nienill 24.01.09, 22:41 nie mozna takze wkleic linka i napisac, ze znowu wyszlo "oswoic lęk" oraz pochwalic, ze to znosna ksiazka jest po raz kolejny gratulujemy adminowi Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nienill Re: a na Depresji 24.01.09, 22:54 uri_ja napisała: > o czym Ty piszesz? nie rozumiem pytania Odpowiedz Link
uri_ja Re: a na Depresji 24.01.09, 23:03 nienill napisała: > uri_ja napisała: > > > o czym Ty piszesz? > nie rozumiem pytania pytam co Ci Admin wycial? Odpowiedz Link
nienill Re: a na Depresji 24.01.09, 23:04 mnie nic ja tam nie pisze komus wycial linka do ksiazki i zachete do skorzystania z jej dobrodziejstw nie wiem jak moge jasniej Odpowiedz Link
uri_ja Re: a na Depresji 24.01.09, 23:07 to jak nie wiesz, to nie pisz. bo ja zglosilam ten watek do wyciecia. i nie byl do ksiazki, tylko posrednika, ktory handluje cudami ziolowymi... jesli o tym samym piszemy. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: a na Depresji 24.01.09, 23:08 nie ten z cudami ziołowymi nie byl ani trochę o książce Odpowiedz Link
elzbieta007 Re: a na Depresji 24.01.09, 22:56 Rzeczywiście, wycieli wątek. Komuś szkodził? Odpowiedz Link
uri_ja Re: a na Depresji 24.01.09, 23:04 szkodzil, nie szkodzil? nie w tym rzecz. zreszta byl z cyklu: zielarka opowiada... Odpowiedz Link
nienill Re: a na Depresji 24.01.09, 23:06 > zreszta byl z cyklu: zielarka opowiada... prosze mnie nie denerwowac tak pozna pora, bo bede miala problemy z zasnieciem Odpowiedz Link
elzbieta007 Ja mówiłam o innym wątku 24.01.09, 23:28 i zrozumiałam, że nienill chodzi o ten, w którym ktoś (za cholerę nie pamiętam kto) informował o dodruku książki "Oswoić strach" Thoma Ruthledge'a. Bardzo dobra pozycja, z zielarstwem nie mająca nic wspólnego. I pojąć nie mogę, komu to przeszkadzało... Odpowiedz Link
uri_ja Re: Ja mówiłam o innym wątku 24.01.09, 23:37 a. to nie wiem o co chodzi? dlatego pytalam, o czym ona pisze. ludzie: nienawidze komunikatorow i innego badziewia. nie lubie mowic do monitora :))). Odpowiedz Link
lucyna_n Re: a na Depresji 24.01.09, 23:07 było nie bylo to przecież reklama konkretnego produktu,a skoro to dopiero co wznowiono to ten post był zapewne tzw szeptaną reklamą. Odpowiedz Link
nienill Re: a na Depresji 24.01.09, 23:13 ja bym chciala dozyc czasow kiedy snajper wyladuje na Psychologii i zobaczyc co by wg jego standardow z tego forum zostalo a Depresja jednak zipie slabo, ale zipie szkoda mialam nadzieje ze umrze smiercia wymuszoną Odpowiedz Link