1dobrewiesci 21.11.08, 23:10 Przyznaj się ile masz lat- niedługo skończysz 18;p.Nikt Cię za to nie zbije chociaż nie wiem jak ci którzy z tobą.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
crysstiano Re: Krystian 22.11.08, 10:18 suchmen chce mi sie rzygac. wypierdalaj. jak by mi cokolwiek zalezalo to bym wstawil skan dowodu os. ale mi nie zalzy i niechce mi sie. i dzieki ze mnie powiadomiles na gg o tym poscie.jestes gleboko cipowaty. ale naprawde niemam sily. Odpowiedz Link
suchmen Re: Krystian 22.11.08, 10:29 Oświadczam wszem i wobec że ja nie mam nic wspólnego z tym postem i sugeruję że krystianek ma najwyraźniej urojenia oskarżając mnie o takie rzeczy.Nie zamierzam dalej się tłumaczyć za tego "paranoika" i wybaczcie-mam inne ciekawsze zajęcia niż rzekome dokuczanie temu gościowi.Pozdrawiam wszystkich znajomych:) Odpowiedz Link
graffffi Re: Krystian 22.11.08, 10:31 suchmem jesteś mało wiarygodny. I co by się nie stało ja zawsze będę po stronie Krystka :) Odpowiedz Link
suchmen Re: Krystian 22.11.08, 10:34 Zawsze możesz sprawdzić moje ip jeśli nie wierzysz.Aha Krystian dawno mi na gg powiedział że będzie pisał o mnie kłamstwa bowiem ludzie jemu wierzą.Czekam aż się przejedzie Odpowiedz Link
lucyna_n Re: Krystian 22.11.08, 13:27 ja wolalabym z Crysstiano zgubić niż z suchym znaleźć. Odpowiedz Link
suchmen Re: Krystian 22.11.08, 13:32 lucyna_n napisała: > ja wolalabym z Crysstiano zgubić niż z suchym znaleźć. a co to wyliczanka kto jest lepszy? normalnie jak w piaskownicy;) Odpowiedz Link
lucyna_n Re: Krystian 22.11.08, 13:34 wiadomo kto jest lepszy, i nie trzeba nic wyliczać. Odpowiedz Link
suchmen Re: Krystian 22.11.08, 13:37 Kto lepszy? Chamek z Warszawki czy niezrównoważony schizofrenik i zboczeniec? Odpowiedz Link
suchmen Re: Krystian 22.11.08, 13:38 Odpowiedź nasuwa się sama;) A ty lusio co? Obraziłaś mnie że niby ja nasłałem an Was adminów a tu zonk-popatrz okazało się że to nie ja byłem:) i co teraz powiesz? Nie głupio Ci?;d Odpowiedz Link
suchmen Re: Krystian 22.11.08, 13:40 Nie znasz mnie a wydajesz swoje osądy-brawo:) Czy tak się zachowuje osoba w pełni dojrzała i odpowiedzialna? No burdę żeś zrobiła normalnie wtedy że aż żal:) Ale ja urazy długo nie chowam Odpowiedz Link
aidka Re: Krystian 22.11.08, 15:10 suchy, to niesamowite jak to Ty kłamiesz. opowiadasz o ludziach o których nie wiesz nic i ich nie znasz, bzdety. zarzucasz błędne intencje i cele, przestawiasz pseudo-fakty sam kłamiąc nieprawdopodbnie. /wiesz, nabrałeś mnie gdyś do mnie nie pisał na priv kiedyś./ wycofuję się z gadek z Tobą, choć nabijasz tu licznik. Odpowiedz Link
suchmen Re: Krystian 22.11.08, 15:11 aidka napisała: > suchy, to niesamowite jak to Ty kłamiesz. > opowiadasz o ludziach o których nie wiesz nic i ich nie znasz, > bzdety. > zarzucasz błędne intencje i cele, przestawiasz pseudo-fakty sam > kłamiąc nieprawdopodbnie. > /wiesz, nabrałeś mnie gdyś do mnie nie pisał na priv kiedyś./ > > wycofuję się z gadek z Tobą, choć nabijasz tu licznik. i kto to mówi-zwłaszcza 1 zdanie;d Odpowiedz Link
crysstiano Re: Krystian 22.11.08, 14:07 kto jest schizofrenik a kto chamek? muwisz o sobie? bo nierozumiem Odpowiedz Link
suchmen Re: Krystian 22.11.08, 14:07 crysstiano napisał: > kto jest schizofrenik a kto chamek? muwisz o sobie? bo nierozumiem Po tym jak kłamiesz nie chcę z tobą rozmawiać i dobrze że nie rozumiesz. Odpowiedz Link
suchmen Re: Krystian 22.11.08, 14:09 Aha podobno dostałem bana i nie mogę pisać na forum.Tak mówiłeś kiedyś, jednak okazało się że lubisz kłamać:) Odpowiedz Link
crysstiano Re: Krystian 22.11.08, 14:10 to nierozmawiaj.ze juz nie wspomne o tym zalosnym xtubie.idz juz do pracy bo szkoda klawiatury Odpowiedz Link
suchmen Re: Krystian 22.11.08, 14:14 crysstiano napisał: > to nierozmawiaj.ze juz nie wspomne o tym zalosnym xtubie.idz juz do pracy bo > szkoda klawiatury chodze, chodzę za to ty podobno jesteś szczęśliwy i masz kogoś a okazuje się że to też twoje kolejne kłamstwo bo byś nie spędzał tyle czasu na forum jakbyś miał kogoś i mieszkał u niego. Odpowiedz Link
suchmen Re: Krystian 22.11.08, 14:15 a dobrewiesci1 to Kamil na 99% bo nadal mieszkasz u nich i ma cię dość dlatego stara się ceibie ośmieszyć-proste Odpowiedz Link
lucyna_n Re: Krystian 22.11.08, 14:41 suchy schodzisz poniżej własnego poziomu dno dno i jeszcze raz dno. Nikt już neiw eierzy w ani jedno twpoje słowo, możesz się nie wysilać. Idź sobie popisz z betrandą a tutaj nie masz po co przychodzić. Odpowiedz Link
suchmen Re: Krystian 22.11.08, 14:45 lucyna_n napisała: > suchy schodzisz poniżej własnego poziomu > dno dno i jeszcze raz dno. > Nikt już neiw eierzy w ani jedno twpoje słowo, możesz się nie wysilać. Idź sobi > e > popisz z betrandą a tutaj nie masz po co przychodzić. mam po co i ty nic nie zrobisz.poklaszcz sobie Odpowiedz Link
lucyna_n Re: Krystian 22.11.08, 14:48 nie zamierzam nic robić, niech się ta twoja kompromitacja dopełni. będą tu twoje wypociny wisiały po wiek wieka. Odpowiedz Link
suchmen Re: Krystian 22.11.08, 14:49 właśnie to twoja kompromitacja bo durna jesteś jak nie wiem-nie widzisz oczywistych rzeczy aż żal Odpowiedz Link
suchmen Re: Krystian 22.11.08, 14:50 a przeprosiłabyś mnnie chociaż za to ze posądziłaś mnie o nasłanie moderatorów i powiedziałas wiele razy ""spierdalaj" Odpowiedz Link
suchmen Re: Krystian 22.11.08, 14:55 no proszę-sama się kompromitujesz:) taka stara a takie słownictwo Odpowiedz Link
crysstiano Re: Krystian 22.11.08, 14:57 chyba sie rozplacze zaraz. co ma forum do wiatraka czyli bycie z kims a pisanie. to obled... Odpowiedz Link
suchmen Re: Krystian 22.11.08, 14:58 pisanie ale jakie!! w stylu-ech jak mi źle itp. mimo że mówiłeś co innego-jesteś fałszywy do oporu Odpowiedz Link
lucyna_n Re: Krystian 22.11.08, 14:58 nie mów mu tak bo zaraz się będzie chwalił że ma manię:) Odpowiedz Link
suchmen Re: Krystian 22.11.08, 14:59 Nic nie brałem-jesteście mistrzami manipulacji ale mnie nie pokonacie-koniec! trafiła kosa na kamień:) Odpowiedz Link
crysstiano Re: Krystian 22.11.08, 15:01 nkt cie nie chce pokonywac.to nie gierka tibia czy inna sribia. tylko: przestan piepszyc wysylac xtuby pedofilskie bogu diucha winym ludziom no. Odpowiedz Link
crysstiano Re: Krystian 22.11.08, 15:02 kretynie w sprawie xtuba zglosilem na policje.przeciez wies Odpowiedz Link
crysstiano Re: Krystian 22.11.08, 15:05 suchy- to muj ostatni post do ciebie: wiesz ze jest swiadek. ale nie chce jej w to mieszac bo to niewinny czlowiek. wiec przestan juz sciemniac.ok? Odpowiedz Link
lucyna_n Re: Krystian 22.11.08, 15:02 W życiu nie otworzyłabym linka którego suchar wkleił. Odpowiedz Link
suchmen Re: Krystian 22.11.08, 15:03 bo nie wiesz jak to zrobić lol;d i co? dalej łopatką mnie pac;d lusio jesteś w piaskownicy? Odpowiedz Link
lucyna_n Re: Krystian 22.11.08, 15:11 siedź siedź, co przejdę to ci dam w pysk i zaraz świat będzie znośniejszy. Przynajmniej dla innych będę miala więcej cierpliwości bo na to zasługują. Odpowiedz Link
suchmen Re: Krystian 22.11.08, 15:12 lucyna_n napisała: > siedź siedź, co przejdę to ci dam w pysk i zaraz świat będzie znośniejszy. > Przynajmniej dla innych będę miala więcej cierpliwości bo na to zasługują. to groźba?;d uważaj żeby tobie się nie dostało w pysk bo bronić się umiem;d Odpowiedz Link
aidka Re: Krystian 22.11.08, 15:15 >a przeprosiłabyś mnnie chociaż za to ze posądziłaś mnie o nasłanie >moderatorów i powiedziałas wiele razy ""spierdalaj" . sam o tym pisałeś. nie tylko do mnie. odwal się od Crisa i Lucy. pisz pamiętniki może. albo idź do zoo czy coś... Odpowiedz Link
suchmen Re: Krystian 22.11.08, 15:15 > sam o tym pisałeś. nie tylko do mnie. > odwal się od Crisa i Lucy. > pisz pamiętniki może. albo idź do zoo czy coś... tak ale im pozwalasz po mnie jechać? ok;d Odpowiedz Link