10.12.04, 11:50
zaczynam od nowa bo na poprzednim jest juz duzo postow i ciezko sie zaglada.

Duzo osob ostatnio pisalo to pewnie oznacza wysyp migrenek. Dzieki temu czuje
sie razniej (dobrane towarzystwo)bo widze ze M. ktora mi sie znowu zaczela
wczoraj nie wiadomo od czego musi byc po prostu z powietrza.

Pozdrawiam na razie lekko-migrenowo.
m.
Obserwuj wątek
    • marialudwika Re: co uwas 10.12.04, 19:55
      I u mnie lekko migrenowo,albo wieczorem glowa boli albo
      rano.Pogoda ,tutaj,nizowa,ponura i paskudna,mliscie,zimno,brrrr!!
      ml
      • venus22 Re: co uwas 11.12.04, 08:29
        dzisiaj migrena mnie ominela, o dziwo bo znacznie sie ocieplilo i wieje wiatr,
        no i leje rzecz jasna..
        zobaczymy co bedzie jutro.
        Jutro do mojej corki przychodza kolezanki i trzeba by cos przygotowac, wiec....
        ale moze nie bedzie tak zle.

Venus
    • 1kama Re: co uwas 11.12.04, 12:13
      Tak, coś jest (było) w powietrzu! Właśnie odżyłam po pięciodniówce. Na
      szczęście nie był to maraton, ale codziennie musiałam walczyć. Chyba czas
      poszukać innych prochów, bo Sumamigren, który pomagał mi " na zawsze", zaczyna
      skutkować tylko na pare godzin. Więc co rano tabletka i jakoś to było. Dobrze,
      że blokowałam w porę, bo gdyby sie rozkręciło, to strach pomyśleć. Od wczoraj
      cisza... Może z miesiąc spokoju?
      • marialudwika Re: co uwas 11.12.04, 14:13
        Ja mam chyba znow jakis migrenowy maraton,choc bol glowy jest taki,no, do
        zniesienia,odrzuca mnie od wszelkich zapachow kulinarnych i wogole jedzenia,
        moja migrena "tak ma".Pare dni bralam panadol,ale dzis wzielam imigran,oby
        pomogl,bo inaczej to juz nie wiem :(((
        ml
    • maenka Re: co uwas 11.12.04, 16:40
      trzy dni lekki migrenki i juz po. Od miesiaca biore neurontin i dziala. Imigram
      w ciagu tego miesiaca zmuszona bylam wziac tylko raz i tylko jedna tabletke. 3
      razy migea. A w ogole bole byly takie ze az smieszne w porownaniu z poprzednimi
      migrenami. A jeszcze miesiac temu ... wole nie wspominac. Zycie zaczyna byc
      piekne. Moze rzeczywiscie nerontin to moj lek zapobiegawczy.
      Tego samego i wam zycze.
      m.

• koleandra Re: co uwas 12.12.04, 10:07
      A mnie dziś dopadł bardzo silny ból głowy. Kazdy krok jest jak młotkiem w łeb.
      Mąż zabronił mi nawet Apapu, kawę wypiłam, nic nie pomogło.
      Mam pytanie - czy to może byc od czosnku? wczoraj zjadłam go sporą ilość.
      • marialudwika Re: co uwas 12.12.04, 11:26
        Wczoraj,gdy jednak/ za pozno/ skonstatowalam,ze mam migrene wzielam dwa razy
        imigran i dzis jakos "popuscilo",jesli znow sie odezwie wezme trzeci,juz nie
        czekajac.Podczas migreny trace apetyt i nic nie moge wmusic a to nie jest
        zdrowe.
        ml
        PS. Moim zdaniem moze byc od czosnku Koleandro!
        • koleandra Re: co uwas, Marioludwiko 12.12.04, 12:29
          Poza tym bólem głowy, który juz w tej chwili jest mniejszy ale samopoczucie
          jeszcze bardzo złe zrobiło mi sie jakies uczulenie na twarzy.
          Byc może od wiatru i nie nalezy tego łączyć.
          Dzieki za odpowiedź Marioludwiko, zjedz coś w końcu i zdrówka Ci zyczę.
          • koleandra Re: co uwas, Marioludwiko 12.12.04, 12:39
            Przepraszam, ze tak zawracam głowę, tak sobie mysle, ze moze ten ból głowy
            spowodowały wczorajsze sterogramy, tak fajnie się oglądało a potem obraz pływał
            przed oczami.
            Ale migrena lubi byc od wszystkiego ;)
            • ksywa Re: co uwas, Marioludwiko 13.12.04, 13:50
              Hej, no niby lubi byc od wszystkiego. Bardzo fajne stwierdzenie zresztą;) ale
              ja np. wiem, ze nie dla mnie żadne tam zabawy optyczne. Nawet wpatrywanie się w
              przepływający za oknem pociagu krajobraz moze u mnie wywołać migrenę.
              Intensywne bodźce wzrokowe, uuuuuuu, to nie dla nas;(
              A ja po ostatniej trzydniówce poniedziałek-sroda nadal mam jadłowstręt;( A z
              resztą już OK mimo obrzydliwej aury.
              pozdr,
              ksywa
              • marialudwika Re: co uwas, Marioludwiko 13.12.04, 14:36
                Hm,jadlowstret ma i ja,cos ,niby ,na sile, w siebie wmuszam,ale ciezko
                idzie.Wczoraj wieczorem znowu pekala mi glowa,dzis tez,ale juz sie zaczynam
                zastanawiac,czy nie od tych "lekow".Np. dzialaniem ubocznym imigranu sa mdlosci
                i bol glowy:(((((((
                Bledne kolo...
                ml
    • mango32 Re: co uwas 13.12.04, 16:21
      Dziewczyny powiedzcie mi proszę jak wy sobie radzicie finansowo. Imigran jest
      strasznie drogi a ja musiałabym go brać kilka razy w tygodniu. W tym roku byłam
      królikiem doświadczalnym i lekarstwa miałam za darmo ale za tydzień to sie
      kończy. Jestem przerażona. Przyzwyczaiłam się , że jak chcę to sięgam po
      tabletkę i przechodzi. Za 1,5 h ale przechodzi. Boje się tego co będzie
      dalej.Mango.
      • marialudwika Re: co uwas 13.12.04, 17:04
        U nas ten lek to pokrywa,jak narazie,ale jak dlugo nie wiadomo..
        Inna sprawa,ze ja nie biore czesto,na branie codzienne to nie zapisze
        lekarka,tylko 8/m-c
        ml
        • maenka Re: co uwas 13.12.04, 21:18
          U nas niestety te leki sa pelnoplatne. Imigram jest rzeczywiscie bardzo drogi.
          We wrzesniu i pazdzierniku wydalam 1400 zl na niego. Ale dziala. Stwierdzilam
          ze nie mam zadnych nalogow (z powodu migreny)to moge wydac na leki. Poza tym
          moj lekarz przepisal mi tez tanszy lek Migea. Troche gorzej ale tez dziala (10
          tabletek kosztuje okolo 30 zl -zeby pomoglo bierzesz 2 w odstepie 1h). Poza tym
          pomogla mi profilaktyka (neurontin 2*dziennie) i juz przestalo byc tak drogo
          (bo dziala - zeby tylko nie zapeszyc). Pod koniec listopada znowu wykupilam
          Imigram z recept za 420 zł ale na razie lezy i czeka na gorsze czasy.
          pozdrawiam
          m.
          • venus22 Re: co uwas 13.12.04, 21:34
            Podobno rownie dobrze dziala Sumamigren ktory jest zdaje sie troche tanszy?
            ja mam na razie pokryte jak nie to tez bule no bo co mam zrobic..

Sa jeszcze inne tryptany- Zomig, Maxalt, moze tez pomoga i moze tansze?

Venus
            • marialudwika Re: co uwas 14.12.04, 10:25
              Dzis wreszcie mnie nie boli glowa,az boje sie to pisac by nie obudzic licha!
              ml
              • 1kama Re: co uwas 14.12.04, 14:36
                Sumamigren ( 2 tabl. 50 mg) kosztuje ok 30 zł. Dla mnie jest tak samo skuteczny
                jak Imigran. Jest to po prostu jego polski odpowiednik. Jest jeszcze w większej
                dawce ( po 100 mg) ale uwaga! tabletek nie można dzielić.
                • mango32 Re: co uwas 14.12.04, 15:58
                  Czy Sumamigren można kupić bez recepty?
                  • venus22 Re: co uwas 15.12.04, 01:12
                    Tak surowy czosnek moze byc przyczyna. Nie wiem co to sterogramy ale jak ci
                    obraz po tym plywal.. to juz byly na pewno dwa bodzce w jednym dniu.

Moze dlatego zaszkodzily ze dwa na raz..

Oby wiecej migrenka sie nie pojawila!

Venus
                    • marialudwika Re: co uwas 15.12.04, 11:11
                      Nic wesolego,spadlo gwaltownie cisnienie,meza juz boli glowa a mnie zawsze
                      zaczyna zaraz po nim,humor tez dolkowy,bleeh.:(
                      ml
                      • marialudwika Re: co uwas 16.12.04, 11:41
                        W Polsce pogoda piekna,slysze,wiec pewnie nikt z BG klopotow nie ma,na
                        szczescie.
                        U mnie jakos wzglednie,choc niz i wiatr..
                        ml
                  • 1kama Re: co uwas 15.12.04, 10:55
                    Niestety nie.
                    • maenka Re: co uwas 18.12.04, 17:06
                      Pare dni temu sie pochwalilam jak to teraz silne migreny dzieki profilaktyce
                      neurontinem mnie omijaja iiiiiiiiiiiii ZAPESZYLAM!!!!!Wlasnie skonczyla mi sie
                      3 dniowa silna migrena. Ale to i tak jedna silna migrena w miesiacu a nie 3 to
                      moze jednak jakis postep jest. Ciesze sie w kazdym badz razie ze juz po.
                      Niestety mniej optymistycznie patrze w przyszlosc niz przed M., kiedy to mialam
                      nadzieje ze silne migreny znikna na czas dluzszy.
                      pozdrawiam wszystkich
                      m.
                      • marialudwika Re: co uwas 19.12.04, 11:20
                        Pogoda wypiekniala,zrobil sie wyz i slonce i szron na dachach,ale moja glowina
                        zareagowala na te zmiane gwaltownie i bolesnie.Jeszcze nie wiem,czy to M. ale
                        raczej tak,narazie kawa i panadol a jak nic to imigran albo Migpriv :((((
                        Jak sie cieszyc niedziela?
                        ml
                        • angel171 Re: co uwas 19.12.04, 14:49
                          witam :) ja od tygodnia zle sie czuje , glowa boli mnie od srody caly czas tak
                          jednostajnie. Zaczyna sie wieczorem i trwa pol dnia , to nie jest bol migrenowy
                          ale i nie zwykly bol glowy, mam dosc jak tu sie uczyc ?
                          Ps. Znalazlam to forum niedawno i ciesze sie ze jest cos takiego czlowiek wie
                          ze nie jest sam
                          Pozdrawiam angel
                          • marialudwika Re: co uwas 19.12.04, 15:44
                            Pozdrawiam i rozumiem!Istotnie trudno sie z bolaca glowa uczyc :(
                            Dzis pomogl mi Migapriv i aviomarin,nawet obiad moglam,dzieki temu ostatniemu
                            ugotowac,choc niezbyt chetnie,ale terza juz go chetnie zjem,moze M poszla w
                            diably? Oby,wstretna i obrzydliwa i znienawidzona!!
                            ml
                            • marialudwika Re: co uwas 20.12.04, 23:34
                              Pogoda stabilna i glowa mnie nie boli :)
                              ml
                              • marialudwika Re: co uwas 22.12.04, 11:42
                                Widez,ze tylko ja taka piszaca:)
                                Stabilna pogoda sie skonczyla,nadszedl niz a znim,co?Latwo zgadnac!BG
                                Moze u Was lepiej,czego zycze.
                                ml
                                • venus22 Re: co uwas 22.12.04, 20:09
                                  U mnie dzisiaj BG, migrenowy, na razie nie na calego, ale.. walcze Zomigiem...
                                  a tu trzeba jechac robic zakupy swiateczne- jak zwykle odkladalam, odkladalam...

Venus
                                  • marialudwika Re: co uwas 23.12.04, 11:05
                                    Sztorm!Wieje,jak ktos by sie powiesil,jaki efekt...wiadomy a i ja musze kilka
                                    rzeczy kupic,polykam aviomarin i Migpriv pije.Oby daly efekt.
                                    Najchetniej poszlabym pod koldre..
                                    ml
                                    • venus22 Re: co uwas 23.12.04, 20:07
                                      A u mnie dzisiaj lepiej niz wczoraj - na razie.
                                      mam tyle roboty ze nie wiem za co sie zlapac..
                                      Venus
                                      • marialudwika Re: co uwas 25.12.04, 17:19
                                        Wiecie co? Napilam sie dzis do swiatecznego obiadku czerwonego winka,nieduzo i
                                        jaki efekt? Bol glowy minal :)))
                                        Widac jestem nietypowa...kiedys mi minal po bialym winku!
                                        Pozdrawiam,nadal swiatecznie!
                                        ml
    • maenka Re: co uwas 26.12.04, 01:33
      pozdrawiam wszystkich z kraju Venus. Wyladowalam na Swieta u tesciowej.
      Strasznie sie balam bo w czasie poprzedniej wizyty przez 2 tygodnie z
      kilkugodzinnymi przerwami mialam migrene (lot, zmiana czasu, zarwanie nocy w
      podrozy). A teraz poki co 1 dzien lekkiej migrenki stlumionej Imigramej i zycie
      jest piekne. Krewni meza poznaja mnie teraz bez skrzywionej bolem twarzy.
      m.
      • marialudwika Re: co uwas 26.12.04, 11:22
        Witaj!Daleko jestes od nas :)
        Milych wakacji!
        ml
        • venus22 Re: co uwas 26.12.04, 23:59
          Pozdrawiam wszystkich serdecznie, z lekkim BG i pekatym strasznie brzuchem od
          swiatecznych smakolykow...

Maenko, tam w Ontario to chyba niezle mroz akurat scisnal, co? i napadalo ze
          hej..
          ale pewnie za to pieknie i bialo jak powinno w swieta byc. U nas - lalo...

Venus
    • maenka Re: co uwas 28.12.04, 18:35
      Tak jest pieknie bialo i mrozno. Chociaz pierwszego dnia jak przyjechalismy
      poprostu lal zamarzajacy deszcz brrrrr. Jutro idziemy slizgac sie na kanal a
      potem pysznosci "beaver tale". Nie jest to oczywiscie ogon prawdziwego bobra
      ale pyszne nie wiem jak to nazwac ale chyba ciastko. Czy jadlas to Venus czy
      to tylko specjalnosc ottawska.

Na razie migrenek wyjazdowych sztuk jedna ale lekka z tym ze codziennie
      pobolewa mnie troche glowa jak zreszta teraz.

Pozdrawiam
      m.
      • venus22 Re: co uwas 28.12.04, 21:07
        Z tego co sie orientuje jest to chyba specjalnosc ottawska, wiec nie jadlam :)
        Moze kiedys rzuci mnie w twoje strony to nie omieszkam sporbowac.

napisz jak smakowalo.

Wyczytalam tez ze Rideau Canal to najdluzszy skating rink na swiecie ( ring na
        lyzwy)

Mam nadzieje ze glowa sie przyzyczai do nowych warunkow i przestanie pobolewac.
        Wiem ze to trudne ale uwazaj na to co jesz.
        Venus

ps gwoli scislosci-
        tale- opowiadanie,
        tail- ogon.
        • venus22 Re: co uwas 30.12.04, 22:09
          Gdzie tak poznikaliscie, szykujecie sie zawziecie na sylwestra :) ??

Venus
    • brydzia1972 Re: co uwas 31.12.04, 00:51
      Witajcie! Dawno mnie wsród Was nie było i szczerze mówiąc myslałam ,że cudem
      przegnałam M. ze swojego życia . Ale skąd!!!!!! zaatakowała wczoraj! z jaką
      siłą ! nie pomógł sumamigren /"końska dawka"/! a wszystkiemu winne Święta:tempo
      zakupów , porządków , oczekiwanie na przyjazd męża ,stres , podniecenie całym
      tym zamieszaniem . Załamałam się , bo dzis wcale nie jest lepiej!
      Pozdrawiam
      • marialudwika Re: co uwas 31.12.04, 09:00
        Ostatnio M dokucza mi w postaci "bezmdlosciowej",ale dosc dokuczliwej bo glowa
        boli nawet w dotyku,imigran pomaga na krotko dwa razy wzielam,troche
        zelzalo,ale powrocilo ze zdwojona sila.Pogoda wybitnie migrenogenna bo
        ocieplilo sie do 11 stopni i pada..a dzis jeszcze huk petard,brrrr!!
        ml
        • marialudwika Re: co uwas 01.01.05, 11:18
          Witam w nowym roczku z lekkim b.g.Nie od szampana poniewaz pilam go/ bojac sie
          M/ symbolicznie.Pozdrawiam
          ml
          • marialudwika Re: co uwas 06.01.05, 12:02
            U nikogo nic nie slychac? Moze to dobry znak?
            U mnie narazie bez M.,ale glowa pobolewa regularnie,inna sprawa mamy w kratke
            pseudozime i pseudowiosne a barometr "idzie" gora-dol..
            Pozdrawiam
            ml
            • venus22 Re: co uwas 06.01.05, 22:18
              ja ze wstydem przyznaje sie ze przez swieta strasznie sie spaslam ledwo w
              portki wchodze.
              Trzeba sie zabrac za odchudzanie :)
              a glowa jak bolala z rana tak boli..przechodzi po Zomigu. na szczescie.

Venus
              • ania261 Re: co uwas 07.01.05, 09:21
                Własnie ja przez swieta tez niezle podjadlam i odchudzanie to dobry pomysl,
                byle tylko nie polaczylo sie to z M.
                Pozdrawiam
                • marialudwika Re: co uwas 08.01.05, 11:34
                  U nas straszliwy sztorm,10 w skali B.Moja glowa pobolewa,ale szczesliwie bez M.
                  Poczytalam tutaj o uzaleznieniu od tryptanow i troche sie przestraszylam.Inna
                  sprawa,ze u siebie podejrzewam uzaleznienie od panadolu...Trzeba miec jednak
                  niezlomny charakter by go nie wziac..:(
                  Pozdrawiam
                  ml
                  • maenka Re: co uwas 09.01.05, 17:53
                    Och w koncu w domu i udalo mi sie dorwac do komputera. Witajcie po swiatecznej
                    przerwie. Przezylam wlasnie samolotowo-wyjazdowo-zmianoczasowa migrenke, ale
                    juz chyba po niej. Jednak neurentin dziala o tyle ze migrenki moze nie ustapily
                    zupelnie ale sa rzadziej, slabsze i latwiej je zwalczyc.

MASZ RACJE VENUS. Dalam ciala z tym "Beaver Tale" oczywiscie ze ze jest to tail
                    a nie tale. Musze powiedziec ze wspomnienia o nim smakowaly lepiej niz
                    sam "Beaver tail" w rzeczywistosci. Jednakze jesli ktos bedzie w Ottawie na
                    lyzwach na kanale to goraco polecam. Moje ulubione sa z maslem z syropu
                    klonowego i drugi z cukrem i cytryna. Budki z Beaver tails stoja na kanale co
                    jakis czas i mozna jezdzic i co jakis czas przekasic male "conieco".

Pozdrowienia dla wszystkich.
                    m.
                    • marialudwika Re: co uwas 10.01.05, 19:59
                      Znow mam up..wy bol glowy,niemigrenowy,ale niemozliwie meczacy:(
                      ml
                      • ksywa Re: co uwas 12.01.05, 10:05
                        Mnie po ponad miesięcznej przerwie zaatakowało ... Udało mi się szczęśliwie
                        bezobjawowo przetrwać święta (i to podwójnie, bo obchodzę je zarówno wg
                        kalendarza gregoriańskiego, jak i juliańskiego;)) ale teraz, a dokładnie od
                        wczoraj coś się już klaruje, niestety... Juz w oku ćmi i kark sztywnieje;((
                        Powrót do pracy po przedłuzonym urlopie przeważnie owocuje u mnie M. Podwójnie
                        traumatycznie. No nic, grunt to żeby już jak dopada - dopadało kiedy mogę sobie
                        na M pozwolić. Niech się wyboli teraz - jak już musi - bo w niedzielę wyjeżdżam
                        w delegację. I wtedy by dopiero było niedobrze;(( pozdr,
                        ksywa
                        • marialudwika Re: co uwas 12.01.05, 10:13
                          Masz racje,jedyny plus,ze jak sie wyboli to na jakis czas spokoj.Zycze nam obu
                          i innym zbolalym by nastapilo to jak najszybciej..
                          ml
                          • marialudwika Re: co uwas 13.01.05, 10:15
                            Mam trzeci dzien migreny,imigran nie pomogl,panadol tez nie.Boje sie brac cos
                            innego bo przy ataku nie jem..Oby dzis byl dzien ostatni,inaczej juz nie wiem:(
                            ml
                            • ania261 Re: co uwas 13.01.05, 11:29
                              Wspolczuje i pozdrawiam. Nie przemeczaj sie.
                              • marialudwika Re: co uwas 13.01.05, 15:57
                                Dziekuje Aniu,ale musze jakos funkcjonowac,choc wszystko,jak to sie
                                mawia "odwalam'= robie na sile..:(
                                ml
                                • marialudwika Re: co uwas???????????? 28.05.05, 08:15
                                  :( Watek zaginal w niepamieci...wiec go podnosze.Mniej tutaj pisuje..ale
                                  Was "pdczytuje" :)

Dzis ,wlasnie,peka mi glowa!!!I wczoraj!! Jest niesamowity upal..Idzie
                                  zmiana..araz lykam pyralgin..
                                  Wam tych"przyjemnsci" NIE zycze!!
                                  ML
                                  • saba76 Re: co uwas???????????? 29.05.05, 19:43
                                    nie jestes sama mąz też cierpi bardzooooooooooo
                                    • marialudwika Re: co uwas???????????? 30.05.05, 14:39
                                      Witajcie..u nas w domu..czarna migrenowa seria...pogoda typowo migrenowa!!
                                      Szok termiczny..roznic atemperatur wczooraj a dzis..23 stopnie..cisnienie atm.
                                      skacze w gore i w dol!!!!
                                      Leb peka :(
                                      WSZYSTKIM zycze dna BM!!
                                      ML
                                      P.S. Wspolczuje Twemu mezowi!
                                      • venus22 Re: co uwas???????????? 30.05.05, 21:02
                                        U mnie rowniez dzisiaj kiepsko- BG cala noc i M dzisiaj. Jeszcze nie silna ale
                                        uporczywa- nie przechodzi po tryptanie.

Venus
                                        • marialudwika Re: co uwas???????????? 30.05.05, 23:38
                                          Wspolczuje i rozumiem !!
                                          U mnie,hm,troche "odpuscila".. po pyralginie!
                                          Nadchodzi wyz gigant po nizu gigant..etc. Wszelkie fronty atmosferyczne sa dal
                                          ans koszmarem!Zycze wszystkim BEZ BG!!
                                          ML
                                          • marialudwika PYTANIE......o CISNIENIE W TRAKCIE MIGRENY!! 01.06.05, 02:44

Moje rosnie do tzw.wartosci "ksiazkowej" , ale co z tego..jesli normalnie
                                            wynosi 90/60 ! W czasie migreny balam sie,hm, bo czulam ucisk na mozg!!A
                                            wynosilo 120/80..
                                            Byl taki watek..ale nie moge go odszukac,przepraszam Venus!!
                                            ML
                                            • venus22 Re: PYTANIE......o CISNIENIE W TRAKCIE MIGRENY!! 01.06.05, 08:09
                                              a cos tu bylo :)) prosze bardzo..

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12154&w=9137516&v=2&s=0
                                              Venus
                                              • gologolo1 Re: PYTANIE......o CISNIENIE W TRAKCIE MIGRENY!! 01.06.05, 10:25
                                                Ja mam normalne ciśnienie z tendencją do niskiego, ale reaguję zwykle na
                                                wszystkie zmiany pogody bólem głowy, który niby nie jest taką silną migreną,
                                                lecz przerywa go tylko tryptan.Nic innego nawet w dawce 1 kg.
                                                Odkąd biorę magnez ataki są słabsze, ale nie rzadsze. Czyli lepszy rydz niż nic.
                                                Najlepsza jest w pogodzie cyrkulacja wschodnia , która się długo nie zmienia
                                                lub typowa zachodnia z długotrwałym deszczem.
                                                Pozdrowionka.
                                                • venus22 Re: PYTANIE......o CISNIENIE W TRAKCIE MIGRENY!! 01.06.05, 21:17
                                                  Jest normalna rzecza ze w czasie bolu cisnienie skacze do gory czasem nawet
                                                  bardzo. Nie kazdy oczywiscie musi tak miec.

Powinno sie wtedy cos z tym zrobic (atakiem migreny i cisnieniem) bo wysokie
                                                  cisnienie jak wiadomo nie jest za dobre dla serca i mozgu.

Venus

• marialudwika Re: PYTANIE......o CISNIENIE W TRAKCIE MIGRENY!! 02.06.05, 21:06
                                                    POwiem Wam,ze tutaj w ciagu doby byly: niz,wyz,nz a teraz nadchodzi
                                                    gigantyczny wyz!!Wlasciwie to ja na barometr ani meteoinfo nie musz patrzec:)
                                                    Moja glowa to wie!!A propos znow mnie boli..zaraz biore pyralgin.
                                                    WAm zycz BBG!!!
                                                    ML
                                              • marialudwika Re: PYTANIE......o CISNIENIE W TRAKCIE MIGRENY!! 02.06.05, 21:08
                                                venus22 napisała:

> a cos tu bylo :)) prosze bardzo..
                                                >
                                                > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12154&w=9137516&v=2&s=0
                                                > Venus
                                                Dziekuje CI slicznie Venus!!:)
                                                ML

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka