graffffi 24.11.08, 10:39 kończę z forami, nickami. Likwiduje konto i spadam z gazety. Szkoda czasu. Życzę zdrówka forumowiczom Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
18_listopada Re: bay 24.11.08, 10:43 takie deklaracje sa normalne po awanturze czyli z psychologi forumera czesc druga rozdzial 3. Odpowiedz Link
crysstiano Re: bay 24.11.08, 11:07 graffffi no cos ty. wiem ze sie nacielas z tym forumem zamkn. i mimo ze to nie warte funta klakow to pewnie juz nie chodzi o samo forum ale o zaufanie jakim sie darzy nawet osoby wirtualne. wez to olej. naprawde niema sensu robic rejtana a mi bedzie ciebie brakowac tutaj. pyszczek do gory.:) Odpowiedz Link
ivonne.3 Re: bay 24.11.08, 11:15 Graffffi myslę tak samo jak Ty,popierdoliło sie wszystko Odpowiedz Link
crysstiano Re: bay 24.11.08, 11:38 popierdolilo sie bo jesli ten niby trol byl tak potezny ze zagrazal az, trzeba bylo forum po prostu zamknac w cholere a nie po omacku szukac winnych w tym graffffi kturej oskarzanie jest po prostu smieszne. i tylko ze wzgledu na grafffi o tym pisze bo mnie to wkurwia jak malo co. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: bay 24.11.08, 11:40 daj że spokój, nie idź do żadnej zatoki, forum to forum, nie ma co się tak denerwować, chyba że w realu masz coś fajnego do roboty to jak najbardziej lepszy real niż to wirtualne pitu pitu Odpowiedz Link