dorisem 24.02.09, 22:17 Zapraszam do odwiedzenia nowego serwisu, który dopiero się narodził. Jeśli macie uwagi odnośnie jego funkcjonalności lub propozycje tematów, które uważacie za ważne do poruszenia - zapraszam do podzielenia się nimi. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorisem Re: i co? 24.02.09, 22:32 to zajrzyj na forum abcdepresja.pl tam nie wyrzuca się informacji o takich inicjatywach - szanuje politykę forum Depresja, dlatego nie drę kotów po usunięciu mojego posta. Dzień Walki z Depresją nadal łączy się z abcdepresja.pl I co? Odpowiedz Link
fall.apart Re: i co? 24.02.09, 22:47 > tam nie wyrzuca się informacji o takich inicjatywach - szanuje politykę forum > Depresja, dlatego nie drę kotów po usunięciu mojego posta. alez grzeczna osobka nam sie trafila Odpowiedz Link
dorisem Re: i co? 24.02.09, 23:00 Czy to stanowi element wykluczenia czy włączenia? Dla mnie jest to warunek konieczny (choć nie zawsze wystarczający) do prowadzenia jakiejkolwiek rozmowy. Odpowiedz Link
ustrzelony Re: i co? 25.02.09, 04:57 fraza jak u doktora tego ze zdjecia. a moze to snajper? Odpowiedz Link