los_urosl_lekko 21.02.09, 00:50 obejrzalem sobie hulka wlasnie. i moze pan na to sie leczy, bo moral filmu jest podobny do pana napierdalania, tylko ze problem jego trudno nazwac depresja. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
o.keeffe Re: Panie mask 21.02.09, 00:53 zdarza się Panu używać polskich znaków, czy mam hulklucynacje? Odpowiedz Link
los_urosl_lekko Re: Panie mask 21.02.09, 01:06 ja obejrzalem hulka incredible. a wlasnie przeczytalem ze wczesniejszy jeszcze hulk byl, ale tamten byl bardzo freudowski i skonczyl sie klapa. maskianizm lepiej sie sprzedaje. Odpowiedz Link
o.keeffe Re: Panie mask 21.02.09, 01:06 pewnie nie Pan, to forum to wciąż ten sam brak treści nie rozróżniam odcieni Odpowiedz Link
los_urosl_lekko Re: Panie mask 21.02.09, 01:10 tu niektorzy to jak na godota, a do czytelni moze, do kosciola z ksiedzem pogadac, moze zabic sasiadke? Odpowiedz Link
o.keeffe Re: Panie mask 21.02.09, 01:12 z księdzem - owszem nawet z godzinę temu maila dostałam od znajomego proboszcza z sąsiadką nie próbowałam doświadczenia mówią, że czekanie umrze ostatnie Odpowiedz Link
o.keeffe Re: Panie mask 21.02.09, 01:10 to nie miało być napierdalanie tylko autorefleksja Odpowiedz Link
ditta12 Re: Panie mask 05.03.09, 15:23 Fajnie tak napierdalać.Tylko czy nasza mafia z księdzolkiem na czele ma rację stanu?Co to jest idea fix?Albo fux,jak wolicie.Rozszczepienie umysłu na emocje i intelekt,czy pierdolenie o Chopinie?Ja chodzę po świecie jednoczesnie w spodniach i spódnicy.A wiecie dlaczego?Bo czasem mi zimno w dupę a czasem gorąco.Czasem też moczę włosy i zmieniam fryzurę bo okna w pracy nie mogę otworzyć bo kolegom w plecy wieję:(A ja lubię świerze powietrze,wolę niż zapach przepoconych skarpetek,bo taki lubie ale u ukochanego mężczyzny. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Panie mask 05.03.09, 15:26 Tylko kto nim jest?:(Ten co nie ma żony,kochanki i narzeczonej! Odpowiedz Link