Dodaj do ulubionych

Dziwne to to

22.11.08, 11:42
Nie mam natręctw,nie mam nawrotów,nie mam nigdy gorszego nastroju,nie mam lęków,nie mam złych emocji,nie palę,nie piję,nie biorę benzodiazepin.Tak nagle jakby mi ktoś wyłączył całe zło i chorobę do zera.Zastanawiam się jak to się stało?Przecież byłem tak mocno zaburzony.Teraz to nawet jeżdżę codziennie samochodem po mieście i nie czuję ani kropelki strachu.Dziwnie się tak czuję-jak nie człowiek ale z drugiej strony to wolę tak się czuć niż mieć lęki i depresję.Lexapro pomogło zgasić chorobę i nikt temu nie zaprzeczy,nawet neuroleptyk;)
Oczywiście mogło być tak, że lek tylko trochę pomógł a najlepiej sprawdziła się terapia ale jakoś tak nie wierzę aby ona pomogła.Co dalej? ano dalej to nie wiem ale mogę teraz wyjść sam na nieznaną ulicę i nie dostać żadnego ataku paniki czy najmniejszego strachu-jakby nagle cyk i nie ma tego paraliżującego strachu jaki towarzyszył mi całe życie.
Obserwuj wątek
    • 18_listopada Re: Dziwne to to 22.11.08, 11:50
      lista zdrowych forumowiczow

1. mskaiq
      2. suchy

• suchmen Re: Dziwne to to 22.11.08, 11:52
        Nie porównuj mnie do Maska bo każdy jest inny.Ja w przeciwieństwie do niego chodziłem długo do psychiatry i psychologa i długo mnie leczono a nie "leczono" jak Mask sam siebie
        • 18_listopada a wiec 22.11.08, 11:54
          lista amatorska

1. mskaiq

lista wyleczonych profesjonalnie

1. suchy

forumowiczu, jak sam wybierz metode leczenia.
          • suchmen Re: a wiec 22.11.08, 11:57
            A ja znam więcej osób wyleczonych niż ty:)
            np. Kontrreformacja czy Żyrafa a także Bertrada która może ma problem jakiś ale jest zdrowa.
            • suchmen Re: a wiec 22.11.08, 12:00
              Ruszcie może du.ę i zacznijcie się leczyć ale tak na prawdę czylui pracując nad sobą a nie, czekając tylko aż leki zaczną działać i cud się wydarzy:)
            • 18_listopada Re: a wiec 22.11.08, 12:01
              bertrada sie podobno wyleczyla od biegania po krakowie w poszukiwaniu nowego
              psychiatry, ktory jej liche geny wyprostuje
              • suchmen Re: a wiec 22.11.08, 12:11
                No tak pluć sarkazmem to potrafisz:) Idę bo muszę do pracy coś przygotować na poniedziałek.Pozdrawiam:)
                • lucyna_n Re: a wiec 22.11.08, 13:19
                  pracy:)
                  brzmi ciekawie
                  co robisz w pracy sucharze?
              • lucyna_n Re: a wiec 22.11.08, 13:18
                prostowanie wiel nie da, tu przydałby się nowy garnitur genów.
    • lucyna_n Re: Dziwne to to 22.11.08, 13:16
      dzien dobry,
      więc jednak pękasz
      • suchmen Re: Dziwne to to 22.11.08, 13:34
        Nie pękam nigdy:) A co do pracy-wolę nie wchodzić w szczegóły, po co macie wiedzieć gdzie pracuję i co robię?;d
        Lusia masz linka pasującego do tego forum www.youtube.com/watch?v=KDEl2ErUAM0

i poklaszcz sobie:)
        • lucyna_n Re: Dziwne to to 22.11.08, 14:44
          nie spoufalaj się tak bo mi się niedobrze robi.
          i tak wiadomo że nigdzie nie pracujesz bo co taka melepeta mogłaby robić. Chyba
          świniom ogony prostować.
          a wogóle to żegnam bo nadal nic się nie zmieniło .
          • suchmen Re: Dziwne to to 22.11.08, 14:46
            twoje słowa nie mają wartości i dalej jesteś tą samą wsiórą.idź się popłacz
            • nienill ok, juz mi sie przypomnialo 22.11.08, 15:44

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka