopełni.
                      będą tu twoje wypociny wisiały po wiek wieka.
                      • suchmen Re: Krystian 22.11.08, 14:49
                        właśnie to twoja kompromitacja bo durna jesteś jak nie wiem-nie widzisz oczywistych rzeczy aż żal
                        • suchmen Re: Krystian 22.11.08, 14:50
                          a przeprosiłabyś mnnie chociaż za to ze posądziłaś mnie o nasłanie moderatorów i powiedziałas wiele razy ""spierdalaj"
                          • lucyna_n Re: Krystian 22.11.08, 14:54
                            spierdalaj szmato
                            :)
                            • suchmen Re: Krystian 22.11.08, 14:55
                              no proszę-sama się kompromitujesz:) taka stara a takie słownictwo
                              • crysstiano Re: Krystian 22.11.08, 14:57
                                chyba sie rozplacze zaraz.
                                co ma forum do wiatraka czyli bycie z kims a pisanie.
                                to obled...
                                • suchmen Re: Krystian 22.11.08, 14:58
                                  pisanie ale jakie!! w stylu-ech jak mi źle itp. mimo że mówiłeś co innego-jesteś fałszywy do oporu
                                  • crysstiano Re: Krystian 22.11.08, 14:59
                                    what? co brales???
                                • lucyna_n Re: Krystian 22.11.08, 14:58
                                  nie mów mu tak bo zaraz się będzie chwalił że ma manię:)
                                  • suchmen Re: Krystian 22.11.08, 14:59
                                    Nic nie brałem-jesteście mistrzami manipulacji ale mnie nie pokonacie-koniec! trafiła kosa na kamień:)
                                    • lucyna_n Re: Krystian 22.11.08, 15:00
                                      :))))))
                                      • suchmen Re: Krystian 22.11.08, 15:00
                                        ;DDD
                                    • crysstiano Re: Krystian 22.11.08, 15:01
                                      nkt cie nie chce pokonywac.to nie gierka tibia czy inna sribia.
                                      tylko: przestan piepszyc
                                      wysylac xtuby pedofilskie bogu diucha winym ludziom
                                      no.
                                      • suchmen Re: Krystian 22.11.08, 15:02
                                        jakie xtuby?! jaka tibia??? coś brałeś?
                                        • crysstiano Re: Krystian 22.11.08, 15:02
                                          kretynie w sprawie xtuba zglosilem na policje.przeciez wies
                                          • suchmen Re: Krystian 22.11.08, 15:03
                                            jakie xtube? co ty chrzanisz!
                                            • crysstiano Re: Krystian 22.11.08, 15:05
                                              suchy- to muj ostatni post do ciebie: wiesz ze jest swiadek. ale nie chce jej w
                                              to mieszac bo to niewinny czlowiek. wiec przestan juz sciemniac.ok?
                                              • suchmen Re: Krystian 22.11.08, 15:05
                                                haha naćpałeś się;d dobre;p
                                      • lucyna_n Re: Krystian 22.11.08, 15:02
                                        W życiu nie otworzyłabym linka którego suchar wkleił.
                                        • suchmen Re: Krystian 22.11.08, 15:03
                                          bo nie wiesz jak to zrobić lol;d i co? dalej łopatką mnie pac;d lusio jesteś w piaskownicy?
                                          • lucyna_n Re: Krystian 22.11.08, 15:11
                                            siedź siedź, co przejdę to ci dam w pysk i zaraz świat będzie znośniejszy.
                                            Przynajmniej dla innych będę miala więcej cierpliwości bo na to zasługują.
                                            • suchmen Re: Krystian 22.11.08, 15:12
                                              lucyna_n napisała:

> siedź siedź, co przejdę to ci dam w pysk i zaraz świat będzie znośniejszy.
                                              > Przynajmniej dla innych będę miala więcej cierpliwości bo na to zasługują.

to groźba?;d uważaj żeby tobie się nie dostało w pysk bo bronić się umiem;d
                                              • lucyna_n Re: Krystian 22.11.08, 15:13
                                                to informacja
                                                • suchmen Re: Krystian 22.11.08, 15:14
                                                  buahahaha;d ale mnie rozbawiłaś;d
                                          • aidka Re: Krystian 22.11.08, 15:15
                                            >a przeprosiłabyś mnnie chociaż za to ze posądziłaś mnie o nasłanie
                                            >moderatorów i powiedziałas wiele razy ""spierdalaj" .

sam o tym pisałeś. nie tylko do mnie.
                                            odwal się od Crisa i Lucy.
                                            pisz pamiętniki może. albo idź do zoo czy coś...
                                            • suchmen Re: Krystian 22.11.08, 15:15
                                              > sam o tym pisałeś. nie tylko do mnie.
                                              > odwal się od Crisa i Lucy.
                                              > pisz pamiętniki może. albo idź do zoo czy coś...

tak ale im pozwalasz po mnie jechać? ok;d

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka