zyrafa46 31.03.09, 10:21 Dupa blada! Trzeba ją opalić. Bo blada! Żyra Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucyna_n Re: Powiew wiosny... 31.03.09, 10:36 wybierasz si ęna plażę nudystów? nie za zimno? Odpowiedz Link
zyrafa46 Re: Powiew wiosny... 31.03.09, 11:43 Coś Ty. Dopiero tydzień temu ostrzygłam włosy (czarownicy - takie już były długie). Pomyślałam, że może już nie zmarznę z krótkimi i że tym czynem wywołam wiosnę. Spadł śnieg..... Dziś jednak jest piękne słoneczko. Co do golizny: jak już wreszcie zamieszkamy na działce to tam założę żywopłot GĘSTY i będę opalać się po całości. Chodzi tylko oto byśmy zdążyli. Opalanie samych zmarszczek to podobno niezdrowe. A jak dłużej będziemy zwlekać to do tego dojdzie :-))). A tak w ogóle to chciałam odświeżyć trochę atmosferę. Wsadzić patyk w senne mrowisko. A propos: znam osobiście panią, która DLA SWOICH UDRĘCZONYCH GNATÓW położyła się GOŁA na mrowisku. Najpierw na plecach - to górę jej "zżarły" a potem na brzuchu - to zżarły tyły. I zachwyciła się efektem końcowym. Czynność powtarza raz na rok i jeździ w tym celu do lasów tucholskich. Znam też inną osobę, która woli JEŚĆ preparat z mrówek i ma podobne efekty końcowe. Dużo różnych osób znam :-))). Pozdrawiam Cię, Żyra Odpowiedz Link