aidka 23.02.09, 22:10 akurat jest się pewną, jak się idzie ulicą po żwirek dla kociczki, to mnie napadną. no po prostu zamordowanie człowieka się czai. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mskaiq Re: wikymologia 24.02.09, 08:22 Mysle ze nikt nie czai sie aby zaatakowac Ciebie, to strach ma wielkie oczy. Tworzysz cos co nie istnieje. Kiedys zostalem napadniety, w bardzo niebezpiecznej dzielnicy Sydney. Po tym ataku zapuszczalem sie w tamte okolice nie raz, nie chcialem sie bac, to byl okres kiedy walczylem ze strachem. Gotowy bylem zrobic wszystko aby go pokonac, aby stac sie ponownie wolnym czlowiekiem. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link
gabi_niedzisiejsza Re: wikymologia 24.02.09, 09:06 Jak się napastnika gazikiem po oczach przejedzie to padnie wzruszony do łez, a żwirek być musi i koniec. I jakby co krzyczeć głosno mozna, tak nawet na zapas i nie wypuszczać się po rzeczony żwirek wieczorową porą jeno za widna, wtedy mniej strasznie i ludzie widoczni czyli mniej grożni. A Olgi Aidki napadnąć nikt nie ma prawa, bo jakby się ośmielił to ze mną do czynienia mieć będzie i całą policję mi znajomą na niego wyślę i pół straży pożarnej wraz z kiloma starżnikami granicznymi i koniec z nim będzie tym napastnikiem na amen. Odpowiedz Link
mskaiq Re: wikymologia 24.02.09, 09:39 To dobrze Gabi ze masz tyle serca dla Aidki, to wspaniala kobieta. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link
gabi_niedzisiejsza Re: wikymologia 24.02.09, 10:47 Raz a mądrze Panie Masek, Pan napisałeś, też tak uważam. To póki co jedyna osoba na tym forum, którą mogłabym serdecznie uściskać. Odpowiedz Link
mskaiq Re: wikymologia 24.02.09, 11:04 Nie mam takich ograniczen, moglbym serdecznie usciskac kazda osobe na tym forum. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link
gabi_niedzisiejsza Re: wikymologia 24.02.09, 11:11 No może Ty masz zaufanie do wszystkich ludzi w ogóle? To trochę dziwne by było, bo normalne jest nie wierzyć każdemu, a każdemu ufać, chyba niezbyt rozsądne. Odpowiedz Link
mskaiq Re: wikymologia 24.02.09, 11:19 To nie chodzi o zaufanie a chodzi o zrozumienie. Rozumiem bol ludzki bo przeszedlem przez niego. Ci ktorzy cierpia, w ktorych jest wiele bolu przekazuje ten bol i cierpienie wokol. Dobre slowo, milosc lecza, zle slowo, agresja poglebia problemy. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link
gabi_niedzisiejsza Re: wikymologia 24.02.09, 11:55 Ponawiam propozycję pisania Harlequinów. Zrobisz majątek Panie Masek Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: wiktymologia 24.02.09, 19:29 Tobie też dziękuję Mskaiq /znowu się wdałam w pomaganie - coś najgorzego się robi - bywanie w psychiatrykach/ Odpowiedz Link
marouder.eu Tfu, tfu, tfu!! 24.02.09, 16:24 Niech Masek nie probuje mnie sciskac, bo jak sie odwine, to Masek w powietrzu z glodu zdechnie! Odpowiedz Link
marouder.eu Pan Masek kupuje scyzoryk! 24.02.09, 16:21 mskaiq napisał: Kiedys zostalem napadniety, w bardzo niebezpiecznej dzielnicy > Sydney. Po tym ataku zapuszczalem sie w tamte okolice nie raz, nie > chcialem sie bac, to byl okres kiedy walczylem ze strachem. Gotowy > bylem zrobic wszystko aby go pokonac Odpowiedz Link